Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 10-25-09, 12:00 AM   #76
QLAH
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2009
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章

整天光 淨係依度都有排執
都半失敗左, 淨係咁都用左156個圖層 應該個個頭同肩就算
掂喎...期待期待...

(我仲想整個北斗出黎反下添...睇黎太艱鉅...)
QLAH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 12:07 AM   #77
卡路士carlos
Senior Gamer
自訂用戶頭銜

註冊日期: Jan 2004

第一次整
免費shared 左出黎

舊 10-25-09, 12:14 AM   #78
Viper II
God of Gamer
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: Alquimlsta 查看文章
果然好精華b
最長得30秒
如果唔係超精彩

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 02:57 AM   #79
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
有無d教學網教拉花ga?
有時見d痛車望多兩眼自己抄埋一邊都唔知
神人拉個d連d光暗陰影位都拉埋出嚟
我真係好佩服佢地
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 03:16 AM   #80
飛燕
懺悔不用等

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Akira 明 查看文章
有無d教學網教拉花ga?
有時見d痛車望多兩眼自己抄埋一邊都唔知
神人拉個d連d光暗陰影位都拉埋出嚟
我真係好佩服佢地

跟在我車尾,一定睇到眼定定

※EP3強化左把大劍3次,大改範圍、PP消費和集氣,某大大就突然跳出來對大劍有「手感」了。但又唔見某大大串人唔識EP2飛板防衛時比個成績來睇下。

此篇文章於 10-25-09 03:26 AM 被 飛燕 編輯。
飛燕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 03:20 AM   #81
Viper II
↘みもりんっ

XBox Live GamertagViper II DNA
引用:
作者: 飛燕 查看文章
拉gunsmaid lotus啦 m9

舊 10-25-09, 03:44 AM   #82
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
http://www.nicovideo.jp/watch/sm8593677

我服了 我真係服了 OTL

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 09:43 AM   #83
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
引用:
作者: 飛燕 查看文章

你都未見識過終極強者

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 09:54 AM   #84
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:

頭先同個fd玩撞車勁好玩

膠達呀
十分期待

呢家技術仲係好低
練勁d先同你地玩
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 12:08 PM   #85
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:

ok ah, 不過整左面一半,

一次過copy去面右咪得law..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 12:58 PM   #86
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: diabloex 查看文章
ok ah, 不過整左面一半,

一次過copy去面右咪得law..
但係佢無mirrOr功能,定係我揾吾到?
一group野一定只可以成抽野按比例縮放,無得X or y勁吾方便

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-09, 01:43 PM   #87
Viper II
↘みもりんっ

引用:
一group野一定只可以成抽野按比例縮放,無得X or y勁吾方便
如果單一塊圖冇轉過角度
大小由1變負1就會mirror

無mirror真係勁麻煩

舊 10-25-09, 01:57 PM   #88
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Viper II 查看文章
如果單一塊圖冇轉過角度
大小由1變負1就會mirror

無mirror真係勁麻煩
咪係
成GROUP野無得mirror真係....
仲諗住今集會有....

相薄
舊 10-25-09, 09:21 PM   #89
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: Alquimlsta 查看文章
你都未見識過終極強者

嗚呵,好車...

"撞進去了!"
"好,之後是踩油了"

舊 10-25-09, 10:16 PM   #90
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
有冇人攬炒?

舊 10-25-09, 10:19 PM   #91
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: seetold 查看文章
有冇人攬炒?
呢排早訓, 玩唔到聽晚ok, 你地呢幾日玩開乜野級別既車????

舊 10-25-09, 11:25 PM   #92
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
在日本bbs成日見到呢個基佬,好似仲出抱寢…
佢咩出處ga?
JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 01:53 AM   #93
大覺屋師真
The One

懶得完成佢 遲下先再搞, 頂住檔用住先

學依家d game廠咁, 聽日拎個beta版放上去賣先

相薄
舊 10-26-09, 10:52 AM   #94
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:
懶得完成佢 遲下先再搞, 頂住檔用住先

學依家d game廠咁, 聽日拎個beta版放上去賣先
型...
支持
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 12:35 PM   #95
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
其實賣場應該整個購物籃,等大家買之前睇吓有無d嘢相同,
有好多相同ge嘢價錢分別好大,好似有d免費有d要10000cp
但免費可能仲靚過要錢個d.

玩咗幾場live發覺一起步最好唔好做帶頭個位,好容易成為
襲擊目標,之前成日比人撞出草地,e+留係後面先,見前面d
車抄哂搵機會上去.
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 01:39 PM   #96
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
係禾, 我唔記得一group 野唔可以mirror..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 02:39 PM   #97
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Akira 明 查看文章
其實賣場應該整個購物籃,等大家買之前睇吓有無d嘢相同,
有好多相同ge嘢價錢分別好大,好似有d免費有d要10000cp
但免費可能仲靚過要錢個d.

玩咗幾場live發覺一起步最好唔好做帶頭個位,好容易成為
襲擊目標,之前成日比人撞出草地,e+留係後面先,見前面d
車抄哂搵機會上去.
呢招對藍少冇用架一起步你唔壓住佢, 你就唔洗追架喇

舊 10-26-09, 04:25 PM   #98
JoeII
Crazy Gamer
白痴、煩,請收嗲!

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDJoeII_Sawa
XBox Live GamertagJoeII
二號作品,售價2k

tags︰clannad after story fujibayashi kyou

JoeII 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 05:39 PM   #99
Chiasuka
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDChiasuka_Aki
XBox Live GamertagChiasuka Aki
引用:
作者: Rance 查看文章
嗚呵,好車...

"撞進去了!"
"好,之後是踩油了"
跟佢後面好難受... 起佢前面壓力又好大.....
但..i like it...
Chiasuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-09, 06:09 PM   #100
Viper II
↘みもりんっ

因為個個都想解拍賣bid車獎杯既關係
出面D cheap車交投熱烈
大家可以買架4000蚊既車放1000 起bid
班友會搶到幾皮野成交

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Forza Motorsport 3 [已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 967 07-27-11 10:39 AM
Forza Motorsport 2 神祕人1號 電視遊戲討論版 322 09-07-09 04:46 AM

現在的時間是 02:43 PM

手機版 | APP版