Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-21-21, 02:20 PM   #7251
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: LR猫 查看文章
今晚JOIN董卓印完徐盛就打下丁奉
睇下一用弩單會唔會又遇馬單
馬單無處不在 依家哄笑袁紹都轉左專打馬單既型態

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-21, 03:47 PM   #7252
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
馬單無處不在 依家哄笑袁紹都轉左專打馬單既型態
用咗愉悅38場都無打過馬單發現無41鮑信乜卡都無

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-21, 03:48 PM   #7253
GUSTAV
The One
poor

咪用袁兄弟 死左冇咁傷

舊 05-21-21, 03:53 PM   #7254
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
咪用袁兄弟 死左冇咁傷
我未印新果隻未有

鏟手遊保平安
舊 05-21-21, 04:53 PM   #7255
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
樹爺大槍3-4枚wow 佢淨斬全家都夠啦....
以下腦內

用隻馬突停支弩死頂一陣
其他打城 / 縮等下波打士氣差
以控兵壓制對手

佢9992就實低征, 睇deck以拉散征壓戰應對

BTW我覺得3cost弓呂布難打D

引用:
用咗愉悅38場都無打過馬單發現無41鮑信乜卡都無
我經常都無咭
成日要係廢咭堆入面尋寶
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-21, 05:09 PM   #7256
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
以下腦內

用隻馬突停支弩死頂一陣
其他打城 / 縮等下波打士氣差
以控兵壓制對手

佢9992就實低征, 睇deck以拉散征壓戰應對

BTW我覺得3cost弓呂布難打D

我經常都無咭
成日要係廢咭堆入面尋寶

>用隻馬突停支弩死頂一陣

未突到死左啦

槍號令黎講弩難打D 弓1個兵增最多死1隻 弩你做咩都夠殺係全家都未完計

舊 05-21-21, 08:40 PM   #7257
LR猫
ˊ_>ˋ

DLLM一轉deck就三連馬單onL9

鏟手遊保平安
舊 05-21-21, 08:46 PM   #7258
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
今日見到有人用晉想頹下號令,點知對到大流星.........

舊 05-21-21, 11:18 PM   #7259
BeanZzZz
Crazy Gamer
堅推中一入

註冊日期: Aug 2007
引用:
DLLM一轉deck就三連馬單onL9
引用:
作者: darkvolver 查看文章
今日見到有人用晉想頹下號令,點知對到大流星.........
isn't it common knowledge

『為什麼一定要是那片土地才叫做中國?但那片土地上的中國根本就不是中國。』
BeanZzZz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-21, 11:31 PM   #7260
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
打多D 咪平衡番羅

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-21, 11:40 PM   #7261
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: b_boy 查看文章
打多D 咪平衡番羅
老喇,打六場左右就攰喇

鏟手遊保平安
舊 05-22-21, 12:26 PM   #7262
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
晨早流流Log個in已經比麻矢赤火招呼,多L謝SEGA

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-21, 03:02 PM   #7263
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
晨早流流Log個in已經比麻矢赤火招呼,多L謝SEGA
頭先終於用愉悅打咗場馬單
好彩開兩下都砍袁熙
收咗個九連勝考緊試嘅太尉皮
然後下場要還
三下愉悅都砍韓遂

馬單有伏守腦筋開幕
高機動又易拎征
普通號令deck推埋去就開剛騎逼人開計
人哋開計就龜
用癒珠加高基武讓少少城等人散計就推返對面轉頭
對Wara又有皇后減武
五枚都叫有啲激情
四枚神速剛騎真係未L見過佢哋開神速
全L部都係龜西

鏟手遊保平安
舊 05-22-21, 08:41 PM   #7264
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
成日中弓弩徐盛,有沒有人要?

我有張地形同遠弩...

舊 05-22-21, 11:48 PM   #7265
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: darkvolver 查看文章
成日中弓弩徐盛,有沒有人要?

我有張地形同遠弩...
咁咪解左扔起機鋪

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-24-21, 09:44 AM   #7266
6eo
美波様!

繼續fing緊異彩6 deck
2場1個証

引用:
好彩開兩下都砍袁熙
然後下場要還
三下愉悅都砍韓遂

馬單有伏守腦筋開幕
高機動又易拎征
人哋開計就龜
對Wara又有皇后減武
五枚都叫有啲激情
全L部都係龜西
if you can't beat them, join them
舊 05-24-21, 10:05 AM   #7267
6eo
美波様!

https://twitter.com/jajtpgjmt/status...269495299?s=19

小花生分享
D架仔嬲豬
舊 05-24-21, 10:45 AM   #7268
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
繼續fing緊異彩6 deck
2場1個証

if you can't beat them, join them

LEO巨巨fing乜都連勝

I can beat them, so not to join them. I Just hate that shit.

鏟手遊保平安
舊 05-24-21, 11:29 AM   #7269
GUSTAV
The One
poor

引用:
SEGA依家成日set到D計開完你係門口都出唔到

講真依家垃圾過當年3.594

不過我打少左好多了 依家1個月打唔夠5日

下個月冇紫色卡就可以0日

舊 05-24-21, 11:34 AM   #7270
GUSTAV
The One
poor

引用:
好彩開兩下都砍袁熙
然後下場要還
三下愉悅都砍韓遂

馬單有伏守腦筋開幕
高機動又易拎征
人哋開計就龜
對Wara又有皇后減武
五枚都叫有啲激情
全L部都係龜西
冇野WOW 上星期6等食飯用漢單 打漢呂布馬單都有得贏

大爆進+郭圖一波

大爆進真係好短.....邊值7氣 隻BAND友好勁 呂布完計都未殺到

另外終於試到斬達陣滿血上將 又幾灰

舊 05-24-21, 11:39 AM   #7271
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
SEGA依家成日set到D計開完你係門口都出唔到

講真依家垃圾過當年3.594

不過我打少左好多了 依家1個月打唔夠5日

下個月冇紫色卡就可以0日

3.594明明最好玩
龜西程度:
剛騎神速4枚>麻矢>麻弩

今個月打咗8日共36場

鏟手遊保平安
舊 05-24-21, 11:46 AM   #7272
GUSTAV
The One
poor

引用:
3.594明明最好玩
龜西程度:
剛騎神速4枚>麻矢>麻弩

今個月打咗8日共36場
用哄笑高幹隙無lor

龜到12氣開高幹推 佢剛騎就開埋隙無 達陣哄笑
暫時都幾work 打4枚馬單贏多

幹神依家有14.5C 個輪又大到CLS 好好推

舊 05-24-21, 11:46 AM   #7273
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
冇野WOW 上星期6等食飯用漢單 打漢呂布馬單都有得贏

大爆進+郭圖一波

大爆進真係好短.....邊值7氣 隻BAND友好勁 呂布完計都未殺到

另外終於試到斬達陣滿血上將 又幾灰

愉悅打馬單緊係有得打,我係講我打咗四十場愉悅都未link過馬單
一轉玩麻弩就link馬單再連link三場呢下嬲
第二日再轉返愉悅先砍到個剛騎狗

有人夾何進打愉悅7枚,感覺都唔錯
大爆進加速埋位用同埋真係好短
六枚+6又唔係好多

鏟手遊保平安
舊 05-24-21, 11:50 AM   #7274
GUSTAV
The One
poor

引用:
愉悅打馬單緊係有得打,我係講我打咗四十場愉悅都未link過馬單
一轉玩麻弩就link馬單再連link三場呢下嬲
第二日再轉返愉悅先砍到個剛騎狗

有人夾何進打愉悅7枚,感覺都唔錯
大爆進加速埋位用同埋真係好短
六枚+6又唔係好多
552 魅力又有個sub 號令還可以啦...

用何進真係要混色先夠腳...

舊 05-24-21, 11:57 AM   #7275
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
用哄笑高幹隙無lor

龜到12氣開高幹推 佢剛騎就開埋隙無 達陣哄笑
暫時都幾work 打4枚馬單贏多

幹神依家有14.5C 個輪又大到CLS 好好推
我一用就九成九link唔到馬單

引用:
552 魅力又有個sub 號令還可以啦...

用何進真係要混色先夠腳...
又唔洗,咪又係上將刻鮑何進加三兄弟

btw哄笑同大爆進我都無

然後有三條友見到韓遂兵法用車輪
明明我得一隻騎

鏟手遊保平安

此篇文章於 05-24-21 12:02 PM 被 LR猫 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 12:58 AM

手機版 | APP版