Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後
Neo Music UNIVERSE>天音館---CD專門店
JACKY 01:19 AM 08-23-04
作者: KIM:
如果我找到, 我會放在天音炒!
上次我係天音樓下先見到, 佢都係賣$98 (無花)
希羅之野望 12:58 PM 08-23-04
早已沒了! 要自己找找了~
唉....岩岩比人串完...好唔順氣
佢係天音樓下既2手鋪搵到
希羅之野望 12:59 PM 08-23-04
如果我找到, 我會放在天音炒!
炒幾多,我都買.....
希羅之野望 01:00 PM 08-23-04
作者: JACKY:
上次我係天音樓下先見到, 佢都係賣$98 (無花)
幾時既事??
W!LL 02:04 AM 08-26-04
因為做緊功課, 遲遲都未有空閒上天音(因為要過海)
禮拜五上來買SAMMI新碟+POSTER, 留番張POSTER俾本橙啊~thx KIM~

其實天音會唔會記低唱片銷量的
如果每星期或每兩星期, 中文及外語唱片各有一個顯示最好賣頭三位唱片既銷量榜就好喇~

本橙好鐘意聽英文歌, 可惜仲只係聽緊已經出道左有一段時間歌手既歌和舊碟
而近年功課較忙冇乜留意到d新人, 自然聽少左外語歌

如果有個榜除左知邊d好賣, 仲可以推介下隻碟俾更多知音人
如兩個星期update一次可以唔使太忙, 唔知KIM點睇呢

但如果天音係冇計唱片銷量的話便可以不用理會我了, 怕加重左天音既工夫(爆逃)
KIM 02:14 AM 08-26-04
作者: 小恐:
因為做緊功課, 遲遲都未有空閒上天音(因為要過海)
禮拜五上來買SAMMI新碟+POSTER, 留番張POSTER俾本橙啊~thx KIM~

其實天音會唔會記低唱片銷量的
如果每星期或每兩星期, 中文及外語唱片各有一個顯示最好賣頭三位唱片既銷量榜就好喇~

本橙好鐘意聽英文歌, 可惜仲只係聽緊已經出道左有一段時間歌手既歌和舊碟
而近年功課較忙冇乜留意到d新人, 自然聽少左外語歌

如果有個榜除左知邊d好賣, 仲可以推介下隻碟俾更多知音人
如兩個星期update一次可以唔使太忙, 唔知KIM點睇呢

但如果天音係冇計唱片銷量的話便可以不用理會我了, 怕加重左天音既工夫(爆逃)
我地有計算的, 主要用途是用作知道CD的銷售情況而決定再入貨與否!
因為天音的市場, 主要不是英/日/外語的CD, 所以不可作參考!
本地/台灣的CD, 就算準確!
JACKY 02:00 AM 08-27-04
我地有計算的, 主要用途是用作知道CD的銷售情況而決定再入貨與否!
因為天音的市場, 主要不是英/日/外語的CD, 所以不可作參考!
本地/台灣的CD, 就算準確!
咁如果整個每週/月 [天音推介本地/台灣唱片3 甲], 得唔得呢?
如果可以你比D 資料我或者小恐, 等我地搞,可以嗎?

或者到時我影埋部分唱片內頁出黎, 詳細介紹下隻唱片( 最近考慮緊咁可唔可行)
W!LL 09:26 PM 08-27-04
咁如果整個每週/月 [天音推介本地/台灣唱片3 甲], 得唔得呢?
如果可以你比D 資料我或者小恐, 等我地搞,可以嗎?

或者到時我影埋部分唱片內頁出黎, 詳細介紹下隻唱片( 最近考慮緊咁可唔可行)
就係咁唷~
我諗都差唔多
JACKY 10:09 PM 08-27-04
作者: 希羅之野望:
幾時既事??
應該係串你個個人買左個隻
無記錯就2 星期前, 佢擺左幾日都冇人買

作者: 小恐:
就係咁唷~
我諗都差唔多
私下詳談
W!LL 10:16 PM 08-27-04

私下詳談
好的~
搵O岩時間傾傾
而家未洗白白
KIM 09:15 AM 08-28-04
TO: 大GAF雙音主~

我可以比資料(最好賣的台/港CD), 不過可以不是最有代表性呀! 只是屬信和個場啫!HMV都有呢D料呀! 不過好多時都不同我們~~~
希羅之野望 07:15 PM 08-28-04
應該係串你個個人買左個隻
無記錯就2 星期前, 佢擺左幾日都冇人買
哦.......= =
今日佢攞左出黎....
不過佢冇膽,攞出黎比jade簽....
因為佢一拎出黎...一定勁多人搶
JACKY 09:14 PM 08-28-04
TO: 大GAF雙音主~

我可以比資料(最好賣的台/港CD), 不過可以不是最有代表性呀! 只是屬信和個場啫!HMV都有呢D料呀! 不過好多時都不同我們~~~
多謝幫忙, 私下再談
係香港都算有代表性

作者: 希羅之野望:
哦.......= =
今日佢攞左出黎....
不過佢冇膽,攞出黎比jade簽....
因為佢一拎出黎...一定勁多人搶
行開2 手店幫你留意下 隻jade -1 special
到時見到就pm 你
希羅之野望 10:05 PM 08-28-04
行開2 手店幫你留意下 隻jade -1 special
到時見到就pm 你
好呀~~~唔該晒
thank you~jacky
ALEX CHOW 02:14 AM 09-02-04
請問LEON隻新碟出左未??
KIM 11:42 AM 09-02-04
作者: HONDA:
請問LEON隻新碟出左未??
未呀!

冰隻呀?
Zaku 12:17 PM 09-02-04
請問.... 有冇 alan 全集 vol.1??
幾錢??
KIM 01:04 PM 09-02-04
作者: Zaku:
請問.... 有冇 alan 全集 vol.1??
幾錢??
例牌唔講價錢啦~
Zaku 02:40 PM 09-02-04
例牌唔講價錢啦~
sorry~

咁有冇呢套賣??
ALEX CHOW 01:20 AM 09-03-04
未呀!

冰隻呀?
LEON去左新公司之後出GE第1隻碟AR~~
JACKY 01:52 AM 09-03-04
作者: HONDA:
LEON去左新公司之後出GE第1隻碟AR~~
未有確實推出日期
不過應該都就快
KIM 03:12 AM 09-03-04
sorry~

咁有冇呢套賣??
同你平平地訂!
Zaku 12:11 PM 09-03-04
同你平平地訂!
Kim 真係唔好意思...

我 fd 尋晚忍唔住買左囉
ALEX CHOW 02:04 PM 09-03-04
未有確實推出日期
不過應該都就快
快D出LA~~
KIM 10:59 AM 09-04-04
Kim 真係唔好意思...

我 fd 尋晚忍唔住買左囉
係你就你啦! 又lai個fd!
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46  ... 最後

返回主題版面