Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第柒回 ≪請支持930封神紀≫ ◆
gingq7 01:39 PM 01-14-12
作者: 碧咸廿三:
yes
最重要係其他人會去邊?
碧咸廿三 02:19 PM 01-14-12
作者: gingq7:
最重要係其他人會去邊?
昌&彬返玉記~其他DARK~
gingq7 02:38 PM 01-14-12
噢, 咁就放心(?)了.

點都會支持頭幾期, 但今次真係唔多睇好...
豪傑公子 03:32 PM 01-14-12
「其他」即係慶仔同班助理?
碧咸廿三 04:08 PM 01-14-12
作者: 豪傑公子:
「其他」即係慶仔同班助理?
yap~
RS 200 12:48 AM 01-15-12
刺皇係唔係令龍少輸左好多,我睇個周記好似講到好灰咁...
豪傑公子 07:49 AM 01-15-12
作者: RS 200:
刺皇係唔係令龍少輸左好多,我睇個周記好似講到好灰咁...
除咗第八銅人,福龍真係冇邊本書特別跑出...
碧咸廿三 02:58 PM 01-18-12
轉貼---龍少新公司作品---鐵將縱橫

2dn 05:03 PM 02-21-12
龍少本鐵將縱橫今日出左。

已放棄港漫1x年,無乜點留意銷情,但見報攤零舍好一大疊,咁有信心?

應該會買本支持下龍少自立門戶之作。
有大本 A3 size 特別版 $46。
gingq7 09:34 PM 02-21-12
作者: 2dn:
龍少本鐵將縱橫今日出左。

已放棄港漫1x年,無乜點留意銷情,但見報攤零舍好一大疊,咁有信心?

應該會買本支持下龍少自立門戶之作。
有大本 A3 size 特別版 $46。
轉頭買番本支持下...

上面最後一幅圖 - 用番人手上色? 呢樣佢講左好多年但仲未見倒成品
gingq7 10:56 AM 02-22-12
鐵將縱橫已買, 第一期收晒貨有餘, 希望keep倒啦
yeah yeah 11:58 AM 02-22-12
第一期公仔好正...唔錯..
故事就要再睇下先..
Dangerous-boy 10:27 PM 02-22-12
鐵將第0期真係唔錯,希望keep到,唔好跌watt!
Dangerous-boy 11:28 PM 02-29-12
鎖住赤殺王個鎖好似化學咗D喎!
豪傑公子 12:05 AM 03-01-12
作者: Dangerous-boy:
鎖住赤殺王個鎖好似化學咗D喎!
易爛都算,我唔覺個鎖有幾鎖得住赤殺王d功力...
AMONtheBrave 01:31 AM 03-01-12
赤殺王同南院班友視鎖魂大牢如無物點解一開始唔直接攻入去
豪傑公子 01:38 AM 03-01-12
作者: AMONtheBrave:
赤殺王同南院班友視鎖魂大牢如無物點解一開始唔直接攻入去
仲有,赤殺王最大目的搵無指人好似仲未搵到喎...
Bandit-Anji 01:50 AM 03-01-12
作者: 豪傑公子:
仲有,赤殺王最大目的搵無指人好似仲未搵到喎...
有人跟住左赤殺王啦

但o個鎖真係睇到笑, 冇用o既, 赤殺邊似減左功力
加上一早有計攻入去, 唔駛咁大費周章嘛
直接突襲入去搵人就得啦, 成班勁到咁,敵全滅都仲可以
月牙火介 02:27 AM 03-01-12
因為話最勁唔係把鎖,係d鐵欄,
咁個鐵欄要有冰火先破到,
赤殺王就係入去做冰個角色..
(不過最重要係講古冇謂駁古)

赫連大刀改左造型反而唔及當年霸氣
Dangerous-boy 06:52 PM 03-02-12
今期邪神傳劇透黑龍傳,好似白仇復活後黑化變大奸角!
gingq7 09:23 PM 03-02-12
o個鎖係廢d, 唯有當把方天畫戟係超班既神兵啦...
如果劫獄又攪幾期, 節奏就無而家咁明快了
yeah yeah 07:40 AM 03-03-12
又係興哥出既橋?
yeah yeah 07:41 AM 03-03-12
我以為天子8係尋日出..
Dangerous-boy 10:04 PM 03-03-12
作者: yeah yeah:
又係興哥出既橋?
係!仲話會係黑龍的死敵....
dust11 12:11 AM 03-04-12
等睇基械手同暗黑童子功
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39  ... 最後

返回主題版面