Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2015年春季活動開始 VOL.5
Cowlex 07:03 PM 07-13-15
養老非提除左儲資源 仲有咩可以做
Squall-Lucifer 07:06 PM 07-13-15
作者: ~Alex~:
養老非提除左儲資源 仲有咩可以做
非洲提督當然就是為了移民歐洲而努力大建賭大和啦
Cowlex 07:19 PM 07-13-15
作者: Squall-Lucifer:
非洲提督當然就是為了移民歐洲而努力大建賭大和啦
大武一次都冇係ev出動過
大食得黎我又感覺唔到佢地既戰鬥力
Squall-Lucifer 07:43 PM 07-13-15
大武一次都冇係ev出動過
大食得黎我又感覺唔到佢地既戰鬥力
證明你的愛不夠兩間旅館的實力在未成為百年老店前是不會展現出來的
Cowlex 07:48 PM 07-13-15
大武冇愛我認架
反正我有小天使就夠
fantast 01:24 AM 07-14-15
敵輸送船係邊D?
fantast 11:58 AM 07-14-15
話時話隻game洗唔洗開倉的?
我見開倉都ok貴...........
Squall-Lucifer 12:08 PM 07-14-15
作者: fantast:
敵輸送船係邊D?
輸送ワ級,我是去2-2和2-3刷的
http://wikiwiki.jp/kancolle/?%C7%A4%CC%B3#Data-2

如果你每隻艦娘都保留最少一隻(即不保留重複的)的話,基本100個位會在一、兩個月之內爆滿,所以你不開新位的話便只能放棄一部份不要的艦娘了
1000羊是+10個艦娘位及+40個裝備位,接近是必開的了
碧克 12:08 PM 07-14-15
其實船位緊要過其他,問題係你想點樣儲船.
淨係留要用的艦的話,理論上可以唔開.
淨係想儲齊艦,開到170左右就夠晒.
想開農場就...
anyone 12:20 PM 07-14-15
開到150
fantast 12:46 PM 07-14-15
玩多排先...............
佢D倉位用金做既............
Squall-Lucifer 12:49 PM 07-14-15
是否開兔兩個修理渠就很看人,有人不開有人開,但船位就基本是必開的
東條希 01:06 PM 07-14-15
基本每次活動都會開新床位
現在180
fantast 02:08 PM 07-14-15
是否開兔兩個修理渠就很看人,有人不開有人開,但船位就基本是必開的
修理開ed
leotam3 09:58 PM 07-14-15
剛開150/
玩左2年幾, 5000YEN就當支持下啦
Squall-Lucifer 10:13 PM 07-14-15
作者: leotam3:
剛開150/
玩左2年幾, 5000YEN就當支持下啦
我都開到150,現在固定艦娘125,連同目標(未刷出)以及素材的話大約都要去到170才夠
碧克 11:02 PM 07-14-15
上次event出左一大堆rare驅俾我焗住開到160
反而想要的又唔出
Squall-Lucifer 11:53 PM 07-14-15
一般event時實裝的Ev only新艦娘,會在多久後開始在一般地圖掉落?
Chris Redfield 01:55 AM 07-15-15
一般event時實裝的Ev only新艦娘,會在多久後開始在一般地圖掉落?
秋月同親王....a
Cowlex 03:14 AM 07-15-15
有特別裝備既活動艦娘 感覺上都唔會太早下放比你
營運: 唔通比你地量產秋月炮咩
小昭Teddy 03:25 AM 07-15-15
有特別裝備既活動艦娘 感覺上都唔會太早下放比你
營運: 唔通比你地量產秋月炮咩
有得刷都好低機率又難跌, 不如開吹雪牧場
Cowlex 03:29 AM 07-15-15
兩個既練度需求差咁多
Squall-Lucifer 09:06 AM 07-15-15
表示想要天城
fantast 09:27 AM 07-15-15
赤城係咪好難囉?
任務果隻係2-4比人爆左
Squall-Lucifer 09:41 AM 07-15-15
赤城係咪好難囉?
任務果隻係2-4比人爆左
R.I.P.又是大破進撃?人類果然會重複同樣的錯誤
基本初期很難掉,但會在你考慮刷別的空母時掉落,又或是建造出來
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 

返回主題版面