Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後
手提遊戲機討論版>New Love Plus/ NEWラブプラス | 已售
PetitCharat01 10:07 AM 02-12-12
見到 "データ管理 -> DLCストラップ", 是否意味著無限付費地獄既開始 =.=? 對DLC這個字有點敏感 @@
ゆり 01:13 PM 02-12-12
有冇人同寧寧講野既時候會爆音

尋日玩果陣 有2次爆音情況...
fantasy俊仔 01:26 PM 02-12-12
作者: PetitCharat01:
見到 "データ管理 -> DLCストラップ", 是否意味著無限付費地獄既開始 =.=? 對DLC這個字有點敏感 @@
Loveplus 多數係買game書雜誌攻略本附DLC code的
噹噹dondon 01:41 PM 02-12-12
玩左陣友達模式

彼氏力計法同戀人模式一樣,會有心心

行程一定會遇上三位女角對話(即使你想避亦唔可能),仲要係強制性

新加既「To Do」就係幫女友做事,依然係乏味既流程(但過程中會遇到另外兩位女角)

由於小弟玩愛花,有一個快餐店既イベンド,會有眼神互動,例如擰轉頭望下你又擰番過去

其他方面

對話框可以改變,如左畫面既左﹑右﹑下,以及傳統既右畫面

場景視點利用ジャロセンサ可以任意移動,可以選鎖定或開啟

對話速度,主角會出得快D,女角就會跟番語音節奏咁出,唔再係同一速度(可以調整)

Loading唔算慢,但係由於好頻繁咁load,會幾令人唔耐煩

用ジャロセンサ切換橫縱畫面,反應良好
ゆり 01:47 PM 02-12-12
load得真係好密...

整體節奏都慢過ds
HI_Ricky 01:50 PM 02-12-12
用快咭load快好多 :P
Funny 02:13 PM 02-12-12
荃豐沽清
W!LL 02:56 PM 02-12-12
一開始算唔算install, 咁耐
W!LL 03:15 PM 02-12-12
呢隻使唔使開心得TOPIC?
開波改名果度, "苗字"即係咩?
噹噹dondon 03:20 PM 02-12-12
作者: W!LL:
呢隻使唔使開心得TOPIC?
開波改名果度, "苗字"即係咩?
苗字 = 姓
名前 = 名
W!LL 03:30 PM 02-12-12
作者: 噹噹dondon:
苗字 = 姓
名前 = 名
oic~
大家會輸入自己真名嗎?
cmk105 04:21 PM 02-12-12
限定版聽店員話下星期二有貨返!我都等下$1280太貴了
而且等埋個download tool…,love plus 點卡1000 點賣$180 我買了
Billywto 04:36 PM 02-12-12
限定版我入左凜子,主要是CV關係
凜子

stcdavidhk 05:23 PM 02-12-12
mk暫時見最平都要$599...(不過廢事諗咁多,一次過出埋機)

想問game盒入面有張紙仔有個code,有乜野用ga?
ゆり 05:42 PM 02-12-12
作者: stcdavidhk:
mk暫時見最平都要$599...(不過廢事諗咁多,一次過出埋機)

想問game盒入面有張紙仔有個code,有乜野用ga?
我訂左硬食6xx添啦

分紙 上官網換野用

好失敗 玩到80幾日先告白
stcdavidhk 05:54 PM 02-12-12
作者: ゆり:
我訂左硬食6xx添啦

分紙 上官網換野用

好失敗 玩到80幾日先告白
你咪好囉,我今日為左佢至出機而家重叉緊電
噹噹dondon 06:23 PM 02-12-12
今集スキンシップ想點?改左玩法唔識玩
ゆり 07:01 PM 02-12-12
你咪好囉,我今日為左佢至出機而家重叉緊電
一路叉一路裝啦

一開始裝超耐
happycolman 07:04 PM 02-12-12
一路叉一路裝啦

一開始裝超耐
我原裝卡裝左半個鐘...
ゆり 07:08 PM 02-12-12
作者: happycolman:
我原裝卡裝左半個鐘...
我諗我都差唔多

一邊gundam一邊裝
stcdavidhk 07:18 PM 02-12-12
一路叉一路裝啦

一開始裝超耐
唔la,頭一次叉電叉足d好,買機個時話叉8個鐘
我叉到明早起身至玩
ゆり 07:38 PM 02-12-12
唔la,頭一次叉電叉足d好,買機個時話叉8個鐘
我叉到明早起身至玩
居然仲信呢d野
DMRevolution 07:58 PM 02-12-12
居然仲信呢d野
聽大學教授講過....
而家的鋰電...第一次唔用就叉, 頌要叉咁耐....好似冇咁"COMP"的....
總之記住而家用電, 唔可以用到0, 一用到0 她個CYCLE 就會短一次...
之前有人做過實驗...所以而家D人同妳講..叉幾多次幾多次....真是
stcdavidhk 08:11 PM 02-12-12
居然仲信呢d野
冇所謂la,反正14號之前玩到就得
cmk105 11:57 PM 02-12-12
作者: dmr5202005:
聽大學教授講過....
而家的鋰電...第一次唔用就叉, 頌要叉咁耐....好似冇咁"COMP"的....
總之記住而家用電, 唔可以用到0, 一用到0 她個CYCLE 就會短一次...
之前有人做過實驗...所以而家D人同妳講..叉幾多次幾多次....真是
鋰離子電池不同鋰電池!沒有記憶效應的
鋰離子電池不要用到盡,叉到盡,如果不是容易產生氫氣,會爆炸
第一 ... 21 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 41  ... 最後

返回主題版面