Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-06-12, 05:32 PM   #51
gafstar
Insane Gamer
psv

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDkevinmask
引用:
作者: cxzsedc 查看文章
http://www.youtube.com/watch?v=4WAAFbolSxY&feature=youtu.be

首戰聖帝,惜敗於各方面
控兵,決定都輸晒...lol

我會比你更差
雖然下面條 link 係 win

Link

SRW omega :116599105

此篇文章於 10-06-12 06:17 PM 被 gafstar 編輯。
gafstar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-12, 09:44 PM   #52
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
90打完玉輸到hihi,收工until三連玉

舊 10-06-12, 09:53 PM   #53
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
借左真桃園玩一局全國,加埋虎髭馬姬好屈
2場係亂推落人城

此篇文章於 10-06-12 10:35 PM 被 DavidH 編輯。
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-06-12, 11:03 PM   #54
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
病左大會唔使打
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-12, 01:28 AM   #55
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: DavidH 查看文章
借左真桃園玩一局全國,加埋虎髭馬姬好屈
2場係亂推落人城
混漢效果都不錯

舊 10-07-12, 02:21 AM   #56
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
西亂呂布bbb

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-12, 09:57 AM   #57
gafstar
psv

引用:
作者: Norm 查看文章
混漢效果都不錯
呢期係什麼音兵?

舊 10-07-12, 10:15 AM   #58
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: gafstar 查看文章
呢期係什麼音兵?
桃園音符

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-12, 10:50 AM   #59
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: 風音 查看文章
桃園音符
斷估下次3連音符兵係 雄飛 無雙 夏候 啦....

http://www.youtube.com/watch?v=FI13w1wmV6U
魔靈娘動畫集38 同名大會 五將軍 vs 五虎將
對面應該係怕未開伏吾敢開真桃園

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!

此篇文章於 10-07-12 11:46 AM 被 魔靈娘 編輯。
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-12, 01:15 PM   #60
kameojisan
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: 風音 查看文章
桃園音符
堅料!? 咁呢個星期打多D都唔怕
有冇圖?

舊 10-07-12, 01:18 PM   #61
DavidH
ケロ⑨

引用:
作者: kameojisan 查看文章
有冇圖?
琴日已經見到人地攞桃園音符

自己就差一粒玉

舊 10-07-12, 01:22 PM   #62
鬼哥是god

註冊日期: Jun 2012
硬推大會片
http://www.youtube.com/watch?v=2ZTxkZYyGS0&feature=plcp

80証真係打唔上了, 玩埋今個月cut 演武. 有片拍埋佢.
http://www.youtube.com/watch?v=vV8eRrvyasU&feature=plcp

舊 10-07-12, 01:24 PM   #63
鬼哥是god

引用:
有冇圖?
係舊桃園喎(唔係大熱真桃園)...同個舊比, 多幾個音符會令你好high high?

舊 10-07-12, 02:39 PM   #64
gafstar
psv

引用:
作者: 鬼哥是god 查看文章
係舊桃園喎(唔係大熱真桃園)...同個舊比, 多幾個音符會令你好high high?
Really , 甘 5 想 羅

舊 10-07-12, 04:26 PM   #65
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
都聖帝喇,最尾攻城都唔識走散
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-12, 04:41 PM   #66
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
對面根本玩嘢
第一次神速號唔開開大虎已經無得玩

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-07-12, 09:31 PM   #67
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
走散唔打門點追?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-12, 12:20 AM   #68
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

http://www.nicovideo.jp/watch/sm19067971

高手過招=W=

stevenfan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-12, 01:05 AM   #69
kameojisan

引用:
琴日已經見到人地攞桃園音符

自己就差一粒玉
引用:
oh, 你有內幕消息都唔事先話我知 =v=+

只是舊桃園? 咁唔要都罷, 個聲優把聲唔係我杯茶...

舊 10-08-12, 01:18 AM   #70
DavidH
ケロ⑨

引用:

唔係咩內幕料
果日同您打完去到活力先見到人攞衫

舊 10-08-12, 01:26 AM   #71
kameojisan

引用:
唔係咩內幕料
果日同您打完去到活力先見到人攞衫
仲未訓!? 我就話剛剛放工, 你呢....
話說五將軍對人地嗰場我encode好了, 遲d pm你

舊 10-08-12, 09:50 AM   #72
鬼哥是god

引用:
正常要輪心口先實追得番, 走散一定追唔番. 如果掉轉用2.5馬打心口可能追得

引用:

我自己打了, 內乜鬼幕.

引用:
作者: LR猫 查看文章
對面根本玩嘢
第一次神速號唔開開大虎已經無得玩
係呀, 對面見我征霸底緊係娛樂下, 我個d輸到隻狗咁緊係問人借卡來廚下.
我見佢輪心口技術真係連一般皇帝都不如( 起碼比不上lok~); 佢應該唔係打開馬單.

舊 10-08-12, 10:28 AM   #73
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

礎全一:

そういえば昨日もやっぱりex孫策とex劉備と沢山マッチしました。
次回の追加exの2枚もこんな風に強力なカードだと今後も益々面白くなりそうですね。
現在出ているexも全てが強いカードなので対策に困っている方もいるかとは思いますが。
そういう強いカードへの対策を考えるのもこのゲームの醍醐味なので今の新しい環境自体を楽しんでしまいましょ~(´・∀・)ノ

あ、ex曹操だけは強くなかった。・゚・(ノ∀`)・゚・。 。・゚・

舊 10-08-12, 10:33 AM   #74
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
想轉玩一陣真桃園
大槍要關定張好?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-12, 10:39 AM   #75
鬼哥是god

引用:
作者: b_boy 查看文章
想轉玩一陣真桃園
大槍要關定張好?
用乜都好廚, 個計勁到爆.
不過我見過人賴野, 對面用周瑜軍師...踩正就

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM

現在的時間是 10:04 PM

手機版 | APP版