Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-26-13, 01:20 AM   #951
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
如果明天買到沖繩票就飛沖繩先

舊 02-26-13, 01:28 AM   #952
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
原本有打算入去....不過係門口觀察左一陣感覺有D雷就放棄左
不嬲睇彩數撞岩邊個開工

佢間野咁OPEN

唔好彩見前面有地雷就緊係快閃啦

怪盜小G 目前離線  
舊 02-26-13, 01:41 AM   #953
carychow
Crazy Gamer
自定頭銜

註冊日期: Dec 2006
Nintendo Switch ID4912 7594 2308
3DS Friend Code1693 0391 8181
PSN  IDcarychowhk
XBox Live Gamertagcarychow
我又貼下高達先, 舊年八月去時拍左段夜晚.
但……
如果唔想覺得睇完唔洗親身睇就唔好開出黎播放

舊 02-26-13, 02:20 AM   #954
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: carychow 查看文章
我又貼下高達先, 舊年八月去時拍左段夜晚.
但……
如果唔想覺得睇完唔洗親身睇就唔好開出黎播放
你令我更加確信我冇留底睇夜晚係明智的
好似變左個大燈籠咁

聽講澳門都會搞一部來玩...唔知係唔係真呢...

成日都同D Friend 吹水話如果香港都整部九龍高達/重高就好囉

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist

此篇文章於 02-26-13 02:24 AM 被 PTX-003C 編輯。
PTX-003C 目前離線  
舊 02-26-13, 07:42 AM   #955
謎之天音
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Hitomi 查看文章
我覺得箱根你預太少時間~另去溫泉酒店我SUGGEST早少少入去enjoy下
我諗住搭纜車/上火山口/搭纜車咁hae玩一圈ja,咪諗住預一日就夠,到黃昏就返新宿

咁可能去吉祥寺食完lunch即走,早d去箱根
我bk左一の湯本館露天風呂房,唔係大型旅館,設施就無乜ga la,不過間旅館望落好古色古香,住落應該會幾舒服
謎之天音 目前離線  
舊 02-26-13, 08:09 AM   #956
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
我未睇過日頭高達
但應該冇投射?
有埋投射好睇好多
ammms 目前離線  
舊 02-26-13, 08:48 AM   #957
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 謎之天音 查看文章
我諗住搭纜車/上火山口/搭纜車咁hae玩一圈ja,咪諗住預一日就夠,到黃昏就返新宿

咁可能去吉祥寺食完lunch即走,早d去箱根
我bk左一の湯本館露天風呂房,唔係大型旅館,設施就無乜ga la,不過間旅館望落好古色古香,住落應該會幾舒服
我知你講邊間,呢間係全個箱根黎講最平(露天風呂付客室)果間
呢間抵住呀,本館最好,佢在箱根其他地區果d分館我覺得個feel一般
溫泉酒店旅館
大中小我都住過
有得揀我一定考慮中小型特別少少果d
大果d有欠特色

同埋中小型好多時貴過大果d, 大不一定正

引用:
作者: ammms 查看文章
我未睇過日頭高達
但應該冇投射?
有埋投射好睇好多
日頭可能有,因為佢move表演有兩段動作,一長一短,一段有投射一段無
分別在唔同時間輪流播,日頭就算有射應該好難睇到...

講真啦,部高達放在diver city已經無左動畫立於地上果個feel,佢同呢座野都夾夾不入@.@
09年擺果個位其實好過呢個位好多

我等緊佢加番激光劍呀

此篇文章於 02-26-13 08:51 AM 被 Hitomi 編輯。
Hitomi 目前離線  
舊 02-26-13, 02:56 PM   #958
飛機王
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004
YEN 今日升好多,去番 0.0845...

唔會繼續升掛..
飛機王 目前離線  
舊 02-26-13, 05:13 PM   #959
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 飛機王 查看文章
YEN 今日升好多,去番 0.0845...

唔會繼續升掛..
Italy大選
資金避難…

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線  
舊 02-27-13, 01:55 AM   #960
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
我知你講邊間,呢間係全個箱根黎講最平(露天風呂付客室)果間
呢間抵住呀,本館最好,佢在箱根其他地區果d分館我覺得個feel一般
溫泉酒店旅館
大中小我都住過
有得揀我一定考慮中小型特別少少果d
大果d有欠特色

同埋中小型好多時貴過大果d, 大不一定正

日頭可能有,因為佢move表演有兩段動作,一長一短,一段有投射一段無

講真啦,部高達放在diver city已經無左動畫立於地上果個feel,佢同呢座野都夾夾不入@.@

我等緊佢加番激光劍呀
當年冇錢...想去都去唔到
而家叫還到個心願就算...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 02-27-13, 10:33 AM   #961
ovwhpuv
Senior Gamer

book 咗機票 10/4 飛東京 hea 玩7日,會去京都、奈良等,新幹線來回京都<->東京,已有全國JR Pass 覺悟。

行程方面,散步拍照為主。我有下列問題請教:

1. 住宿方面不太計較,打算住京都五条及秋葉園的東橫 Inn,ok 嗎?
2. 很久沒去京都了,打算去清水寺及稻荷。請問有沒有其他新的景點?
3. 我倆公婆(二人行)想影和服照,請介紹好地方租衫。
4. 奈良看鹿外,有沒有其他新的景點?
5. 京都有沒有地方可浸溫泉(不要住宿的)?
ovwhpuv 目前離線  
舊 02-27-13, 10:49 AM   #962
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: ovwhpuv 查看文章
4. 奈良看鹿外,有沒有其他新的景點?
可能仲有櫻花睇?
ammms 目前離線  
舊 02-27-13, 11:58 AM   #963
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
當年冇錢...想去都去唔到
而家叫還到個心願就算...
full show得1900果場

舊 02-27-13, 12:00 PM   #964
ovwhpuv

引用:
作者: ammms 查看文章
可能仲有櫻花睇?
最前線話 4-5 Apr 滿開,希望重有得睇啦…
ovwhpuv 目前離線  
舊 02-27-13, 04:44 PM   #965
Garnet_Crow
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
死人意大利大量買入日圓,搞到日圓又升,昨日仲係8.2,今日就8.4

舊 02-27-13, 10:35 PM   #966
leotam3

註冊日期: Oct 2003
http://www.backpackers.com.tw/forum/...d.php?t=850739
睇呢個post諗係某人.......

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線  
舊 02-27-13, 10:38 PM   #967
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
意大利人破產吧

怪盜小G 目前離線  
舊 02-27-13, 11:19 PM   #968
leotam3

註冊日期: Oct 2003
超灰中...............
1) 打算5月19日住洞爺, 點知因為5月20日有馬拉松,
所以旅館full晒
2) 函館果間一之湯, 改左冇一人plan.............

今次北海道之旅超灰

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線  
舊 02-28-13, 01:02 AM   #969
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
池袋駅から西武秩父駅まで、特急レッドアロー号で最短78分で結ぶ秩父の魅力を、
「秩父さんぽ旅」をテーマにPRしていくもの。CMにより、特急レッドアロー号の利用促進や、
沿線の代表的な観光地である秩父の知名度・認知度向上、
活性化に結びつくことを期待すると共に、3月16日より開始する東急東横線・
横浜高速みなとみらい線との相互直通運転により、
横浜方面から秩父への観光客を誘致することが狙いのひとつだ。

舊 02-28-13, 02:53 PM   #970
BOYBOYBOY

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: leotam3 查看文章
超灰中...............
1) 打算5月19日住洞爺, 點知因為5月20日有馬拉松,
所以旅館full晒
2) 函館果間一之湯, 改左冇一人plan.............

今次北海道之旅超灰
咁好可惜

舊 02-28-13, 04:08 PM   #971
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
引用:
作者: leotam3 查看文章
唔同,起碼唔會趕你去另外租酒店.....
當時既心情同不安,
我一世都會記住.....

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線  
舊 03-03-13, 12:20 AM   #972
PTX-003C
天下第一盲鬼

係唔係話今年三月起關西都可以用西瓜卡?

舊 03-03-13, 02:48 AM   #973
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
復活節報咗團去大阪和歌山,有一日唔去環球影城想出去睇櫻花同食野,想問下各位如果喺大阪邊睇櫻景最好??

想問Head Porter大阪有冇dealer shop??

仲有我見 難波有間kura chika,雖然係普通porter,但係多唔多款的?
http://www.yoshidakaban.com/shopinfo/onlyshop/015.html

另那裡有冇好食的拉麵店or 吉列豚店??BTW, 有冇任食牛涮鍋推介?

Thanks!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 03-03-13, 08:21 AM   #974
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
引用:
----

我等緊佢加番激光劍呀
/agree, 成個background 就好似賣廣告咁.....
激光劍係靜岡限定~~~~

引用:
作者: ovwhpuv 查看文章
book 咗機票 10/4 飛東京 hea 玩7日,會去京都、奈良等,新幹線來回京都<->東京,已有全國JR Pass 覺悟。

行程方面,散步拍照為主。我有下列問題請教:

1. 住宿方面不太計較,打算住京都五条及秋葉園的東橫 Inn,ok 嗎?
冇住過那兩間東橫 Inn, 但住咁多次其他東橫 Inn 都ok.

舊 03-03-13, 11:07 PM   #975
魔法小王子

註冊日期: Feb 2011
引用:
係唔係話今年三月起關西都可以用西瓜卡?
3月23起

但都好想入返張kitty的icoca
魔法小王子 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
11/7 11/8 Kalafina Special LIVE in Hong Kong 2015開催決定!丨梶浦由記総合THREAD Vol.2 神秘過客 日本動漫畫討論版 790 05-31-23 06:40 PM
[漫畫] 八木教広「CLAYMORE」13年の歴史に幕 Vol.2丨 鳳熾魂 日本動漫畫討論版 767 02-14-15 05:16 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.2 Hitomi ~清談館~ 1014 06-16-12 09:32 AM

現在的時間是 06:24 PM

手機版 | APP版