Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-14, 02:14 AM   #51
權愛真
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2010
引用:
作者: fmwp167 查看文章
係呀
我好耐無打機啦
對一隻有玩的FPS都已經係BO2
之後都無咩點玩其他GAME
後來連部PS3都壞埋
轉眼間都成年幾無打過機囉
可能人老啦
對打機的渴望無以前咁大

將來有機會一齊再打吧
我都是之前8月才買PS4。(部PS3上年年底才整過,但六月左右時又壞了…)

其實BO2和Ghosts都令我和朋友們失望的。
還是MW2、MW3好玩得多。

我明白你甚麼感覺。因為我都有這個情況。
人大了,難免會少了體力和時間去打機 (娛樂) 。

大家閒來想放鬆一下、放假時等,也總會有機會去打機的。
重質不重量的時間也是足夠的。

一定有機會的。XD PS4的朋友list加到2000人上限。
就算很久沒上線,對方都未必需要del的。哈哈。
只要有部主機,有game,何時都有機會啦。
權愛真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 08:37 AM   #52
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
引用:
作者: 權愛真 查看文章
我都是之前8月才買PS4。(部PS3上年年底才整過,但六月左右時又壞了…)

其實BO2和Ghosts都令我和朋友們失望的。
還是MW2、MW3好玩得多。

我明白你甚麼感覺。因為我都有這個情況。
人大了,難免會少了體力和時間去打機 (娛樂) 。

大家閒來想放鬆一下、放假時等,也總會有機會去打機的。
重質不重量的時間也是足夠的。

一定有機會的。XD PS4的朋友list加到2000人上限。
就算很久沒上線,對方都未必需要del的。哈哈。
只要有部主機,有game,何時都有機會啦。
無玩Ghost所以唔知
不過由BO1開始玩到MW3同BO2
整體上我都算係幾滿意
不過係覺得一年出一隻新令到隻GAME太短命
可能出完3個月之後已經開始少人玩
特別係槍GAME係非常講究連線速度
連返去香港人的HOST點都會好過連去外國

我應該都準備買PS4啦
咁到時再一齊玩啦
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-14, 10:44 AM   #53
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
XBONE preload begins
http://news.xbox.com/2014/10/games-c...d-warfare-popd
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-15-14, 12:01 PM   #54
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
Sony Style 開訂,無贈品。(已訂)
呢幾日訂game 訂到窮。
AC:U , COD:AW...
不過都好既,集中d 去拎,又唔怕買唔切捱炒。
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-14, 11:07 AM   #55
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
Launch Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=YSp8ZqIKEIM
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-14, 03:33 PM   #56
ChrisN
Junior Member

註冊日期: Sep 2014
XB1版900p,比ghost有進步。

http://www.eurogamer.net/articles/di...re-multiplayer

此篇文章於 10-20-14 03:51 PM 被 ChrisN 編輯。
ChrisN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-14, 08:11 AM   #57
fmwp167

註冊日期: Nov 2008
PSN  IDfmwp167
戰友們
我已入手PS4
十一月開GAME時見
fmwp167 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-14, 12:19 PM   #58
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
睇到個super jump已經唔想玩
但係BF hardline又未有日子

光明頂講左膠
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-14, 12:55 PM   #59
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
近期發覺ps3已經開始沒甚麽game吸引到我了,所以就買了ps4,
現玩緊driveclub,但之後沒有甚麽想玩的game,所以會買cod來玩,
真正等緊的是2月份的好game
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-14, 01:00 PM   #60
rapperjohnny

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDRapperJohnny
引用:
作者: fmwp167 查看文章
戰友們
我已入手PS4
十一月開GAME時見
Yeah!到時見!
rapperjohnny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-14, 06:10 PM   #61
nosaj31
Senior Gamer

註冊日期: May 2012
PSN  IDnosaj31
岩岩去藍店諗住訂PS4版,佢竟然話未有得訂.......
nosaj31 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-14, 02:16 AM   #62
HenryHH

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDPhantom_HongKong
XBox Live Gamertagimmortalphantom
XB1 同PS4都有, 入邊隻版比較好?
HenryHH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-26-14, 02:26 AM   #63

引用:
作者: nosaj31 查看文章
岩岩去藍店諗住訂PS4版,佢竟然話未有得訂.......
咁神奇?我今晚先係其他game鋪訂左AW黎
引用:
作者: HenryHH 查看文章
XB1 同PS4都有, 入邊隻版比較好?
睇你會唔會想要dlc,應該都係照舊xb版優先有dlc用
舊 10-31-14, 03:46 PM   #64
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
有冇機會今日偷跑??
之前有冇試過早咁多日??
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-14, 04:04 PM   #65
lwmanroy
秀茂坪快昇小王子

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDlwm1975
XBox Live GamertagMAN1975
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
有冇機會今日偷跑??
之前有冇試過早咁多日??
星期日、一有都神奇了,今日同明日都未必啦。
lwmanroy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-14, 04:59 PM   #66

引用:
作者: lwmanroy 查看文章
有傳聞日,一可能偷跑,而且佢有個day zero edition,早左出貨唔奇
舊 10-31-14, 05:31 PM   #67
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: lwmanroy 查看文章
引用:
作者: rapperjohnny 查看文章
有傳聞日,一可能偷跑,而且佢有個day zero edition,早左出貨唔奇
謝謝, 唯有星期一先再去睇睇, 或者睇下有冇師兄到時分享下
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-14, 05:39 PM   #68
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
謝謝, 唯有星期一先再去睇睇, 或者睇下有冇師兄到時分享下
星期一 bundle 出。 睇下囉

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-14, 07:55 PM   #69

引用:
作者: rokuna 查看文章
星期一 bundle 出。 睇下囉
有bundle?@@xb定ps?
舊 10-31-14, 09:12 PM   #70
rokuna
Crazy Gamer

引用:
有bundle?@@xb定ps?
Xbo.

睇下有無現貨

舊 11-01-14, 05:53 PM   #71

疑似喪屍mode,未確定真偽,以為有EXO survival就冇喪屍添!

https://www.youtube.com/watch?v=pAhkhIi85_g
舊 11-01-14, 06:03 PM   #72
rokuna
Crazy Gamer

引用:
疑似喪屍mode,未確定真偽,以為有EXO survival就冇喪屍添!

https://www.youtube.com/watch?v=pAhkhIi85_g
無show 裝備/字彈數既?

有多個mode 玩梗係好喇

舊 11-01-14, 06:36 PM   #73
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:

但我看WALKTHOUGHT只得單機,網戰和合作選擇,
莫非喪屍MODE就在網戰/合作模式內
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-01-14, 09:14 PM   #74

所以半信半疑中xd
舊 11-03-14, 11:46 AM   #75
Dleung
Junior Member

註冊日期: Apr 2006
SSP PS4 $390 剛剛入手
Dleung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Call of Duty: Modern Warfare 3 簡.. 電視遊戲討論版 876 12-18-12 09:53 PM
Call of Duty Modern Warfare 3 - cod mw3 vita ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 2 08-14-11 02:26 PM
Call of Duty 4: Modern Warfare 神祕人1號 電視遊戲討論版 599 05-26-10 11:30 AM
Call of Duty 4: Modern Warfare Demo 飛燕 PC電腦遊戲討論版 11 10-14-07 11:44 PM

現在的時間是 11:16 AM

手機版 | APP版