Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 
日本動漫畫討論版>諫山創「進撃の巨人」Vol.3 | | アニメ2期 2017春放送決定!
真!DC 01:51 PM 02-23-21
感覺mikasa樣子比剛出場時畫得更女性化了
然後動畫組好像很愛伊雷娜一直畫很美
睇漫畫時成日撈亂伊雷娜同阿爾敏
由手機版發出
Rv250 07:23 PM 02-23-21
作者: 真!DC:
感覺mikasa樣子比剛出場時畫得更女性化了
由手機版發出
可能係前幾集畫得太man俾人投訴
Celes 11:04 PM 02-23-21
https://iromame-beans.jp/user/yu2otk...007491a16734df

進擊的ガビ
事緣係ガビ喺70集既言論,有日本人覺得似而家韓國人叫日本人為二戰贖罪...
結果引起韓國人反擊(?)導致好似話amazon prime將呢集下架...

我之前喺amazon prime DL左仲睇到,唔知係咪已經放返上去。
總括而言巨人真係神作,亳無忌諱去觸碰呢啲問題。
真!DC 11:53 PM 02-23-21
基本上講既野所有民族仇恨都應用倒代入邊個國家都可以
真!DC 12:25 PM 03-02-21
Pv的艾倫比較帥做乜唔用番
由手機版發出
Celes 01:34 PM 03-07-21
Pv的艾倫比較帥做乜唔用番
由手機版發出
呢幕象徵意義重大,代表住選擇走唔同既路,加上又咁重邪教feel,可能最終高層甚至創哥希望用返原作個pose.
Fio 10:11 PM 03-09-21
創哥臨尾都要咁樣狠狠虐讀者。。。
由手機版發出
GN00508771 10:17 PM 03-09-21
真係好絕⋯⋯點避呀咁樣
沙翁 04:46 PM 03-12-21
雖然個結局走向大家都估到
但係點解最後都仲係要用條蟲既垂死掙扎黎傷害讀者
Irwin 03:56 AM 03-15-21
艾倫在日本發動地嗚,播放中止延後

希望唔好出大件事啦。

轉自巴哈姆特

qwe 12:27 AM 03-16-21
作者: Irwin:
艾倫在日本發動地嗚,播放中止延後

希望唔好出大件事啦。

轉自巴哈姆特

開艾倫乜事
只係燒山開左金口
mrk 02:13 PM 03-16-21
作者: qwe:
開艾倫乜事
只係燒山開左金口
到今日都重未有完整既第14話睇!(由其係片尾!)
庵野迷 03:04 PM 03-16-21
作者: mrk:
到今日都重未有完整既第14話睇!(由其係片尾!)
今個星期日晚NHK重播,接住做埋下一集
由手機版發出
Celes 08:26 PM 03-22-21
無睇漫畫... 總覺得艾倫唔會贊同「安樂死」...
真!DC 10:51 PM 03-22-21
有冇消息播埋今季定4月繼續播?
Shadow 神 11:36 AM 03-23-21
唔係應該一路播落去然後同漫畫同步完?
真!DC 12:32 PM 03-23-21
但係動畫仲有漫畫三十幾話未講點都同步唔倒
由手機版發出
Celes 11:36 PM 03-28-21
呢季完左,冬天先再做下一集 TT
野良猫 07:38 PM 03-29-21
停三季
mrk 11:41 PM 03-29-21
作者: 野良猫:
停三季
1年內,疫情下算快架啦!

PS:不如諗下HXH黑暗大陸船上篇,今年內可以出到幾多話!
呂鳳仙 03:44 PM 03-30-21
啲畫汁真係爭啲⋯⋯今集已經冇打戲,文戲都崩,阿爾敏仲明顯崩左幾野⋯⋯
GN00508771 07:16 AM 03-31-21

最終回原稿已收

就等下星期了
GN00508771 07:23 AM 03-31-21
(重覆POSE)DEL
hlcw99 02:13 AM 04-10-21
結局......完全反智, 不知所謂...........
Dyhalt Rushifar 11:30 AM 04-10-21
在下覺得OK,本身後期一直都鋪緊呢條線…
雖然最後說服班揸槍既果場有D唔合乎人性,一般黎講點會聽你解釋,係咪開咗槍先架啦。
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面