Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-08, 05:12 PM   #51
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
今日睇左,感覺唔錯,最後IRON MAN會出黎,好鬼正

舊 06-12-08, 05:14 PM   #52
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
今日睇左,感覺唔錯,最後IRON MAN會出黎,好鬼正
係tony出黎, 定咁神 iron man 出黎 ?

舊 06-12-08, 05:26 PM   #53
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
hulk本身都係悶悶地都可以拍得咁好?真係要入場支持下

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-08, 05:33 PM   #54
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

引用:
作者: Eking 查看文章
係tony出黎, 定咁神 iron man 出黎 ?
tony出黎,寸將軍玩咩生物科技

舊 06-12-08, 11:05 PM   #55
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
睇咗。

尾段大戰,有一下出招時居然叫埋招名

對普通觀眾(唔太知 Marvel 世界觀的觀眾)來說其實幾一般......

而個人黎講其實buy之前李安版本多D.....

舊 06-13-08, 09:43 AM   #56
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
早前
唔知邊到睇資料,片長132 分鐘...
不過上畫時得113 分鐘...
唔通真係cut 走十幾分鐘

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 10:15 AM   #57
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 信長 查看文章
早前
唔知邊到睇資料,片長132 分鐘...
不過上畫時得113 分鐘...
唔通真係cut 走十幾分鐘
美版的戲院版都係 114分鐘.

http://www.imdb.com/title/tt0800080/

你可能睇face時誤會了, 其實face是指13x分鐘的李安版講多過打.

此篇文章於 06-13-08 01:02 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 01:36 PM   #58
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
book左今晚睇, 做晒字幕冇野睇?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 05:12 PM   #59
lovehinafans
Crazy Gamer
瘋子

註冊日期: Jan 2003
Totally a waste of time.Except the better CGI,i cant see any character development in it,Bruce and Betty act like soulless,especially Betty,this is't a school drama!Maybe they picked the wrong guy,I prefer Ang Lee's work.
lovehinafans 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 08:09 PM   #60
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
hulk廢左

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 09:49 PM   #61
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
hulk唔夠狂暴。

舊 06-13-08, 10:50 PM   #62
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
睇咗。

尾段大戰,有一下出招時居然叫埋招名

對普通觀眾(唔太知 Marvel 世界觀的觀眾)來說其實幾一般......

而個人黎講其實buy之前李安版本多D.....
李安版個虛無感好勁!!!!

舊 06-13-08, 11:45 PM   #63
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
睇左,入場前濕左身,勁凍

覺得marvel除左ghost rider之外,就數佢

套野對我黎講都幾多疑問

1.個mr. blue最後會點?有冇熟悉漫畫既人解說下?
2.tony講既"army"係咩?

今次對hulk既強度描寫得細緻左,就係用50口徑只可以打凹佢個身
abomination就顯得唔夠勁,hulk用條普通鐵可以插穿肌肉(子彈咁快都竟然唔得!?)
而且佢冇咩目的,為左打敗hulk而自願成為眾矢之的?真係為打而打....
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 11:52 PM   #64
吸血伯爵

最後想講,今日係同3個fds睇,事前講左話可能有美國隊長出玩,金睛火眼留意下
不過睇唔到,可能我地眼殘...
如果真係有,應該係最尾果場大戰打到abomination暈左果度

ps,留意下bruce變左hulk後佢右面仲係粒痣
舊 06-13-08, 11:52 PM   #65
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDJojONa
XBox Live GamertagJojONa
引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
睇左,入場前濕左身,勁凍

得marvel除左ghost rider之外,就數佢

套野對我黎講都幾多疑問
我仲未睇. 唔係好明呢句...

除左ghost rider外, 就到incredible (IH) 既意思係:

(1) IH比Rider還要差;
(2) 還是你覺得Rider好正, IH係第二正呢...!?

(btw, 我覺得ghost rider好唔掂...睇完之後係我唯一一隻放番出去既BR)
YIUYIU 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-08, 12:56 AM   #66
吸血伯爵

引用:
作者: YIUYIU 查看文章
我仲未睇. 唔係好明呢句...

除左ghost rider外, 就到incredible (IH) 既意思係:

(1) IH比Rider還要差;
(2) 還是你覺得Rider好正, IH係第二正呢...!?

(btw, 我覺得ghost rider好唔掂...睇完之後係我唯一一隻放番出去既BR)
當然係(1)啦...!!
甚至仲差過blade!! marvel d戲好多都令我有"一睇再睇"的衝動
(除左以上3者)
舊 06-14-08, 01:00 AM   #67
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

引用:
甚至仲差過blade!! marvel d戲好多都令我有"一睇再睇"的衝動
(除左以上3者)
其實我幾驚你答我係(2)呀...

到時真係要睇(欣賞)多次ghost rider...

回正題: 即係好rider少少...咁同我期望有d出入添...IH居然可以同rider比較...
舊 06-14-08, 01:00 AM   #68
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
(除左以上3者)
你睇左Elektra 未??

聽聞好爛, 我都唔敢睇

舊 06-14-08, 01:04 AM   #69
YIUYIU
Banned
淆底最好扮隱形唔覆

引用:

聽聞好爛, 我都唔敢睇
不過我好鍾意Jennifer Garner...好正...

(但我都唔敢睇)
舊 06-14-08, 01:08 AM   #70
吸血伯爵

引用:
(除左以上3者)
引用:

聽聞好爛, 我都唔敢睇
乜呢套戲係marvel咩?唔講真係唔知
我冇睇過呀,不過果陣知個cast同dare devil差唔多,冇睇

marvel d戲仲有好多我冇睇過
舊 06-14-08, 03:36 AM   #71
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
睇完, 一般啦...不過不失

Liv Tyler肥左d...
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-08, 03:55 AM   #72
信長
The Flash

引用:
作者: kin~kin 查看文章
睇完, 一般啦...不過不失

Liv Tyler肥左d...
手臂好肥
再肥d,就無晒曲線

舊 06-14-08, 04:52 AM   #73
dan
sun shine™

引用:

聽聞好爛, 我都唔敢睇

呢套真係唔好講笑
睇左咁耐戲呢套真係頭幾位....
dan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-14-08, 08:32 AM   #74
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

有冇人同我一樣,我唔知點解好鍾意bruce一開始住巴西個個地方

舊 06-14-08, 11:58 AM   #75
好鬼煩

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: 荒木飛呂彥 查看文章
有冇人同我一樣,我唔知點解好鍾意bruce一開始住巴西個個地方
窮鄉僻壤黎喎
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
IRON MAN 真人版 笛子魔童 電影版 343 06-28-09 07:04 PM

現在的時間是 01:24 AM

手機版 | APP版