Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-28-08, 03:21 AM   #76
華華
Game Master

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 漠漠CK 查看文章
好啦.......你叫kamkam 去k2 同你part 啦...以後尖金我稱霸!!!!!!wakekekekekekke
係男人就過黎k2挑機!
次次要我地十幾個麻乜佬就您~~~

舊 05-28-08, 03:24 AM   #77
漠漠CK
Junior Member

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 華華 查看文章
係男人就過黎k2挑機!
次次要我地十幾個麻乜佬就您~~~
其實出尖金都唔係好就我...最好入黎沙田.....
漠漠CK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 03:26 AM   #78
阿魚
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:
其實出尖金都唔係好就我...最好入黎沙田.....
唔係去funzone丫...
12點鐘就要走...
俾你玩到2點....你要徒步行去富豪坐N車
你咪老點人啦

舊 05-28-08, 03:31 AM   #79
漠漠CK

引用:
作者: 阿魚 查看文章
唔係去funzone丫...
12點鐘就要走...
俾你玩到2點....你要徒步行去富豪坐N車
你咪老點人啦
又唔係未行過...以前同條女係funzone 打完seed 都係咁行啦...仲要行完去廣源再行番落去搭...
舊 05-28-08, 03:32 AM   #80
漠漠CK

拍左咁多次拖..都係發現打高達既女孩子好!!!...唔駛成日無得打機...
舊 05-28-08, 03:47 AM   #81
Natuna
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
今晚幾好玩o丫
成晚係咁打master同Z

Natuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 03:49 AM   #82
漠漠CK

引用:
作者: Natuna 查看文章
今晚幾好玩o丫
成晚係咁打master同Z
佢地果邊真係無一個唔識渣zeta= =
舊 05-28-08, 03:51 AM   #83
漠漠CK

不過今晚唔知點解變左上環大戰觀塘....尖金所有人都唔係度= =
舊 05-28-08, 04:03 AM   #84
Natuna

註冊日期: Oct 2006
引用:
不過今晚唔知點解變左上環大戰觀塘....尖金所有人都唔係度= =
尖金已經淪陷了
其實我地果邊算係灣仔先o岩o架
只不過灣仔無挑機場我地先無o左主場

下次等我再約齊人去龍威果頭打先!!

Natuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 04:12 AM   #85

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDKauri-K
引用:
打左咁耐都係覺得老虎part 3000機發揮得最好...我諗卡姐都應該係一樣....
華華你等我練勁部v2!!!!!!....至少要有阿江既程度..haha...睇佢係咁出光之翼..勁搞笑..
如果我o的大機有kamkam 咁既實力就唔駛累輸華華咁多
超灰 係咁光之翼都係扣人少少
真係要諗真D部機點用先會勁
江 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 04:12 AM   #86
阿魚

引用:
拍左咁多次拖..都係發現打高達既女孩子好!!!...唔駛成日無得打機...
咁你努力

引用:
又唔係未行過...以前同條女係funzone 打完seed 都係咁行啦...仲要行完去廣源再行番落去搭...
我囡囡都係住廣源
乜兩個人手拖手由沙田行上廣源會浪漫d架

神經病...

此篇文章於 05-28-08 04:35 AM 被 阿魚 編輯。
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 04:22 AM   #87

今快靜晒?咁我訓了~7點半要起身 正
kamkam咁你頭先有冇拍到片?
舊 05-28-08, 04:35 AM   #88
阿魚

引用:
作者: 查看文章
今快靜晒?咁我訓了~7點半要起身 正
kamkam咁你頭先有冇拍到片?
返早d唔訓無得訓
返夜班可以繼續玩

舊 05-28-08, 11:19 AM   #89
~鈴~

引用:
同華華part 得太少..無乜黙契...累輸左佢好多鋪...
不過雙細機要穩定win 真係有o的難度...
或者我主要做纏繞華華做主要攻擊輸出會好o的...我成日太想進攻= =...
要再練勁o的老虎既進攻先得......

我自己覺得,夾卡姐的話partner要做既事只有一場,就係壓場,因為論攻擊輸出,隻game真係無邊部及得上卡姐(尤其dmg3場),不過卡姐做唔做到野真係好睇有無人搞9佢,所以partner最主要既工作就係壓場
~鈴~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 11:22 AM   #90
kamkam
匿名的好友

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDRainie--v3v
引用:
有幾好.......唔打機先係最好

舊 05-28-08, 11:28 AM   #91
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 華華 查看文章
打街客先咁穩定者, 佢地都冇兩隻一齊追過黎~

如果兩隻過黎追我, partner又救唔到, 真係gameover~
我會揀一粒核彈射過去

雖然又係呢部
master part 肥卡我覺得仲好過大機
起碼你有多d貨去做輸出

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 11:34 AM   #92
~鈴~

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
我會揀一粒核彈射過去

雖然又係呢部
master part 肥卡我覺得仲好過大機
起碼你有多d貨去做輸出
老實講,無視卡姐用2部快機圍死master有機會贏
~鈴~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 02:23 PM   #93
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: ~鈴~ 查看文章
老實講,無視卡姐用2部快機圍死master有機會贏
master 好難比人圍死
原過尋日用02 贏得仲多過master
比華華話後期打得太急

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 02:35 PM   #94
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: kamkam 查看文章
有幾部機真打唔到
佢話我部老虎呀

btw,尋晚試過,但唔係成日得~
放生技第一1hit後即搏bc再斬多野(bc後即斬唔係成日得)跟住後格~
放生技既extended version

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-08, 04:57 PM   #95

引用:
作者: kamkam 查看文章
有幾好.......唔打機先係最好
琴晚部V2未練成 拍出黎俾人笑
如果星期五出尖金先拍
舊 05-29-08, 02:51 AM   #96
漠漠CK

聽日有無人係港島區打機? 我4點左右見完工走得
舊 05-29-08, 03:28 AM   #97
阿魚

引用:
聽日有無人係港島區打機? 我4點左右見完工走得
你努力

舊 05-29-08, 03:50 AM   #98
漠漠CK

我開發左turn a 喇華華~~~...
有部大機保護你!!!!!!!!!可以再戰kamkam!!!!
包保master 同老虎埋唔到你身...再唔係就掟核彈炸down你!!
舊 05-29-08, 03:54 AM   #99
漠漠CK

引用:
作者: 查看文章
超灰 係咁光之翼都係扣人少少
真係要諗真D部機點用先會勁
炮mode 準好重要...炮mode quick charge 好好用...變炮mode 最少要打人地兩部機各兩炮..咁就勁!!!
舊 05-29-08, 06:53 AM   #100
唔夠稱

e個真係幾好笑
kamkam勁多fans

某人:唉
kamkam其實做左一件錯事
freedom既死位要用比較高既技術尼cover
唔係咁多人做到
做到既,部機咪屈到跳囉
呢樣我覺得岩
不過同樣你克服到部機既死點,部部都屈架啦

kamkam:我又做錯事?我記得我都無同你打過既

轉自uwants http://www.uwants.com/viewthread.ph...age%3D1&page=22
PS:kamkam仲有冇玩信長a_a

此篇文章於 05-29-08 06:55 AM 被 唔夠稱 編輯。
唔夠稱 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SEGA] 大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介 八仙果 電視遊戲討論版 1509 04-02-24 07:12 AM
[動畫] 「涼宮ハルヒの憂鬱」 唔係普通再放送 舊作14話+新作14話 全28話 Vol.7 riceball 日本動漫畫討論版 1000 05-15-09 10:56 PM
『機動戦士ガンダムvsガンダム』Vol.2  香港已出 ambrose35hk 街機遊戲討論版 1003 04-15-08 02:01 AM
[動畫] 機動戦士ガンダム00 [ダブルオー]Vol.4 第13話「聖者の帰還」丨(1/9 更新ED2試聽) Chris Redfield 日本動漫畫討論版 1001 01-09-08 08:39 PM
『機動戦士ガンダムvsガンダム』15部作品MS登場 2008年初春稼働予定 money 街機遊戲討論版 1007 11-03-07 06:31 PM

現在的時間是 04:49 AM

手機版 | APP版