Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 球會討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-14-08, 12:12 AM   #76
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
你都無睇到 ... 唔好咁快話佢地啦 ...
抽下水者

舊 09-14-08, 12:15 AM   #77
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
抽下水者
嬴波而興奮~d /\b

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 12:19 AM   #78
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
禾仔今季真係有好大進步,想當年我都有笑過雲加入錯貨....而家真係服左雲加~

英格蘭未來邊路真係靠晒佢~
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 12:25 AM   #79
available
Crazy Gamer
化可能の人

註冊日期: Jan 2005
雞腳一係唔入, 一入就 hat trick

eboue 可以自己行出場邊, 再抬出場, 應該都係安全至上做法

clicy 係撞一撞, 都應該冇事嘅

為 "錢" 途努力
available 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 12:51 AM   #80
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
你都無睇到 ... 唔好咁快話佢地啦 ...
其實 eboue 個球對面無掂到佢咁滯,係佢自己跌 (插?) 得勁得滯落地傷。

值得一提係 ramsey 出黎一陣都踢得唔錯,幾淡定,仲交左球助攻。
至於 wilshere 相比下就真係嫩 d 啦,不過依家先 16,有排玩 ...
eboue呢野真係神,插水插到自己傷

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 01:32 AM   #81
雙星
GAF足球隊15號

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDx2star
XBox Live Gamertagx2star
出左街錯過左場大勝

雙星 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 02:32 AM   #82
eddyz
Senior Gamer
Arsenal FC

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDdraconlidz7
作客.....對布力般......4球
收貨啦~~~~~~

PS3 Reborn
GTA V Installed
Gran Turismo 6 awaiting
eddyz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 02:33 AM   #83
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
次次都係一入就三粒

舊 09-14-08, 04:45 AM   #84
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: hgckelvin 查看文章
次次都係一入就三粒
一陣HI得濟又唔知會UP乜
又話唔加佢人工出3成力
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 05:39 AM   #85
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
估唔到球季so far會打得咁順
大家樂職員 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 11:13 AM   #86
鯊魚丸
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 大家樂職員 查看文章
估唔到球季so far會打得咁順
我覺得或多或少都關第二場輸波o既事
一早可以放下重溫當年不敗o既心理包袱
亦早早發現自己不足之處
而且好彩o個場只係輸一球
未至於對士氣有太大影響
鯊魚丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 11:18 AM   #87
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 鯊魚丸 查看文章
我覺得或多或少都關第二場輸波o既事
一早可以放下重溫當年不敗o既心理包袱
亦早早發現自己不足之處
而且好彩o個場只係輸一球
未至於對士氣有太大影響
其實 ... 最大因素只係開季幾場對手都唔勁 ...
不過希望咁樣可以練下兵,唯一擔心係 d 傷兵唔知幾時先出到
我想睇 nasri 呀 ~

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 05:25 PM   #88
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
其實 ... 最大因素只係開季幾場對手都唔勁 ...
不過希望咁樣可以練下兵,唯一擔心係 d 傷兵唔知幾時先出到
我想睇 nasri 呀 ~
作晚都有諗過,以依家陣容,可能唔洗路斯基,加上佢成日傷,會唔會早D被賣走
曼城個新老細,會唔會出過超天文數字收購法比仔,少一個法比換來幾個好球員,我唔信雲加唔賣佢囉

舊 09-14-08, 05:44 PM   #89
Ayumania
Insane Gamer

又贏大勝一場~~!
不過只係啱啱開季, 希望兵工廠可以KEEP到呢個氣勢到季尾
唔好好似舊年咁...

Ayumania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 05:56 PM   #90
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: Ayumania 查看文章
又贏大勝一場~~!
不過只係啱啱開季, 希望兵工廠可以KEEP到呢個氣勢到季尾
唔好好似舊年咁...
現實d講,唔買人一定KEEP唔到,想贏就要法比,禾仔,球王,雲仔出場,再加上拿斯利/路斯基,我地後備唔夠人用,難聽D講,睇下幾時踢死法比

此篇文章於 09-14-08 10:28 PM 被 龍寶寶 編輯。
龍寶寶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-08, 09:31 PM   #91
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
現實d講,唔買人一定KEEP,想贏就要法比,禾仔,球王,雲仔出場,再加上拿斯利/路斯基,我地後備唔夠人用,難聽D講,睇下幾時踢死法比
認同呀,其實我地正選 full team 個陣唔會輸俾人,但問題係後備唔夠級數,全季咁長,根本實會有一段唔夠力,而變成我地 fans 每年都有期望,但一到低潮位就又失望,等下年 ...

睇下隔離隊,後備都有一定份量,唔駛話星級,但都可以係正選陣度換一兩個出黎,戰力都無乜大改變 ~

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 09-15-08, 03:26 PM   #92
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
艾迪巴約在英超出戰四十場攻入二十七球,入球率驚人,尹佩斯近兩仗亦入三球,這對組合周三歐聯出訪基輔戴拿模時必有作為。

話佢唔掂又講唔通
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 03:30 PM   #93
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
現實d講,唔買人一定KEEP唔到,想贏就要法比,禾仔,球王,雲仔出場,再加上拿斯利/路斯基,我地後備唔夠人用,難聽D講,睇下幾時踢死法比
法比就死o架啦,近幾季都係咁踢,尤其中後場後備唔夠人用
引用:
作者: POKA 查看文章
艾迪巴約在英超出戰四十場攻入二十七球,入球率驚人,尹佩斯近兩仗亦入三球,這對組合周三歐聯出訪基輔戴拿模時必有作為。

話佢唔掂又講唔通
雞腳真係好神奇 話佢唔得果時佢又入到波俾你睇,但有時要靠佢就死火俾你睇

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 03:43 PM   #94
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: Castor 查看文章
雞腳真係好神奇 話佢唔得果時佢又入到波俾你睇,但有時要靠佢就死火俾你睇
佢呢種咪係錦上添花型球員 ...
不過講真佢同賓特拿的頂上功夫都為我地的進攻帶黎更多變化,只可惜佢的把握力較為 ...

舊 09-15-08, 03:47 PM   #95
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
佢呢種咪係錦上添花型球員 ...
不過講真佢同賓特拿的頂上功夫都為我地的進攻帶黎更多變化,只可惜佢的把握力較為 ...
雖然我都覺有佢地,係多左一路進攻方法,但我鍾意賓特拿多過雞腳

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-08, 06:49 PM   #96
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

我地個9號仔幾時可以復出?

舊 09-15-08, 07:44 PM   #97
available
Crazy Gamer
化可能の人

引用:
我地個9號仔幾時可以復出?
聖誕快車或之前

為 "錢" 途努力
available 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 05:53 PM   #98
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

雲 格 恐 三 主 力 缺 戰 歐 冠

上 季 的 阿 仙 奴 之 所 以 未 能 奪 取 冠 軍 的 主 要 原 因 就 是 傷 病 。 新 球 季 開 始 後 ,「 槍 手 」 順 風 順 水 ,在 剛 剛 結 束 的 英 超 第 四 輪 比 賽 當 中 ,球 隊 4比 0大 勝 布 力 般 流 浪 。 週 四 凌 晨 「 槍 手 」 將 迎 來 歐 冠 盃 分 組 賽 首 輪 比 賽 迎 戰 基 輔 戴 拿 模 。 然 而 本 輪 賽 前 球 隊 陣 中 傳 出 負 面 消 息 ,雲 格 表 示 拿 斯 尼 、 E.艾 保 爾 和 卡 歷 治 3人 恐 怕 會 因 傷 無 法 出 場 。

「 拿 斯 尼 出 戰 是 一 個 很 大 的 疑 問 ,E.艾 保 爾 我 們 也 有 可 能 失 去 ,卡 歷 治 太 累 了 ,他 需 要 休 息 。 我 們 必 須 在 明 天 評 估 一 下 他 們 的 身 體 狀 況 ,但 我 並 不 看 好 他 們 能 夠 出 賽 。 」 雲 格 在 球 隊 4比 0大 勝 布 力 般 賽 後 談 到 。

雖 然 3位 絕 對 主 力 恐 怕 將 無 法 代 表 阿 仙 奴 出 場 ,但 近 一 階 段 艾 迪 拜 約 和 華 確 特 的 表 現 非 常 突 出 。 對 陣 布 力 般 一 役 ,艾 迪 拜 約 上 演 帽 子 戲 法 ,而 在 上 週 中 的 世 界 盃 外 圍 賽 當 中 ,華 確 特 在 對 陣 克 羅 地 亞 的 比 賽 當 中 也 曾 完 成 大 三 元 。 因 此 對 於 本 週 對 陣 基 輔 戴 拿 模 一 戰 雲 格 信 心 十 足 。

「 週 四 又 是 1場 硬 仗 ,在 歐 冠 盃 比 賽 當 中 開 個 好 頭 非 常 重 要 ,我 們 爭 取 雙 贏 ,大 勝 布 力 般 這 樣 將 會 給 予 我 們 信 心 ,週 四 的 比 賽 當 中 我 們 將 以 同 樣 的 方 式 爭 取 贏 得 比 賽 。 這 是 一 個 困 難 的 小 組 ,因 為 所 有 能 夠 參 加 歐 冠 盃 的 球 隊 實 力 都 很 突 出 ,他 們 主 場 的 表 現 將 會 非 常 強 勢 ,這 就 是 我 們 為 甚 麼 需 要 將 比 賽 表 現 保 持 在 英 超 水 準 時 一 樣 的 主 要 原 因 。 」

舊 09-16-08, 06:35 PM   #99
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
官方個injury news還沒有公佈eboue同clichy受傷的消息~

算暫時不用擔心

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-08, 08:04 PM   #100
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
官方個injury news還沒有公佈eboue同clichy受傷的消息~

算暫時不用擔心
但 clichy 係話佢攰,所以都未必出佢吧?
唉,開季無耐就踢殘 d 人 ... 傷緊個幾個又未有咁快出得 ...

論壇跳轉

現在的時間是 06:11 PM

手機版 | APP版