Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 210 260 300 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 320  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 02:23 AM 09-29-21
作者: 柚原このみ:
收左皮喇
咁唯有繼續推左中右啦
然後垃圾線又推上到霸者
柚原このみ 11:10 AM 09-29-21
作者: LR猫:
咁唯有繼續推左中右啦
然後垃圾線又推上到霸者
細修仲用到,shit
6eo 02:28 PM 09-29-21
sushi +6 +9 慢左少少其實都仲勁

仲未升到丞相條線又升
GUSTAV 03:10 PM 09-29-21
作者: iamleoluk:
sushi +6 +9 慢左少少其實都仲勁

仲未升到丞相條線又升
壽司+6個波贏唔到號令會好濕濟 +6 1.4速以9氣黎講普通啦...
LR猫 04:42 PM 09-29-21
細修仲用到,shit
唔喇 繼續推左中右算
kuraki1028 05:48 PM 09-29-21
咁快就見到統晉皇帝...
6eo 12:27 AM 09-30-21
趕到尾班車
斬太尉升左丞相
希望下個月升到霸者
b_boy 11:06 AM 09-30-21
作者: GUSTAV:
壽司+6個波贏唔到號令會好濕濟 +6 1.4速以9氣黎講普通啦...
之前50C 有個再起/+7/+1.5倍速/無限範圍
根本係痴線
人地漢果個開得1次架咋
個計SET 到咁勁應該好似惡女咁, 用完就扣晒D醒
b_boy 11:08 AM 09-30-21
趕到尾班車
斬太尉升左丞相
希望下個月升到霸者
紅勇大大返來了
GUSTAV 11:27 AM 09-30-21
ベニイモくん都引退 真係廢game冇人玩 當年睇佢玩神術大進軍大
6eo 11:50 AM 09-30-21
作者: b_boy:
紅勇大大返來了
我一直都係到喎

不過養生MODE之嘛
GUSTAV 12:03 PM 09-30-21
我一直都係到喎

不過養生MODE之嘛
以為你比國安拉左
b_boy 12:44 PM 09-30-21
我一直都係到喎

不過養生MODE之嘛
我講當年0既紅勇大大
LR猫 02:42 PM 09-30-21
試咗兩場6異剛弩
完全覺得7士氣嘅漢中王係剛弩同餓虎嘅上位版
一支弩做晒人哋要做嘅嘢其他卡專心放低係左中右
剛弩餓虎放得一兩張打城打得唔夠多對馬單又得支槍

完全無留意剛弩範圍咁前 諸葛亮攻緊城先留意到無攻城果兩支弩唔係圈內
但下意識已經禁咗衝軍
以前打餓虎推孫權攻城
想開迅速裝填又係我聽到開計果下先留意到lock錯孫尚香
柚原このみ 05:12 PM 09-30-21
https://youtu.be/Y8-X3cCI69w

今日頂上好睇
柚原このみ 05:13 PM 09-30-21
趕到尾班車
斬太尉升左丞相
希望下個月升到霸者
坐火箭咁,幾時帶我飛/
LR猫 06:20 PM 09-30-21
https://youtu.be/Y8-X3cCI69w

今日頂上好睇
唔好睇,咪又係馬單癒珠係度撚狗打counter仲差啲比對面銀屏反cap

坐火箭咁,幾時帶我飛/
紅勇大大只要肯打機實霸王啦
亍 ◣ 01:57 PM 10-01-21

柚原このみ 11:05 PM 10-02-21
今日埸頂上
LR猫 09:57 AM 10-03-21
今日埸頂上
見到好多負評就無睇
柚原このみ 06:36 PM 10-03-21
見到好多負評就無睇
棄機頂上,當眾侮辱
6eo 10:09 AM 10-04-21
876~3 感覺唔算控兵好勁最top個班
但上親d頂上都好熱血

作者: b_boy:
我講當年0既紅勇大大
已經唔存在

坐火箭咁,幾時帶我飛/
兩個月升10証你sure? 水火箭就差唔多
LR猫 11:07 AM 10-04-21
876~3 感覺唔算控兵好勁最top個班
但上親d頂上都好熱血

已經唔存在

兩個月升10証你sure? 水火箭就差唔多
對過一次比佢撚狗咁撚
啲人話佢玩開1槍3騎之類但啲騎會間唔中插槍

兩個月10証啱啱好夠追趕垃圾線
炒咗老世魷魚,重陽後可以打多啲機
6eo 10:41 AM 10-05-21
對過一次比佢撚狗咁撚
啲人話佢玩開1槍3騎之類但啲騎會間唔中插槍

兩個月10証啱啱好夠追趕垃圾線
炒咗老世魷魚,重陽後可以打多啲機
佢以前都名玩家黎, 2/3代都係玩4枚大水機略, 好似無見過佢玩多過4張咭既deck
當年仲有個term用佢個名黎命名
https://www.wikihouse.com/sangokushi...D1%A4%C1%A4%EB
btw真人幾型棍既佬黎

大大
我目標都係Minpaid打夠d ex-card就算
LR猫 11:57 AM 10-05-21
佢以前都名玩家黎, 2/3代都係玩4枚大水機略, 好似無見過佢玩多過4張咭既deck
當年仲有個term用佢個名黎命名
https://www.wikihouse.com/sangokushi...D1%A4%C1%A4%EB
btw真人幾型棍既佬黎

大大
我目標都係Minpaid打夠d ex-card就算
如果唔係疫情佢無打一排都唔會係低rank時對過佢一次
左中右對四枚忠義推唔到左中右好難打
決定Join,反正紅白要打刻200cost
升到霸者就換6異彩dick

作者: GUSTAV:
ベニイモくん都引退 真係廢game冇人玩 當年睇佢玩神術大進軍大
我同事都話棄game (佢本身都打得少
話有靚囡囡卡先搵返佢
第一 ... 210 260 300 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 320  ... 最後

返回主題版面