Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43  ... 最後
攻略及心得交流區>ヴァニラウェア作品攻略區
捲毛老爺 08:54 PM 07-25-13
作者: pet3:
屯門無哂得日版5xx
有行 不過賣#** 反x城... 反正等到兩日 唔差在等多兩日
assy 10:07 PM 07-25-13
http://www.4gamer.net/games/134/G013480/FC20130718003/
官方攻略
J.kidd 11:49 PM 07-25-13
隻GAME 幾大容量? 唔知張CARD 夠唔夠位T
THX
daniels2217 12:03 AM 07-26-13
作者: J.kidd:
隻GAME 幾大容量? 唔知張CARD 夠唔夠位T
THX
大約1200MB內
u3li 01:29 AM 07-26-13
想問幾時開始可以聯機????
武藤遊戲 01:47 AM 07-26-13
作者: u3li:
去攻略版看
-爆一次機先能上網連線打
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=232061
小昭Teddy 01:53 AM 07-26-13
作者: 武藤遊戲:
去攻略版看
-爆一次機先能上網連線打
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=232061
開到馬房就可以啦
0826使者 09:29 AM 07-26-13
講真真係無lag爆現象
係有少lag,但絕對吾影響遊戲
而且連線都好穩定

298係絕對入手得過
Eking 09:32 AM 07-26-13
作者: u3li:
開到迷之森就可以去馬房連線了, 大約玩4小時左右~
輕機恒 10:10 AM 07-26-13
有人知點樣可以重置技能未...
隻魔女練左幾點輔助技唔對路,想轉玩純攻擊系
咖哩魚蛋 10:18 AM 07-26-13
作者: 輕機恒:
我覺得魔女走輔助比較正路,純玩攻擊我覺得有點雞肋

變食物,食物回復量上升,最大MP,MP回復加快,HP上限,背包都要盡升

保護罩,冰牆,魔女飛行我都推薦點

召喚石,blizarrd,青蛙,引力我試玩過就暫時feel 唔到好實用
Sar8 10:24 AM 07-26-13
矮人個炸藥桶扣幾千
輕機恒 10:27 AM 07-26-13
作者: 咖哩魚蛋:
我覺得魔女走輔助比較正路,純玩攻擊我覺得有點雞肋

變食物,食物回復量上升,最大MP,MP回復加快,HP上限,背包都要盡升

保護罩,冰牆,魔女飛行我都推薦點

召喚石,blizarrd,青蛙,引力我試玩過就暫時feel 唔到好實用
我反而覺得blizarrd不錯
anyway,如果打上去點數夠就唔怕無重置
或者之後再練一隻算數..雖然打工仔表示無時間
Pandahahaha 11:00 AM 07-26-13
作者: Eking:
開到迷之森就可以去馬房連線了, 大約玩4小時左右~
洗唔洗打埋迷之森先可以online,琴晚岩岩打到開左馬房
longsonufo 11:14 AM 07-26-13
作者: Pandahahaha:
洗唔洗打埋迷之森先可以online,琴晚岩岩打到開左馬房
clear 左就可以online
J+1 11:34 AM 07-26-13
邊度仲有正價貨
由手機版發出
cmk105 11:42 AM 07-26-13
作者: J+1:
邊度仲有正價貨
由手機版發出
找藍店,沒有就PSN DOWNLOAD.
J+1 11:44 AM 07-26-13
日伏psn 唔到

藍店尋日間間都冇(自稱)現貨....
由手機版發出
cmk105 12:27 PM 07-26-13
昨日13:30時在灣仔電腦中心3/F藍店收緊貨大約40隻,等待他點完貨14:00 立即買了!可能放工後賣曬了!
pet3 12:29 PM 07-26-13
日伏psn 唔到

由手機版發出
你有點卡/JCB可以選
ctmoduser 12:46 PM 07-26-13
深水埗藍店正價唔知仲有無?
com1010hkjp 01:38 PM 07-26-13
日伏psn 唔到

由手機版發出
藍店大把貨...
不過唔比街客
有訂先有得買

應該係項生的計劃
輕機恒 02:17 PM 07-26-13
機已爆..但都係要龜多陣normal....
同解任拎skill point
kcf1201 02:19 PM 07-26-13
作者: 輕機恒:
スキルリセットは、ゲーム中とある条件下で入手できるアイテムで可能になるが少し難易度が高い

from http://dokuzen.com/archives/multi132002115.php
輕機恒 02:26 PM 07-26-13
作者: kcf1201:
スキルリセットは、ゲーム中とある条件下で入手できるアイテムで可能になるが少し難易度が高い

from http://dokuzen.com/archives/multi132002115.php
呢篇我都知..不過只係唔知有無人完成左
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 43  ... 最後

返回主題版面