Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
街機遊戲討論版>超Dragon Ball Z
皇者 06:02 PM 12-30-05
我想問下你地知唔知果2個忍藏人物係邊個?
白頭 08:18 PM 12-30-05
作者: 上等兵:
斯路有招波放5下個人又一路放一路走...好勁...
我都會形容為 好/很勁
見過電腦出, 不過俾我屈埋牆, G媽Lee西, 西死左
作者: 皇者:
我想問下你地知唔知果2個忍藏人物係邊個?
撒旦
noris 09:03 PM 12-30-05
有無人齊晒d 龍珠?
有無人知齊晒會出d 咩o架?
皇者 12:46 AM 12-31-05
作者: 白頭:
我都會形容為 好/很勁
見過電腦出, 不過俾我屈埋牆, G媽Lee西, 西死左

撒旦
你講笑炸?^^"
我估係布歐同布洛連(識3愈超西果個)
91 04:46 PM 12-31-05
今日$25開左卡..但係未玩過~

本來佢比張比達我~"~之後我問佢有冇得揀...
佢就比左張全角色白色果張比我
白頭 05:45 PM 12-31-05
作者: 皇者:
你講笑炸?^^"
我估係布歐同布洛連(識3愈超西果個)
有撒旦既, 我睇好佢!!!
91 08:19 PM 12-31-05
我覺得係斯路仔(opening 明明有=.=||game入面又冇)同布樂(龍珠好多時隱藏人物都係佢=.=)
jerry 12:10 AM 01-01-06
作者: 91:
今日$25開左卡..但係未玩過~

本來佢比張比達我~"~之後我問佢有冇得揀...
佢就比左張全角色白色果張比我
邊度咁平呀?
91 12:18 AM 01-01-06
作者: jerry:
邊度咁平呀?
http://www.gaforum.org/showpost.php?...2&postcount=35

我見佢仲有幾張~
LonelyBlue 07:17 PM 01-01-06
作者: 91:
http://www.gaforum.org/showpost.php?...2&postcount=35

我見佢仲有幾張~
今日去左,唱錢冇寫,但機有貼出黎25蚊
我估賣哂

好在我幾日前買左張
我個張係比達
今日先玩左一鋪,開悟飯..
不過點解仲係用梗打菲利個陣既招
佢個樣同服飾都係打斯路個陣wor
唔通要用exp開招..
91 10:26 PM 01-01-06
作者: 斯羅少尉:
今日去左,唱錢冇寫,但機有貼出黎25蚊
我估賣哂

好在我幾日前買左張
我個張係比達
今日先玩左一鋪,開悟飯..
不過點解仲係用梗打菲利個陣既招
佢個樣同服飾都係打斯路個陣wor
唔通要用exp開招..
唱銀係無寫架~~
我都係問佢...佢先賣比我~
jerry 01:01 AM 01-02-06
其實套咭係有5張定7張既呢?有無人有D咭既圖呢?因為只想儲咭,D咭既質地係唔係好似日本電話卡咁架?唔該大家!
LonelyBlue 09:48 AM 01-02-06
作者: jerry:
其實套咭係有5張定7張既呢?有無人有D咭既圖呢?因為只想儲咭,D咭既質地係唔係好似日本電話卡咁架?唔該大家!
唔係磁卡,同8達通差唔多
我買個陣見到有:
1.全部人排排企,背景白色
2.背景黑色,比達響宜傳紙上既pose,左面有細格菲利,c路同16,18號
3.悟空企響度,下面game logo,白色
hanglscsja 08:37 PM 01-02-06
開張卡用菲利~
好好用,等人出波即閃去人後面打
用左50蚊去練,先摸到哂D招........
依家有17xxx戰力.....
瀨賀 09:42 PM 01-02-06
出左!? 正喎....睇下買唔買到一套卡黎儲先...^^

玩緊既朋友, 而家邊個character強呢?

balance方面又如何..?
白頭 12:00 AM 01-03-06
作者: 瀨賀:
出左!? 正喎....睇下買唔買到一套卡黎儲先...^^

玩緊既朋友, 而家邊個character強呢?

balance方面又如何..?
菲利大魔王, 週街都用緊
瀨賀 01:30 AM 01-03-06
作者: 白頭:
菲利大魔王, 週街都用緊
Thx.

我要反佢...(最憎量產)
上等兵 03:29 AM 01-03-06
邊度多人挑機?
每日都係天意 04:40 AM 01-03-06
今日我打打下hand左機~之後熄左機再開~我先拎到張卡出黎~之後個阿叔陪番比我啦~我再入過卡玩~點知我冇左10000戰鬥力(我本身2萬幾)~但係張卡既使用次數多番10次~@
神風@AMD 05:40 AM 01-03-06
作者: hanglscsja:
開張卡用菲利~
好好用,等人出波即閃去人後面打
用左50蚊去練,先摸到哂D招........
依家有17xxx戰力.....
離菲利既1億仲差好遠

我其實係想問d戰鬥力有咩用?
每日都係天意 03:46 PM 01-03-06
作者: 神風@AMD:
離菲利既1億仲差好遠

我其實係想問d戰鬥力有咩用?
冇用嫁~@數字黎姐~
你嬴得多咪越多~@
鷹柳 01:07 AM 01-04-06
有冇杜拉格斯o既卡? 我想買一張.
另想玩杜拉.....
上等兵 02:57 AM 01-04-06
今日燒左廿蚊,18號學左招腳刀超必同埋一開始有行氣
hanglscsja 09:03 PM 01-04-06
完全唔鐘意杜拉格斯!!!!
之後有激光劍,不停屈人,好唔得

-------------------------------
菲利大魔王先係王道
jerry 12:07 AM 01-05-06
請問有無板友係沙田新城市地庫玩架?如果有,可以幫我睇下套咭係5張定7張嗎?因為我之前好似見過有7張架,但係而家周圍都只係見得5張呀!想確認下套咭係5張定7張呀!thx!!!
1 2 3 4 5 

返回主題版面