Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-28-08, 10:16 PM   #751
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
好少可睇F1我無恰著
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 10:18 PM   #752
ALEX CHOW
HYUNDAI

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
Button Pos.9

站(2024/06/29--30)!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 10:19 PM   #753
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: 大企鵝 查看文章
感動, 終於得左
多謝畢奇仔
Pique 炒車係咪 team order 黎, 真係O岩O岩等人用晒油先黎撞, 搞到 pit lane 亂晒... Alonso 早幾個圈已經入佐去..
(純粹黑心咁諗 )

不過第二次 SC.. 都可以放得甩.

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 10:20 PM   #754
scania
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
Kimi你肚餓都唔洗食腸架…………
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 10:23 PM   #755
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
好少可睇F1我無恰著
因為半場已經嚟料

加上馬沙又助慶,阿朗素發威,夜場真係好正

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 10:30 PM   #756
^-^小人物
Game Master

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDHero_Infinity
XBox Live GamertagHero Infinity
引用:
作者: syncmaster 查看文章
因為半場已經嚟料

加上馬沙又助慶,阿朗素發威,夜場真係好正
初頭馬沙帶開我已恰下恰下

BlackTEAM
^-^小人物 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 10:38 PM   #757
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
經過幾場悶戰,今場終於刺激番....法拉利啲人係咪玩得太夜...好似全場發緊夢咁...馬沙包尾其實以架車要上前8唔係咁難吧.....完全唔覺佢有想過車....kimi直情唔知做咩,果個彎同直路撞車冇咩分別...

舊 09-28-08, 10:41 PM   #758
TCS_disable
我有車車~

法記兩條友家下肯定俾人照肺
舊 09-28-08, 10:48 PM   #759
^-^小人物
Game Master

XBox Live GamertagHero Infinity
下場日本站係香港時間幾點開始架,唔知仲有無機會睇

BlackTEAM
舊 09-28-08, 10:50 PM   #760
Norm
=_="""""

引用:
作者: ^-^小人物 查看文章
下場日本站係香港時間幾點開始架,唔知仲有無機會睇
日本站通常係兩三點跑....

舊 09-28-08, 10:55 PM   #761
^-^小人物
Game Master

引用:
作者: Norm 查看文章
日本站通常係兩三點跑....
凌晨? 即係無咩機會睇

BlackTEAM
舊 09-28-08, 10:58 PM   #762
TCS_disable
我有車車~

引用:
凌晨? 即係無咩機會睇
中午

F1 一向都係當地時間 下晝兩點開賽,但新加坡係異例
舊 09-28-08, 10:59 PM   #763
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
凌晨? 即係無咩機會睇
應該下午ar

舊 09-28-08, 11:01 PM   #764
^-^小人物
Game Master

引用:
中午

搞錯左無睇開以為連日本都要就歐洲果邊
但想問點解新加坡今次又肯就歐洲果邊時間?
因為可以做第一次夜間作賽?

BlackTEAM
舊 09-28-08, 11:03 PM   #765
大企鵝

註冊日期: Jan 2006
引用:
法記兩條友家下肯定俾人照肺
就冰人今年自己收檔次數,印象中不下三次 
大企鵝 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 11:03 PM   #766
TCS_disable
我有車車~

引用:
FIA 嘅陰謀黎,因為歐洲以外嘅賽事收視率偏底

而新加坡想搞F1,所以未就晒FIA要求 LOL
舊 09-28-08, 11:04 PM   #767
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
其實好似話傾緊日本同上海都攪夜之戰

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 09-28-08, 11:05 PM   #768
scania

註冊日期: Jun 2007
引用:
中午

歐洲賽區全部係GMT + 8 既2000
scania 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-08, 11:06 PM   #769
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: 大企鵝 查看文章
就冰人今年自己收檔次數,印象中不下三次 
冰人話: 約都續咗喇,理得你照肺,今晚照開P

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 09-28-08, 11:06 PM   #770
大企鵝

引用:
其實好似話傾緊日本同上海都攪夜之戰
係HK搞就好
舊 09-28-08, 11:09 PM   #771
^-^小人物
Game Master

咁FIA 嘅陰謀都好成功~起碼我都有睇

除左澳門就無咩睇賽車. . .今次到新加坡
幾時先到香港 永遠都係一個空想嗎

BlackTEAM
舊 09-28-08, 11:10 PM   #772
Norm
=_="""""

引用:
冰人話: 約都續咗喇,理得你照肺,今晚照開P
我諗佢同hakkinen一樣,攞過champ,跑埋呢兩年都係退休架啦

舊 09-28-08, 11:11 PM   #773
Norm
=_="""""

引用:

弱勢政府....

舊 09-28-08, 11:23 PM   #774
syncmaster
六番隊副隊長

引用:
作者: Norm 查看文章
弱勢政府....
好一個對比,強政勵治

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
舊 09-28-08, 11:24 PM   #775
大企鵝

引用:

都係冇架喇, 好耐之前維園都有kart仔, 昂船洲有rally o既

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Soul Calibur IV [已售] neo2046 電視遊戲討論版 789 06-02-10 10:21 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.39 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1033 12-19-08 07:21 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.38 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1007 11-02-08 01:31 AM
有冇舊朋友突然會搵你傾計?原來係傳銷小姐~XD(內付節錄對話) HFK ~清談館~ 40 04-23-08 07:11 AM

現在的時間是 02:41 AM

手機版 | APP版