Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 
日本動漫畫討論版>衣笠彰梧「ようこそ実力至上主義の教室へ」#12 (終)「天才とは、狂気よりも1階層分だけ上に住んでいる者のことである。」
小昭Teddy 03:31 PM 08-03-17
作者: pet3:
動畫 畫錯
睇ED果個就岩

另外是退學(永遠)
不是停學(有限期)
e, 我以為有得分期俾之類
pet3 03:35 PM 08-03-17
作者: 小昭Teddy:
其實睇頭一兩集果時都諗會唔會有人去援O賺point.

一之瀨咁多point, 一定係
仲要是果個6年第一名的聲優加成

動畫有ed 表
比小說仲多資料睇

小說要到第3期先知佢好多點,也不知實數
果時我以為只是60-80萬到

想不到現在(第2期小說)已經有200萬

---------------------------------------------------

某天才有錢白目原來現在無點到得番500點
HakiK 03:51 PM 08-03-17
一聽到話東山多錢就自然覺得援返黎(笑

話說校內學生老師以外既人係咪都point制
好似上次想上佐倉條2打6之類
援助對象包埋成年人就好搵好多(www
由手機版發出
pet3 03:59 PM 08-03-17
作者: HakiK:
一聽到話東山多錢就自然覺得援返黎(笑

話說校內學生老師以外既人係咪都point制
好似上次想上佐倉條2打6之類
援助對象包埋成年人就好搵好多(www
由手機版發出
只有學生有點
其他人是沒有點的
只能提供物品/服務

老師也一樣不能用點去買學生服務
但可以學生用點買老師服務
小昭Teddy 04:03 PM 08-03-17
作者: pet3:

但可以學生用點買老師服務
老師也不錯
harakuma 04:03 PM 08-03-17
今集有D悶, 可能同上集反差大之故
green 11:55 PM 08-03-17
睇完今集第一個反應係: 紅髮男, 又係你呀
上集不合格, 今集就玩打架, 我係佢同學都真係會激死

不過一開始一之瀨搵男主角假扮男友那段, 好像怪怪的, 正常會搵一個只有一面之緣的男同學扮男友嗎? 感覺好像CUT了一段劇情
野良猫 12:50 AM 08-04-17
作者: 小昭Teddy:
老師也不錯
唔知老師咩價呢
小昭Teddy 01:01 AM 08-04-17
作者: 野良猫:
唔知老師咩價呢
睇茶柱個樣, 可能有point收返都唔出奇
ra2hk 03:59 AM 08-04-17
作者: green:
睇完今集第一個反應係: 紅髮男, 又係你呀
上集不合格, 今集就玩打架, 我係佢同學都真係會激死

不過一開始一之瀨搵男主角假扮男友那段, 好像怪怪的, 正常會搵一個只有一面之緣的男同學扮男友嗎? 感覺好像CUT了一段劇情
時序推前左
Iro 05:36 PM 08-04-17
無端白事諗起以前果啲標會 一之瀨做會頭

但點睇都似援交收入多
小昭Teddy 07:17 PM 08-04-17
作者: Iro:
無端白事諗起以前果啲標會 一之瀨做會頭

但點睇都似援交收入多
搵東山配充滿惡意
supermanlady 02:14 AM 08-09-17
TVアニメ『ようこそ実力至上主義の教室へ』OP主題歌「カーストルーム」のイラストバックジャケットと店舗特典のデザインを公開!
http://you-zitsu.com/news/#news-28
作者: :
Minamiさんが歌うED主題歌『Beautiful Soldier』の通常盤ジャケットを公開しました!
https://www.lantis.jp/news.php?id=1502154001

TVアニメ『ようこそ実力至上主義の教室へ』ED主題歌
「Beautiful Soldier」
Minami

発売日:2017年8月23日(水)
品番:【初回限定盤】LACM-34652/【通常盤】LACM-14652
税抜価格:【初回限定盤】¥1,800/【通常盤】¥1,200
発売元:株式会社ランティス
販売元:バンダイビジュアル株式会社

収録曲(初回盤・通常盤共通)
【CD】
01.Beautiful Soldier
作詞:Minami 作曲:ZAQ 編曲:中土智博
02.不完全で完璧なPIECE
作詞:Minami 作曲・編曲:中土智博
03.Beautiful Soldier(off vocal)
04.不完全で完璧なPIECE(off vocal)

【DVD】※初回限定盤のみ
Beautiful Soldier(Music Video) 
*初回限定盤のみ、表題曲MV収録のDVD付き。

10月4日発売のTVアニメ『ようこそ実力至上主義の教室へ』
Blu-ray&DVD第1巻のジャケットイラストを公開しました!
イラストはキャラクター原案・トモセシュンサクさん描き下ろしの堀北鈴音ですよ
http://you-zitsu.com/

harakuma 10:05 AM 08-10-17
粉紅毛乳量更上一層樓.

其實佢性格內向係咪真?
自拍咁SEXY既相片, 又放上網任睇.
小昭Teddy 12:22 PM 08-10-17
為本子而生既女角
J+1 12:51 PM 08-10-17
因為有拘束器關係?
由手機版發出
野良猫 07:17 PM 08-10-17
一山還有一山高
尼路 08:30 PM 08-10-17
粉紅切開黑定雙重人格,又怕人又自怕性感寫黑?
Kinny Riddle 10:21 PM 08-10-17
MAO近排經常被安排配呢啲(表面)內向嘅巨乳女仔。

完全係我杯茶

(小弟嘅IMAS偶像灰姑娘老婆文香正正就係MAO配音)

堀北顯露正妻先有嘅妒忌「做乜尋晚出街冇預埋我?」

之後仲要被綾小路係大庭廣眾下性騷擾(無誤)

吐槽一:就算相機有證據,洗唔洗公開埋你其他嗰啲自拍寫真呀?

吐槽二:雖然知道動畫學生會權力係大得好離譜,但學生會會長可以連退學處分呢啲應該由校長同訓導老師負責嘅職權都可以包攬埋就實在令人笑咗出嚟

吐槽三:學生會長權力大都算,喺佢壁咚綾小路個一刻,我先發現原來我係睇緊BL番。(旁邊嗰兩個女仔嘅腐女魂就係咁樣覺醒了
Iro 12:34 AM 08-11-17
作者: Kinny Riddle:
MAO近排經常被安排配呢啲(表面)內向嘅巨乳女仔。

略......

吐槽三:學生會長權力大都算,喺佢壁咚綾小路個一刻,我先發現原來我係睇緊BL番。(旁邊嗰兩個女仔嘅腐女魂就係咁樣覺醒了
個書記唔係腐女 只係妒忌被會長咁"在意"的男主角
Iro 12:36 AM 08-11-17
作者: 尼路:
粉紅切開黑定雙重人格,又怕人又自怕性感寫黑?
佢只有自拍先會咁open (以為無人知 點知出事了......)
supermanlady 10:12 AM 08-11-17

shooter 11:17 AM 08-11-17
作者: Kinny Riddle:
吐槽一:就算相機有證據,洗唔洗公開埋你其他嗰啲自拍寫真呀?
x2

求鐵粉 補充/分析
s2001154 11:43 AM 08-11-17
作者: shooter:
x2

求鐵粉 補充/分析
可能有錢買相機SD card但無錢無電腦
無個備份所以無刪任何相
harakuma 11:54 AM 08-11-17
作者: s2001154:
可能有錢買相機SD card但無錢無電腦
無個備份所以無刪任何相
但係無電腦的話又可以Upload上去個internet?

有手機的話已經=有電腦

個人估佢係想話比人知, 佢有拍開一d自拍相(性感唔性感在其次), 而剛好佢係學內走廊玩自拍時咁啱影到4人打交.
如果單比果張打交相, 又會比人問你做乜無端端係到影相, 所以佢開門見山咁話比人知佢係自拍女.
1 2 3 4 5 6 7 8 

返回主題版面