Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-02-13, 03:02 AM   #776
ヴィタさんさんKS☀
God of Gamer
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
PATCH 左
新頭髮人類女三個髮型都好靚,可惜買唔到 gem,cc 買 gem 出 error
https://forum-en.guildwars2.com/foru...em-store-error

應該warrior 同 guradian 都會換新髮型

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 11:44 AM   #777
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: sivina 查看文章
PATCH 左
新頭髮人類女三個髮型都好靚,可惜買唔到 gem,cc 買 gem 出 error
https://forum-en.guildwars2.com/foru...em-store-error

應該warrior 同 guradian 都會換新髮型
之前送個個TOTAL MAKE OVER KIT仲係到唔使買

我用黎睇哂所有種族既髮型先用
asura 女仔有個孖辮頭都好正, 我個fd隻norn就即刻換左個波羅頭
樹精有個都幾特別, charr就算吧啦...

最後幫隻人類guard換左個clear sky色長髮,
但發現係換個度睇d色同出左黎有少少出入, 出到黎個效果好似dark sea靚d
仲有就係重甲d頭髮會爆甲, 輕裝人用應該會靚D,
呢排可能會換番之前套mf 露乳甲出黎fing下
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-13, 10:03 PM   #778
6eo
美波様!

pvp執靚左個look, 新髮型GJ
<3

之後試下轉左個build, 玩下bunker build guardian, 真係難殺到痴線
好多時成場都係0死, 但殺人能力同追殺呢d真係唔好提
完全係100%守點, 全supportive做肉盾等隊友殺人, 試左幾場效果都唔錯, 因為唔死都幾多分執

有場打skyhammer勁正, 成場專心守炮, 得閒就用盾彈人落街, 係上面開炮射足10分鐘

此篇文章於 10-02-13 10:05 PM 被 6eo 編輯。
舊 10-04-13, 12:34 AM   #779
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
我換左尼個比WARRIOR, 順便執埋身型SOSAD

舊 10-04-13, 10:06 AM   #780
6eo
美波様!

嘩呢套咩裝黎??
同埋隻黑色係?

尋日狠下心變賣大量家當, 連生果都賣埋終於儲到七百幾G,
之後同有個人係TP到鬥出價買The legend
730 > 731 > 734 > 735 > 740 > 741
之後賣800個支The legend就唔見左, 都唔知係有人買左定係賣800個條友見有人爭即刻收番再賣貴D
800幾G 一件Exotic真係痴q線

btw, ascended armor有消息流出左, 我個人覺得唔係好事黎... gear trendmill...
我連ascended weapon都未有
舊 10-04-13, 11:40 AM   #781
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
睇過ascended armor d preview
3套甲既design無套得
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-13, 12:13 PM   #782
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
嘩呢套咩裝黎??
同埋隻黑色係?

尋日狠下心變賣大量家當, 連生果都賣埋終於儲到七百幾G,
之後同有個人係TP到鬥出價買The legend
730 > 731 > 734 > 735 > 740 > 741
之後賣800個支The legend就唔見左, 都唔知係有人買左定係賣800個條友見有人爭即刻收番再賣貴D
800幾G 一件Exotic真係痴q線

btw, ascended armor有消息流出左, 我個人覺得唔係好事黎... gear trendmill...
我連ascended weapon都未有
課金甲
barham skin~
隻黑色係abyss

我諗到我儲齊料整legendary都無錢買基底 有少少想整槌
結果你有無買到?

ascended裝備其實一路都話會出
如果有crafting以外既方法入手既我又唔係好介意
同埋講真.....勁得幾多丫
其他game果d裝備可能係出新一批完全勁過哂舊野迫你去換
先構成"追裝備"尼個問題
gw2未去到咁, 始終技術成份佔既比重大d

舊 10-04-13, 01:19 PM   #783
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
作者: 彩子 查看文章
睇過ascended armor d preview
3套甲既design無套得
迫人用轉換石
重甲個頭盔直頭 fail 到一個境界,心諗 ascended 都可以整到咁樣衰
點著出街行

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 10-04-13, 04:18 PM   #784
6eo
美波様!

引用:
作者: 搖搖 查看文章
課金甲
barham skin~
隻黑色係abyss

我諗到我儲齊料整legendary都無錢買基底 有少少想整槌
結果你有無買到?

ascended裝備其實一路都話會出
如果有crafting以外既方法入手既我又唔係好介意
同埋講真.....勁得幾多丫
其他game果d裝備可能係出新一批完全勁過哂舊野迫你去換
先構成"追裝備"尼個問題
gw2未去到咁, 始終技術成份佔既比重大d
番去研究下先, 睇下夾唔夾到其他裝
abyss太貴 用midnight blue睇下得唔得先

認真, 如果真係整legendary第1件事一定係儲左基底先, 我就係掉轉結果杯具了
farm dungeon farm左個幾月farm到天昏地暗
依家最難一定係基底, 除非你超強運mf出到
另如果你係指整雙手鎚, 我建議你睇下d silver doubloon幾銀先

我都唔知買唔買到, 我今朝出左個741g既order, 之後lunch check gw2 market個時見到無左個order, 可能者係已經買到

始終你唔係用緊BIS裝, 我個人感覺係得差D
正如你都唔會用rare一樣, rare只係用黎拆ecto既存在, 好多時都係masterpiece直跳去exotic
依家咁exotic就會變左做拆darkmatter既存在... Dungeon既意義亦會消失...

ascended其實基程度上破左佢當年既宣言
anet講過只要你係lv80既話就可以輕鬆得到隻game最高spec既能力, 唔會有唔公平/grind for spec
所以個時legendary都係同exotic同等能力, 依家改強左legendary我覺得其實都合理,
始終投資極大比番少少甜頭都ok, 咁因此整番ascended當做半legendary比番d唔想grind咁耐既人都ok

但armor本身冇呢個問題, 整黎真係為左for spec, 而家如果真係出, 的確係新一批完全勁過哂舊野
你睇d trinket, ascended都勁得幾多下, 勁exotic差唔多13-14%, 變相迫你追裝 (唔排除冇紅裝wvw可能會比人faceroll),
而暫時睇落(根據武既情況)asc 甲只可以靠crafting, 唔似ring咁可以其他方法入手, 連買都唔得,
但crafting講緊400->500都已經要200G, 仲未計最日既cap左上限既time sink, 仲要講緊一套6件...

引用:
迫人用轉換石
重甲個頭盔直頭 fail 到一個境界,心諗 ascended 都可以整到咁樣衰
點著出街行
其實輕同中裝頭都好開心架

anet: 仲唔趁特價買trans石?

btw, 因為asc armor既流言, D垃圾布已經漲價左一倍有多... 因為farm唔到既關係, T2-4尤其癲狂...

此篇文章於 10-04-13 04:26 PM 被 6eo 編輯。
舊 10-04-13, 06:24 PM   #785
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

官方 forum 妙問妙答

ask
This is just regarding the third Female Human hairstyle, which is /wonderful/, but I was wondering if it’d be at all possible to offer the same style without the flower? A quick yes/no is cool for an answer, I was just hoping it could be done.

ans
You can cover it with a helm.

https://forum-en.guildwars2.com/foru...an-Hair-Flower

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 10-05-13, 04:16 PM   #786
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我自己就咁睇追裝備尼回事既, nico足小你都有玩啦
出一批新卡就完全打哂舊卡臉, 而且果類game spec就係一切
唔換你就輸梗比人, 我先覺得係迫人換裝備
而家gw2個狀態未去到咁極端
同埋我相信紅裝遲早都有貞其方法入手

好似飾品一開始都係得fotm有
過一排咪有得用桂冠換
總會有人唔想打fotm / 練crafting (例如我)

又或者咁講anet無可能強迫wvwer去玩pve
等pve果班玩到咁上下有紅裝之後
應該會開放其他入手方法, 所以我選擇等

舊 10-05-13, 09:42 PM   #787
6eo
美波様!

引用:
我自己就咁睇追裝備尼回事既, nico足小你都有玩啦
出一批新卡就完全打哂舊卡臉, 而且果類game spec就係一切
唔換你就輸梗比人, 我先覺得係迫人換裝備
而家gw2個狀態未去到咁極端
同埋我相信紅裝遲早都有貞其方法入手

好似飾品一開始都係得fotm有
過一排咪有得用桂冠換
總會有人唔想打fotm / 練crafting (例如我)

又或者咁講anet無可能強迫wvwer去玩pve
等pve果班玩到咁上下有紅裝之後
應該會開放其他入手方法, 所以我選擇等
希望係啦

以下純粹自hi連環圖

記錄傳奇一刻 :cwm17:

媽我終於爆機啦

成品

之後就係還錢既時候
問fd借左百幾G黎買icy runestone
不過可以拎住支bitfrost去打副本
舊 10-06-13, 12:00 PM   #788
搖搖
永遠的毛毛王子↓

恭喜

舊 10-07-13, 02:44 PM   #789
6eo
美波様!

呢個星期終於可以打番wvw, 暫緩副本還錢計劃先

SOR & BG (JQ)~ I miss you so much
舊 10-08-13, 07:03 PM   #790
6eo
美波様!

其實有冇人未打TA新STORY? 我仲未打

有冇興趣一齊打?
舊 10-08-13, 08:28 PM   #791
搖搖
永遠的毛毛王子↓

我都未打, 不如星期五 如果唔駛ot

舊 10-08-13, 09:50 PM   #792
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:

有冇興趣一齊打?
嘔十九幾兩血既新 route

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 10-08-13, 09:53 PM   #793
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

-

最近新裝
意想不到其實係條褲,之後就不如成套換算了

另恭喜 leo 打爆機換 legendary

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈

此篇文章於 10-08-13 09:57 PM 被 ヴィタさんさんKS☀ 編輯。
舊 10-08-13, 11:35 PM   #794
搖搖
永遠的毛毛王子↓

4SIL隻人又幾靚喎

舊 10-09-13, 10:51 AM   #795
6eo
美波様!

引用:
我都未打, 不如星期五 如果唔駛ot
星期五我可能會夜... 約左人睇戲
星期四得唔得?
引用:
-

最近新裝
意想不到其實係條褲,之後就不如成套換算了

另恭喜 leo 打爆機換 legendary
呢套係? aetherblades衫?

farm到我嘔血
farm錢都farm左幾個星期 orz
仲要爭落周身街數 sosad
舊 10-09-13, 11:05 AM   #796
搖搖
永遠的毛毛王子↓

空賊重甲

星期四應該得既,其實都係睇收唔收到工

舊 10-09-13, 11:33 AM   #797
6eo
美波様!

OK 咁暫定星四9點先
到時game內見
睇左陣dulfy, 呢個dungeon好似好麻煩, 有冇具經驗既師兄帶路?
同埋可能要用skype
舊 10-09-13, 11:45 AM   #798
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
引用:

有冇興趣一齊打?
TA我未打, 預埋我
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-13, 01:46 PM   #799
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

引用:
OK 咁暫定星四9點先
到時game內見
睇左陣dulfy, 呢個dungeon好似好麻煩, 有冇具經驗既師兄帶路?
同埋可能要用skype
我比識玩個4個路人 carry 過左,
係完全唔知做緊咩既情況下見人打咩就打咩,見stack 就 stack
一次打晒 10 個 living world ta 成就
真心覺得5個唔識玩入去會好麻煩...

抱いてあげたい

feat.楠田 亞衣奈
舊 10-09-13, 02:00 PM   #800
6eo
美波様!

暫定星期四九點

我今晚睇dulfy同搵隊pug入去探下路先

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
エイプリルフールネタ April Fool 2013 supermanlady H-GAMEの部屋 12 04-01-13 09:29 PM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 06:19 AM

手機版 | APP版