Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後
電視遊戲討論版>[PS4, NS] 絶体絶命都市4Plus -Summer Memories- | 繁體中文版已經推出
風間鈴木仁 09:20 PM 08-11-18
https://www.4gamer.net/games/120/G012019/20180811010/

「絶体絶命都市4 Plus -Summer Memories-」の体験版が8月16日に配信開始。体験版の先行プレイを収めた最新映像も公開
mrk 02:34 AM 08-12-18
作者: 風間鈴木仁:
https://www.4gamer.net/games/120/G012019/20180811010/

「絶体絶命都市4 Plus -Summer Memories-」の体験版が8月16日に配信開始。体験版の先行プレイを収めた最新映像も公開
終於可以係屋企慢慢試玩啦!
harakuma 02:56 AM 08-12-18
作者: mrk:
呢隻可能成為我第四隻PS4GAME, 希望唔好太LAG就好
Lamsze 09:58 PM 08-12-18
見會入大廈,正常震完唔應該入?
ALEX CHOW 08:09 PM 08-13-18
作者: mrk:
日版only??
aquarius 04:09 PM 08-15-18
睇PV好似open world
pet3 12:49 PM 08-16-18
點開VR模式?
風間鈴木仁 01:26 PM 08-16-18

日本 PSN 已經可以 DL 4.4GB 。
mrk 01:38 PM 08-16-18
日本 PSN 已經可以 DL 4.4GB 。
唔該晒!兄台o既溫馨提示!
sorlohk 07:23 PM 08-16-18
唔俾我揀性別你就咪俾我揀啦 demo 整走個 option 有幾難?
制作組咁懶我有啲驚喎

小昭Teddy 02:13 AM 08-17-18
FPS不足, 好暈

我剩係搵到頭兩個學生就搵唔到下一個位要去邊, 暈得濟.

同埋第一次同完個老師講野試過彈app要重新黎過
aquarius 03:00 AM 08-17-18
操作設定用唔到
開頭就要周圍同人傾計引發事件未有心機做..

不過上次玩嘅已經係2
今集畫面對我嚟講有驚喜..
斯羅 08:49 AM 08-17-18
用PRO玩, 玩2次跳GAME2次, 都無心機再試囉
19909696 10:06 AM 08-17-18
作者: 斯羅:
用PRO玩, 玩2次跳GAME2次, 都無心機再試囉
有ENG SUB嗎?
斯羅 12:06 PM 08-17-18
作者: 19909696:
有ENG SUB嗎?
無, 試玩連Option都係吾俾入
不過呢隻GAME應該無話有其他字幕
pet3 02:45 PM 08-17-18
作者: 小昭Teddy:
FPS不足, 好暈

我剩係搵到頭兩個學生就搵唔到下一個位要去邊, 暈得濟.

同埋第一次同完個老師講野試過彈app要重新黎過
老師>找到2個>找老師>第3人出現在銀色長車附近
豪傑公子 03:00 PM 08-17-18
FRAME RATE低, 經常彈GAME, 冇心機試...
STRIFE 08:10 PM 08-17-18
怪獸都市FPS已經夠震撼,今次延續震撼0者
小昭Teddy 08:39 PM 08-17-18
本身有興趣繼續玩,但FPS太低身體受唔到
aquarius 02:19 AM 08-18-18
搵斉D學生就完咗..
0遇難係本身隻体驗版有問題..

不過都會期待正式版
mrk 04:07 AM 08-18-18
作者: 19909696:
有ENG SUB嗎?
之前官網講左會有英字,但依家呢個日版Demo係冇收錄英字!(好可惜!)
我都玩左一震,我都遇到「彈出」問題!(比起動漫節個Demo,今次玩得幾耐下先比「彈出」,算有改善架啦!)
好神奇,個Fps數我接受到,冇頭暈!
今次個Demo加入左OP內容(正式版會有番男女選擇,太好啦!)
harakuma 09:04 AM 08-18-18
今時今日仲會有GAME會彈出(即係藍屏啦)

不能接受

呢隻都開發咗好長時間仲會咁樣
KARAS 11:27 AM 08-18-18
架仔係咪唔識用unreal 好似次次都出事
d人樣好似ps2咁
雙日 11:45 AM 08-18-18
作者: KARAS:
架仔係咪唔識用unreal 好似次次都出事
d人樣好似ps2咁

又未必既,龍珠咪幾好

Sent from my iPhone using Gaforum
權愛真 09:25 PM 08-20-18
黎到PS4呢個時代,竟然都仲有遊戲既幀數低到咁…
剩係睇片,都已經睇到好唔舒服!更何況真係玩個陣?

幀數低又不穩、無中文字幕(就算係英文都好…)真係致命傷!
咁既誠意真係……坦白講,真係完全接受唔到!
標籤:絕體絕命都市4:夏日回憶, 絶体絶命都市4Plus, 絶体絶命都市オフィシャルウェブサイト
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 最後

返回主題版面