Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-08, 06:56 PM   #76
Einhander
God of Gamer
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
us ver上星期已經見到
不過亞版機玩唔到orz

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 07:06 PM   #77
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
Just come back from TsuenWan
PS3 Asian Version - delayed to Friday.
360 Asian Version - 冇日期

信不信由你

-----------
OT: 我覺得PlayAsia唔多準
有時in-stock now, delivery in 24h
都要一星期先有貨到
360版delay 到31號
信不信由你

舊 10-28-08, 07:32 PM   #78
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
信不信由你
我信嫁

睇下到時LBP出唔出到,一齊買
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 11:08 PM   #79
[KIT]

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
信不信由你
31號即係同PS3一樣係 friday?? 定會一路數到落下個禮拜一..

[KIT] 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-08, 11:12 PM   #80
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
360會唔會有鐵盒版
$ony個精裝版正好多
頭先放工出哂mk,ssp都唔見

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 01:21 AM   #81
失業中年漢
Game Master

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
360會唔會有鐵盒版
$ony個精裝版正好多
頭先放工出哂mk,ssp都唔見
無聽過, 但外國amazon有售, 不妨搏一搏

舊 10-29-08, 01:31 AM   #82
西野村中一條河
Game Master

點解你地會買鐵盒既...?
ps3過個特別版係點我唔知
但我買過graw2個特別版....好易生"瘦"架喎

可能我算近海易濕?

舊 10-29-08, 01:59 AM   #83
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章
點解你地會買鐵盒既...?
ps3過個特別版係點我唔知
但我買過graw2個特別版....好易生"瘦"架喎

可能我算近海易濕?
唔係ar
我隻lost planet同halo都沒咁既問題
鐵盒版既收藏價值高好多~

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 02:12 AM   #84
usayarE

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
大佬,真係有錢買都無時間玩
d games 密到...

希望有機會係街到買到鐵盒版
不過唔知幾多錢呢
呢排買games買到破晒產咁滯...
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 02:17 AM   #85
~ViVi~

3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
有少少想買,不過隻game有冇coop mode?
~ViVi~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 03:23 AM   #86
失業中年漢
Game Master

引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
有少少想買,不過隻game有冇coop mode?
呢隻game無co-op / 對戰
不過話會有DLC

舊 10-29-08, 02:01 PM   #87
西野村中一條河
Game Master

http://www.gametrailers.com/player/u...es/268721.html

未有game玩...睇住片先

舊 10-29-08, 02:13 PM   #88
Chris皇

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDPanzerRaptor
XBox Live GamertagRaptorReaper
Gamespot 9.0/8.5

http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/...ry;read-review

http://www.gamespot.com/ps3/rpg/fall...ry;read-review

有消息指淨pre-order已有250萬銷量....
Chris皇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 02:34 PM   #89
磯燒豬豬
Senior Gamer
嘍囉

註冊日期: May 2008
PSN  IDkitry1023
XBox Live Gamertagkitry
引用:
作者: Chris皇 查看文章
Gamespot 9.0/8.5
有消息指淨pre-order已有250萬銷量....
一啲都唔出奇
《fallout》系列係國外一直都好受歡迎
磯燒豬豬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-08, 07:57 PM   #90
lauyan

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDHaloHill
未有獎盃就唔買住先
因為本身有好多game 玩
lauyan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 01:36 AM   #91
tom
Insane Gamer
Sega Fan

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAvibee
其實係唔係戰鬥可以realtime shooting或者瞄準系統? 由玩者自己決定?
tom 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 02:14 AM   #92
磯燒豬豬
嘍囉

平常戰鬥係realtime自己瞄準
升lv後有唔同種類skill要靠AP發動,唔同skill同唔同武器用AP既數量會有分別,而AP就會因應時間而回復.
舊 10-30-08, 04:57 PM   #93
shinnogard
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
岩岩係台灣PS3 forum 見到....
Fallout 3 係台灣到貨了 !!
香港今日唔知有冇機

舊 10-30-08, 05:08 PM   #94
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: shinnogard 查看文章
岩岩係台灣PS3 forum 見到....
Fallout 3 係台灣到貨了 !!
香港今日唔知有冇機
應該聽日先到步
舊 10-30-08, 05:41 PM   #95
shinnogard
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
引用:
作者: 磯燒豬豬 查看文章
應該聽日先到步

點解要咁對我地

舊 10-30-08, 08:26 PM   #96
磯燒豬豬
嘍囉

引用:
作者: shinnogard 查看文章

點解要咁對我地
我都等緊......
GT連review都係尋日出左添
冇辦法啦,shipping既野就係咁......

此篇文章於 10-30-08 08:28 PM 被 磯燒豬豬 編輯。
舊 10-30-08, 08:32 PM   #97
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
按gametrailer review,隻game既表面工夫嘛嘛,主要比分都係係深度?
希望係一個幽默黑色既故仔,而唔係老滾4咁,又硬又木.....
liar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 08:51 PM   #98
西野村中一條河
Game Master

引用:
作者: liar 查看文章
按gametrailer review,隻game既表面工夫嘛嘛,主要比分都係係深度?
希望係一個幽默黑色既故仔,而唔係老滾4咁,又硬又木.....
上古你都應該玩過掛....06年最佳遊戲
用同一個型式做返fallout背景黎玩

如果咁都算表面工夫嘛嘛....可以玩返「畫面遊戲」
即係雷聲大雨點少個d....

舊 10-30-08, 08:59 PM   #99
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
引用:
作者: 西野村中一條河 查看文章
上古你都應該玩過掛....06年最佳遊戲
用同一個型式做返fallout背景黎玩

如果咁都算表面工夫嘛嘛....可以玩返「畫面遊戲」
即係雷聲大雨點少個d....
你自己睇gametrailer review吧。表面功夫唔係得畫面的,下下同npc講野都重要企定定zoom埋去已甚缺德。
唔係做多隻老滾4就得...過左兩年架啦
liar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-08, 09:04 PM   #100
西野村中一條河
Game Master

引用:
作者: liar 查看文章
你自己睇gametrailer review吧。表面功夫唔係得畫面的,下下同npc講野都重要企定定zoom埋去已甚缺德。
唔係做多隻老滾4就得...過左兩年架啦

fallout2十年前添~未玩過一樣咁好玩~

唔係下下講畫面架老友
上古4就算2年前都唔算「一級畫面」
只係你唔岩玩姐~

日本著重造型既遊戲比較岩你

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 08:56 PM

手機版 | APP版