Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 
日本動漫畫討論版>諫山創「進撃の巨人」Vol.3 | | アニメ2期 2017春放送決定!
真!DC 08:20 AM 12-11-20
原來香Netflix都有不過星期五先上
見佢顯示去到67集
今季得8集?
由手機版發出
qwe 01:29 PM 12-14-20
如果無睇漫畫真係唔知佢係艾總
anyone 01:46 PM 12-14-20
到底viu係幾點更新?
野良猫 08:45 PM 12-14-20

制作組想令人物多啲動作生動啲,但眼高手低偷格嚴重
GN00508771 01:51 PM 01-05-21
漫画『進撃の巨人』4月で完結、連載11年半に幕
野良猫 09:22 PM 01-18-21
又男仔頭
個人真係好唔鐘意男仔頭女性,又唔係TB

最後鏡頭出現嘅係兵長定三笠?
phil077 09:29 PM 01-18-21
作者: 野良猫:
又男仔頭
個人真係好唔鐘意男仔頭女性,又唔係TB
你要萌就唔係睇這部
舊角色大部份都出咗,成熟和滄桑感都多咗
真係上戰場打實戰...仲有什麼機會打扮
野良猫 09:36 PM 01-18-21
作者: phil077:
你要萌就唔係睇這部
舊角色大部份都出咗,成熟和滄桑感都多咗
真係上戰場打實戰...仲有什麼機會打扮
改形像都唔一定要咁
如果仲有一下一部話三笠係咪要光頭?
又唔見莎夏要短髮?

再者我又係講「個人」感受
真!DC 12:18 AM 01-19-21
米卡莎結果都係忠於原作
仲諗住會改得女性化d
有講法係艾倫頭髮越來越長米卡莎頭髮越來越短
可能係做對比

本來最怕會出事既立體機動裝置都做得唔錯
已經冇咩需要擔心
mrk 02:22 AM 01-21-21
作者: 真!DC:
米卡莎結果都係忠於原作
仲諗住會改得女性化d
有講法係艾倫頭髮越來越長米卡莎頭髮越來越短
可能係做對比

本來最怕會出事既立體機動裝置都做得唔錯
已經冇咩需要擔心
104班友大過晒+跟番漫畫畫風畫
其實人設畫風唔跟番上手動畫組呢個問題,
要播到落去呢緊回憶時,先再比較會好D!

PS:今集戰鬥場面真係正爆
野良猫 09:22 PM 01-25-21
咁樣發展最後會唔會由三笠親手殺艾倫架
真!DC 10:47 PM 01-25-21
睇左島民被虐咁耐睇到哩集真係好爽
睇番哩段發覺Zeke好hea
由手機版發出
小昭Teddy 11:55 PM 01-25-21
能登呀
Celes 11:38 AM 02-01-21
最近由season2追返哂巨人動畫版。
想問下點解ライナー佢地既然已經潛入左訓練兵團搵始祖/進擊巨人,點解仲要喺850年變巨人出黎破壞,佢地個目的係咩?
當然因為呢件事令艾倫覺醒變進擊,之後ライナー佢地就想搶艾倫。但如果呢個係原本目的咁咪好結果論...
真!DC 01:14 PM 02-01-21
動畫進度早幾集都有講
第一次爆牆想引王出尼冇反應
潛入調查幾年都查唔出咩於是爆多次睇下王肯出尼未
由手機版發出
Celes 03:23 PM 02-01-21
動畫進度早幾集都有講
第一次爆牆想引王出尼冇反應
潛入調查幾年都查唔出咩於是爆多次睇下王肯出尼未
由手機版發出
Thanks. 咁應該係我聽唔明miss左,睇多次先。
野良猫 09:52 PM 02-01-21
唔怪得沙夏型咗咁多,原來……

卡比獸係咪接沙夏班?佢啲狙咁勁
真!DC 09:56 PM 02-01-21
槍神傳說開始
彈無虛發
由手機版發出
GreenTea 07:12 PM 02-04-21
馬拉巨人要著底橫

【悲報】海外版「進撃の巨人」、とんでもない修正をされて ...
http://onecall2ch.com/archives/9752337.html

真!DC 07:36 PM 02-04-21
女巨人係唔係著bra top
GreenTea 07:48 PM 02-04-21
女巨人係唔係著bra top
應該都要戴sport bra
Fio 08:39 PM 02-04-21
即係所有巨人都要底底?成個畫面好有喜感
Kinny Riddle 03:32 PM 02-15-21
女王希斯特莉亞個肚就咁樣俾個唔知乜水嘅農夫搞大咗。

萊納淚目

起碼係女王佢自己選擇嘅對象,確保唔會比人有機會外戚專權。

不過會唔會係個農夫其實只係煙幕,BB個老竇其實就係艾倫?咁樣安排確保艾倫行動可以方便啲冇後顧之憂

三笠原來係東洋國將軍嘅後人。大結局會唔會就係三笠領導東洋國,希斯特莉亞領導島民建立艾倫所推倒重來嘅新世界秩序?
武藤遊戲 06:10 AM 02-20-21
半夜打予告

動畫未到艾倫打飛頭個part到mappa公司交談好出

Irwin 03:59 AM 02-22-21
剛剛更新

隻馬
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面