Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 03-16-06, 07:03 PM   #51
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
劇情發展....

ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 07:26 PM   #52
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
睇我個Blog啦 OTL

Rice

舊 03-16-06, 07:26 PM   #53
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
換新砲@@/
但那支是全新還是翻新砲@@a

米王部a70??
a70..好像多數a70上醫院會變成另一個型號出院...@@a

此篇文章於 03-16-06 07:29 PM 被 KTN 編輯。
KTN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 07:53 PM   #54
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
作者: 奸詐餅
劇情發展....

GOOD!!! New one!!

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 07:54 PM   #55
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

唉, 好老實, 部A70我對佢好有感情....寧可佢整返俾我好過部新....

那是我的第一部DC, 一齊出生入死, 上雪山, 去沙漠都冇問題....

Rice

舊 03-16-06, 08:21 PM   #56
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
作者: KTN
換新砲@@/
但那支是全新還是翻新砲@@a
下星期一先有得拎~
我今日臨走講o左句......
俾我知道你o地想俾D過唔到QC或者D客拎黎退的貨我拎返屋企的話你o地有排煩~

引用:
作者: riceking
唉, 好老實, 部A70我對佢好有感情....寧可佢整返俾我好過部新....

那是我的第一部DC, 一齊出生入死, 上雪山, 去沙漠都冇問題....

Rice
送左上去後醫院點講?
舊 03-16-06, 08:35 PM   #57
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
我之前都試過買部EOS 3個LCD DISPLAY一插閃燈即刻冇野睇 ,仲有支28-135 IS鏡片移位影出黎係兩邊拉闊 ,兩次都係直接SEND E-MAIL去大炮太陽國總部,兩次個香港區銷售經理都第二日打黎道歉 ,唔夠3日就換過新

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 08:50 PM   #58
riceking
一人前のダメ人間

引用:
送左上去後醫院點講?
沒有特別, 要等1-2星期...
不過我唔等用沒問題, 如果佢俾過部新俾我亦唯有接受

Rice

舊 03-16-06, 08:57 PM   #59
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
沒有特別, 要等1-2星期...
不過我唔等用沒問題, 如果佢俾過部新俾我亦唯有接受

Rice
[亂UP]要求佢裝返一兩舊Prats上新機度....[/亂UP]
舊 03-16-06, 09:18 PM   #60
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: hpsimon
我之前都試過買部EOS 3個LCD DISPLAY一插閃燈即刻冇野睇 ,仲有支28-135 IS鏡片移位影出黎係兩邊拉闊 ,兩次都係直接SEND E-MAIL去大炮太陽國總部,兩次個香港區銷售經理都第二日打黎道歉 ,唔夠3日就換過新
西門哥, 你是我的偶像!!

可以 send 我大炮太陽國的 email 嗎? 可以備不時之需. (發生 24-70 事件時我也想過這樣做, 可惜大炮網上找不到 email 之餘... 亦不覺得嚴重到那個地步... )
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-16-06, 09:28 PM   #61
KTN
~♡

為甚麼出事的沒有a80的份兒p
雖然第一部機,不過我又不介意它換過部比我

有無得向太陽國投訴香港區CS服務的暴行

舊 03-16-06, 10:00 PM   #62
hpsimon

引用:
作者: KKH
可以 send 我大炮太陽國的 email 嗎? 可以備不時之需. (發生 24-70 事件時我也想過這樣做, 可惜大炮網上找不到 email 之餘... 亦不覺得嚴重到那個地步... )
k大,你要e-mail address還是封e-mail? 個e-mail 其實係去www.canon.com度搵架,佢依家改左版....呢個應該得..http://www.canon.com/feedback/form.html

回憶之所

玻璃開發計劃中止

此篇文章於 03-16-06 10:03 PM 被 hpsimon 編輯。
舊 03-16-06, 10:08 PM   #63
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

Sorry 我本來的意思是 email address.

啊, 原來用 web form! 明白了!
舊 03-16-06, 10:45 PM   #64
riceking
一人前のダメ人間

KKH大, 用太陽國的比較有效哦 ~

http://cweb.canon.jp/e-support/produ...ex.html?sp=105

→メールでのお問い合わせ

Rice

舊 03-17-06, 12:28 AM   #65
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

Thanks. 以備不時之需~~
舊 03-17-06, 08:20 PM   #66
hpsimon

引用:
KKH大, 用太陽國的比較有效哦 ~

http://cweb.canon.jp/e-support/produ...ex.html?sp=105

→メールでのお問い合わせ

Rice

引用:
作者: KKH
Sorry 我本來的意思是 email address.

啊, 原來用 web form! 明白了!
我之前其實都係去www.canon.com 度,佢會link左去太陽國個web度,仲會見到佢個e-mail,但依家睇唔到啦 。不過寫去時要有咁惡得咁惡 ,我o個時話連專業上藥器都有問題 ,即時對d大炮冇晒信心,會考慮唔再用大炮...(下刪五千字)咁就好快有得換,我仲記得o個時香港大炮總部仲o係尖沙咀 ,個銷售經理等我去攞連試搞到佢遲左成兩個鐘收工,我都有d過意唔去。不過估唔到依家d大炮整備員咁差,連瞄準器扭過左無阻力先係靚炮既說話都講得出。

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 03-19-06, 10:52 PM   #67
Rosicky
God of Gamer
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
而家有邊d大炮係平靚正架??

而家買350D 值唔值??

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-06, 11:22 PM   #68
KTN
~♡

看350D BODY跌到五千幾..我覺得...都幾抵
比我再揀...我會350D+50 1.8定焦...買多張2G...
粗粗地買張KINGSTON ELITE PRO,5XX...抵玩...
不過如果預算許可....30D更加抵玩.....

舊 03-21-06, 06:11 PM   #69
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

新杯入手~
簽左張生死狀,奇忠一汗話五好對外攻開呢件樹,不過好似太遲了....

呢幾日上去客服次次都等好耐先有人招呼~
期間見到好人拎部DC上去簽生死狀然後拎新機即走~
點解米王要等1~2星期o既?
舊 03-21-06, 08:25 PM   #70
samug
Game Master
迷失方向X_X

註冊日期: Feb 2002
引用:
- del -
點解聽落好似近排質素下降得好嚴重

舊 03-21-06, 08:26 PM   #71
KTN
~♡

我幾想知簽一簽生死狀...可以帶走甚麼新寵兒@@a

這是索尼的錯,不是佳能的錯

引用:
作者: samug
點解聽落好似近排質素下降得好嚴重

舊 03-21-06, 08:37 PM   #72
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

引用:
我幾想知簽一簽生死狀...可以帶走甚麼新寵兒@@a

這是索尼的錯,不是佳能的錯
見大部份人係拎IXUS i zoom~
又有人 拎起份Catalog揀....(但最後都係揀IXUS i zoom)
記憶中暫時只見有過一人拎A系列機走~
舊 03-21-06, 09:11 PM   #73
riceking
一人前のダメ人間

今日終於取回了部A70 ~ 換了個CCD Unit ~

不用換機 ~ 太好了 ~ \/

Rice

P.S. Notebook也取回了 ~

舊 03-21-06, 09:17 PM   #74
KTN
~♡

為甚麼不用換機
米王特別要求,所以要留機?

舊 03-21-06, 09:30 PM   #75
riceking
一人前のダメ人間

引用:
為甚麼不用換機
米王特別要求,所以要留機?
沒有特別要求, 只是我的A70命不該絕

Rice

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[GEAR] LEE DSLR Screen Shade KKH 照相館 0 02-09-06 10:28 PM
[NEWS] Nikon Aims for 40% of the DSLR Market, Sony Aims for 25% KKH 照相館 0 02-03-06 09:40 PM
直接玩DSLR機定買部Canon Power Shot Pro1玩? majicman 照相館 21 03-18-04 05:54 PM
KONICA MINOLTA DSLR Dynax 7D cancerman 照相館 9 02-13-04 06:03 PM

現在的時間是 04:48 AM

手機版 | APP版