Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-30-13, 11:37 AM   #876
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
今晚要搵MAD KING wwwww

wvw都加pve野入去想點...
個league真係令人戰意低下.... jq 領先1倍分, 人地黎攻T3 BAY / T3 GARRISON完全冇人守, 個個做自己野
甚至有人話比佢地攞啦等我地可以FLIP番佢有野做...

我突然好掛住SOR同BG D ZERG
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-13, 12:21 PM   #877
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
唔知今次又會用咩方法出場,又整爆 LA 獅子(?)

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-13, 10:04 AM   #878
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
新gem重甲
吊帶襪

新gem中甲
迷你裙

舊 10-31-13, 10:16 AM   #879
搖搖
永遠的毛毛王子↓

其實只要唔係打T1對手就會好悶,TC都無咩抵抗能力

特別係SEA,唔似NA有咁多人,低tier都有對手比你打

舊 10-31-13, 10:34 AM   #880
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
作者: 搖搖 查看文章
新gem重甲
吊帶襪

新gem中甲
迷你裙
點解唔可以兩邊合埋一齊???

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 10-31-13, 01:47 PM   #881
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: sivina 查看文章
點解唔可以兩邊合埋一齊???
重甲應該算係迷你裙+吊帶襪,今晚番去睇清楚啲

舊 10-31-13, 02:27 PM   #882
6eo
美波様!

死, 好似好吸引添
舊 11-01-13, 12:16 AM   #883
搖搖
永遠的毛毛王子↓

重甲
我唔直接答你, 我用例子答你

算唔算係裙, 在乎觀點與角度

部機無ps所以分兩張

中甲
全身

重點

此篇文章於 11-01-13 12:33 AM 被 搖搖 編輯。
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-13, 12:43 AM   #884
6eo
美波様!

真係快手

我仲係到諗緊重甲夾咩鞋靚
暫時睇落自制 t6 同 t5 鞋係最襯
但硬係好好似唔係好岩心水

膞諗緊用人類t3 / 唔show
手就好似求其都夾到, 用arah應該幾好

諗好點襯先買算, 岩岩買左witch裝出完血黎

中甲迷你裙+長boot

此篇文章於 11-01-13 12:59 AM 被 6eo 編輯。
舊 11-01-13, 06:10 AM   #885
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我一出果日就買左

重甲對鞋唔係原裝, barbaric黎
要幼都係barbaric最好睇
crafting exotic果對boot都幾好不過短左啲

舊 11-01-13, 10:46 AM   #886
6eo
美波様!

我嫌BARBARIC 隻BOOT太長睇唔到對祙
不過尋日搵哂要幼都係得佢最好
舊 11-01-13, 10:49 AM   #887
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
重甲
我唔直接答你, 我用例子答你

算唔算係裙, 在乎觀點與角度

部機無ps所以分兩張

中甲
全身

重點
wow 小姐咩事流浪 fireheart rise??!!

真係堅正,尋晚都入左兩套重甲等襯衫
重甲搭鞋真係一擇barbaric,係 d 尖刺怪怪地.
但原來全黑可以咁正

中甲不解釋,太正了
照咁睇中甲上半身件衫hea 到落條腰度真係少少阻定,可能搭 t3 上身身會唔錯

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈

此篇文章於 11-01-13 10:53 AM 被 ヴィタさんさんKS☀ 編輯。
舊 11-01-13, 12:59 PM   #888
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: sivina 查看文章
wow 小姐咩事流浪 fireheart rise??!!

真係堅正,尋晚都入左兩套重甲等襯衫
重甲搭鞋真係一擇barbaric,係 d 尖刺怪怪地.
但原來全黑可以咁正

中甲不解釋,太正了
照咁睇中甲上半身件衫hea 到落條腰度真係少少阻定,可能搭 t3 上身身會唔錯
中甲上身搭VIGIL褲啦
我買果陣無諗清楚啪哂落同一套度 sosad

舊 11-01-13, 01:55 PM   #889
6eo
美波様!

諗緊咁夾好唔好

xd
舊 11-02-13, 09:13 AM   #890
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
https://forum-en.guildwars2.com/foru...alance-Preview

12月10号professional又大改 

ele...
火雷土係buff
水奧就....

Arcane V – Elemental Attunement. Moved to Master tier.
Arcane VI – Renewing Stamina. Moved to Master tier.
兩個都去晒master.....

guardian永世buff

mesmer都係buff, 解condition又強左
Inspiration IV – Mender’s Purity. Now removes 2 conditions.
Inspiration XI – Shattered Conditions. Increased radius from 240 to 600.

此篇文章於 11-02-13 10:29 AM 被 彩子 編輯。
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-13, 09:20 AM   #891
搖搖
永遠的毛毛王子↓

真係唔知係咪我唔好彩, 次次玩某個職起好哂裝就NERF
engi, ranger, warrior
今次ele用都未用過

我隻DD ele又可以收番埋
繼續玩regen warrior算

此篇文章於 11-02-13 09:49 AM 被 搖搖 編輯。
搖搖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 07:17 AM   #892
搖搖
永遠的毛毛王子↓

有無人知變兔仔藥水點拎?

舊 11-04-13, 10:46 AM   #893
6eo
美波様!

引用:
有無人知變兔仔藥水點拎?
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Jackalope_Tonic
搵日一齊去買囉www

講起藥水我都想買番d 變quaggan藥水
quaggan拎火劍周圍走真係好正

btw, 今晚有冇人得閒se p2團?
舊 11-04-13, 11:29 AM   #894
david
The One

註冊日期: Mar 2002
Wilderness 5 Natural Vigor. Reduced the increased endurance regeneration from 50% to 25%.

This really hurts....

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-13, 12:57 PM   #895
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
http://wiki.guildwars2.com/wiki/Jackalope_Tonic
搵日一齊去買囉www

勁得意

之前解過但係唔知佢有藥水賣 sosad

舊 11-04-13, 03:50 PM   #896
6eo
美波様!

個入隊要求太神

trolling post
舊 11-04-13, 04:00 PM   #897
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
個入隊要求太神

trolling post
good looking
troll 到裂

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 11-04-13, 04:01 PM   #898
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
搵日一齊去買囉www

我而家先知有呢 d 隻藥水賣..
今晚 okay

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈

此篇文章於 11-04-13 04:06 PM 被 ヴィタさんさんKS☀ 編輯。
舊 11-05-13, 07:21 AM   #899
搖搖
永遠的毛毛王子↓

外觀完成
多謝某路人甲啟發(其實係抄)
cwm17

舊 11-05-13, 10:24 AM   #900
6eo
美波様!

呢套我都諗過, rare shoulder, barbaric 腳
不過我覺得arah手會型d

我feel到呢套貨金甲會量產所以忍手唔買住

btw 終於夠 9000 ap 可以用shiny 頭盔

此篇文章於 11-05-13 10:27 AM 被 6eo 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
エイプリルフールネタ April Fool 2013 supermanlady H-GAMEの部屋 12 04-01-13 09:29 PM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 11:10 AM

手機版 | APP版