Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-15-10, 09:20 PM   #51
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: STRIFE 查看文章
好難lor....

要知道dmc其中一個賣點就係人設

capcom肯執下件嘢(尤其個頭)嘅話我仲可以算
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:25 PM   #52
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
見完人設連動作都覺得好"那"型
Capcom你收手喇

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:29 PM   #53
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
鬼佬果邊都插到飛起

CAPCOM你想點

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:30 PM   #54
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
點止鬼泣 我見到都堅想哭

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:30 PM   #55
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
國外風到連國外人都接受唔到
capcom你贏左啦

舊 09-15-10, 09:31 PM   #56
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Reishin 查看文章
鬼佬果邊都插到飛起

CAPCOM你想點
回頭是岸呀,capcom
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:34 PM   #57
STRIFE

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
日本仔方面點睇呢?
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:34 PM   #58
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
其實dante個樣外國人唔係都接受到既咩???而家呢件個樣比DANTE後生好多喎

舊 09-15-10, 09:37 PM   #59
Penny仔

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDair_penny2002
DMC在那?

呢舖真係要推到佢中止開發先掂.......
Penny仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:39 PM   #60
Fio

註冊日期: Dec 2001
如果劇情係Dante+Nero初段出場K.O. e個偽主角的話應該都ok o既
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:39 PM   #61
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
見到差D想爆粗...真係無言

舊 09-15-10, 09:43 PM   #62
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: Penny仔 查看文章
DMC在那?

呢舖真係要推到佢中止開發先掂.......
方便推走呢隻黑歷史(如果賣唔好)

引用:
作者: Fio 查看文章
如果劇情係Dante+Nero初段出場K.O. e個偽主角的話應該都ok o既
爆機之後比dante/nero打死,之後dmc5 is coming soon

舊 09-15-10, 09:45 PM   #63
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
都唔係叫DMC5, 咪當係外傳野史, 睇開d law..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:52 PM   #64
Shinjyo
Crazy Gamer
路人甲

註冊日期: Apr 2005
上集我可以玩唔夠一星期放左(重要係新年留留)

粉屍們都係寄望魔女crossover Dante算

或者等魔女續集。睇開啲當新Game禁睇會開心啲
Shinjyo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 09:53 PM   #65
J-Rock
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
當年為DMC4而出xbox360
如今看見新DMC的title...
諗都唔諗就click入黎
睇完條片...
我緊信那位自稱Dante的人應該是復製失敗品
玩家將控制真Dante或Nero將其收拾
期待萬分
J-Rock 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:01 PM   #66
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
好有新鮮感

舊 09-15-10, 10:02 PM   #67
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
其實DMC4評價麻麻嘛 (雖然我覺得幾好玩 ), CAPCOM 推倒重來亦算係一個合理決定.
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:16 PM   #68
\ot_to/

註冊日期: Jan 2007
PSN  IDotto_yeung
冇晒DMC風格囉, 如果轉做另一個DMC風格, 我會接受到囉
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:25 PM   #69
haku1976
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2008
XBox Live Gamertaghaku1976
嫌DMC3個都唔夠young,整個未變白頭佬o既dante出來?
demo幾靚幾型都無用,俾個game play睇下先啦。
well,神谷走左之後都無寄望過C記會做番隻似樣o既野出來...
haku1976 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:27 PM   #70
dust11

註冊日期: Aug 2010
嚴重希望尼個只係但丁既copy(系列黑歷史更好)

如果唔係

即係代表vergil都係尼個道友樣
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:33 PM   #71
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
我初初以為係鬼武者

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:39 PM   #72
VillarrealCF
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2008
吸毒嘍囉一名
VillarrealCF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:45 PM   #73
=KingJoE=
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDJoeF0615
還我DMC, 還我型仔Dante
=KingJoE= 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:47 PM   #74
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
...即管睇O下魔人係咩樣...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-10, 10:48 PM   #75
黑澤夜
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
完全接受唔到 !!! 我由一代玩到依家 , Ps3 都係為左 DMC4 而出 , 幻覺來的嚇我唔到既 ................
黑澤夜 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] [PS4 XB1]Devil May Cry 4: Special Edition 2015年夏発売決定! 草薙さん 電視遊戲討論版 749 08-08-15 08:38 PM
賣 PS4 Tomb Raider Definitive Edition / 艦娘型錄 zero0417hk 買賣專區 0 09-17-14 10:13 PM
devil may cry special edition set制問題 單眼皮男孩 PC電腦遊戲討論版 0 08-17-06 10:40 PM
[PS2]Devil May Cry 3 Special Edition neo2046 電視遊戲討論版 204 03-10-06 06:55 AM

現在的時間是 02:31 AM

手機版 | APP版