Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-11, 05:44 PM   #1
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
其實係咪全線收皮?柴灣都無埋

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-11, 11:07 PM   #2
leotam3
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: sugihara 查看文章
其實係咪全線收皮?柴灣都無埋
沙田市中心有2間...............

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-11, 11:14 PM   #3
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
我樓下果間仲屹立不到, 我應該有半年以上無食過佢

舊 11-02-11, 02:19 PM   #4
ALEX CHOW
HYUNDAI

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
我樓下果間仲屹立不到, 我應該有半年以上無食過佢
我屋企樓下果間仲屹立不到+1(海怡)
<=應該有1年或以上無食過佢
(D餐仲貴過M記D餐(加大))

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-11, 10:12 PM   #5
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
kfc唔怕執,始終有fans
我屋企已經有一個
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-11, 10:03 PM   #6
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
無咁快收, 灣仔修頓球場果間, 面對住兩間M記夾攻, 早餐時段都好多人
個錫紙雞好似剛剛先賣廣告

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-11, 10:53 PM   #7
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: W!LL 查看文章
無咁快收, 灣仔修頓球場果間, 面對住兩間M記夾攻, 早餐時段都好多人
個錫紙雞好似剛剛先賣廣告
慢慢都會執架喇,冷冷清清好多時間都係
都執左唔少了,唔使幾耐
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-11, 01:28 PM   #8
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
其實而家一件雞size = 以前一半

舊 11-11-11, 07:59 PM   #9
代官

註冊日期: Feb 2005
食下午茶算啦
廿蚊有燒春雞+葡韃+細飯

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-11, 09:14 PM   #10
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
旺角重有三間

http://www.kfchk.com/tc/store_addresses/index.html#
本地分店

我們在香港島,九龍,新界及澳門共超過60多間分店。其中APM
分店
以全新形象,給顧客一個全新體驗!當中包括全新設計,以
獨立小空間,卡座及吧枱吸引不同類型的客人,務求讓顧客能在
舒適的環境中享用本店之美食。
請於下面搜尋詳細餐廳位置:

選擇區域

選擇地區

選擇分店

詳情

旺角

山東街
九龍旺角山東街38號地下1號舖
營業時間: 07:30 - 24:00 (星期一至日)
電話: 2625 1083
傳真: 2625 9616

新世紀廣場
九龍旺角太子道西193號新世紀廣場第五層536號舖
營業時間: 11:00 - 21:30 (星期一至日)
電話: 2628 9693
傳真: 2628 9782

旺角大樓
九龍彌敦道546-548號旺角大樓地下及一樓
營業時間: 07:00 - 23:00 (星期日至四)
07:00 - 23:30 (星期五及六)
電話: 2782 6102
傳真: 2782 6101

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-11, 11:16 AM   #11
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
黃埔乞嗤島嗰入摺咗個幾月, 不過對面馬路商場地庫嗰間仲嚮處~

食炸雞推介Cheese and Pizza

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-11, 11:19 PM   #12
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
今日又叫左個外賣$198套餐
d家香雞唔掂... 唔夠熱已經係一大問題
反而個新雞算ok,至少都熱辣辣 (有錫紙包住)
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 11:57 PM   #13
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
$10個厚燒雞腿包幾好食, 塊扒夠大~~

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 12:38 PM   #14
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
KFC 執唔晒ge
不過 旺區會越來越少姐
旺區d 地鋪用來做飲食業慢慢頂唔順嫁啦

但係 講起淡鋪 黃埔果間 拍鳥英蠅 拍到好似唔洗交租都唔掂咁款
都仲未執

次次去到都夠位開party
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-12, 06:16 PM   #15
BOYBOYBOY

引用:
作者: izumo 查看文章
KFC 執唔晒ge
不過 旺區會越來越少姐
旺區d 地鋪用來做飲食業慢慢頂唔順嫁啦

但係 講起淡鋪 黃埔果間 拍鳥英蠅 拍到好似唔洗交租都唔掂咁款
都仲未執

次次去到都夠位開party
黃埔仲有?開左係邊...?

舊 02-25-12, 09:19 PM   #16
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: BOYBOYBOY 查看文章
黃埔仲有?開左係邊...?
聚寶坊, 印象間野好耐下

舊 02-25-12, 10:14 PM   #17
BOYBOYBOY

引用:
作者: 小草 查看文章
聚寶坊, 印象間野好耐下
記得了,老麥個邊

舊 05-27-12, 01:31 PM   #18
neo

註冊日期: Jun 2002
新o個個乜乜驚世宝盒唔多掂囉。
本來好耐冇食kfc
見到隻蜘蛛俠杯同囗痕又走去試吓
點知除咗兩件雞好D之外,其他o個D......

『目に見えるものを感じずに・・・目に見えぬものを感じられるとでも言うのか?』
『おまえ達にも見えているのだろう?未来永劫、この輪廻を断ち切ることなど出来ないことを。』
『それ故に・・・悔いの残らぬよう、やり遂げなさい。』
「我、生きずして死すこと無し。理想の器、満つらざるとも屈せず。
これ、後悔とともに死すこと無し・・・」
「わかっていたはずだった・・・」「私達は、自由を見られるかしら?」
「これで・・・良かったのか?」
「大丈夫・・・何時かきっと、分かり合える日が来る。
そして、遠い未来へ・・・命は受け継がれるから。」
neo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-12, 10:29 AM   #19
ctmoduser
Senior Gamer
拔錘名人

註冊日期: May 2008
沒有最熱氣, 只有更熱氣
今次有無人掃雷挑戰新雞

舊 03-06-12, 01:14 PM   #20
Hunter

註冊日期: Jan 2002

有無避風塘風味我唔知 (因為從未食過避風塘炒蟹), 但個人覺得真係好味
不過食完個胃好慶

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-12, 07:12 PM   #21
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Hunter 查看文章

有無避風塘風味我唔知 (因為從未食過避風塘炒蟹), 但個人覺得真係好味
不過食完個胃好慶
  今日食過,感覺好似「福字伊面」味。

舊 03-07-12, 08:21 PM   #22
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: ctmoduser 查看文章
沒有最熱氣, 只有更熱氣
今次有無人掃雷挑戰新雞
好辣

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 01:17 AM   #23
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: leotam3 查看文章
好辣
唔覺辣

幾好味
避風塘炒魷

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-08-12, 05:29 PM   #24
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: B|WINS 查看文章
唔覺辣

幾好味
避風塘炒魷
唔覺辣+1

玩嘢
係點餐嘅時候話要特餐

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-12, 11:39 PM   #25
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: LR猫 查看文章
唔覺辣+1

玩嘢
係點餐嘅時候話要特餐
跟餐包紅豆兵叫常餐

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:55 PM

手機版 | APP版