Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後
電視遊戲討論版>Death Stranding ︱小島秀夫新作 | PS5 Director’s Cut版發售預定
豪傑公子 03:48 PM 11-25-19
作者: darkvolver:
原來取消建築物係可以回番自己個connect數.....睇來要去番以前的地方取消番d冇用野....

但係點樣可以睇番哂自己起d野?
地圖上面D設施, 藍色係自己起, 綠色就係人哋起~
Kain 04:04 PM 11-25-19
題外話
sam哥可以咩住300kg野單手抽住個飛索而隻手咩事都無
由手機版發出
野良猫 04:17 PM 11-25-19
作者: Kain:
題外話
由手機版發出
唔係點叫傳說之配達人
無論送貨定送屍體,上雪山定落毒山谷sam哥都必定辨到

最重要係...唔收錢只收like
darkvolver 04:18 PM 11-25-19
題外話
由手機版發出
世界係有黑科技.....強化腳架....大力手套....生化面具(大家睇真d...疑似MGS3火boss有用過)
真!DC 04:38 PM 11-25-19
作者: 野良猫:
唔係點叫傳說之配達人

但係依然唔識游水的
由手機版發出
darkvolver 04:42 PM 11-25-19
作者: 真!DC:
但係依然唔識游水的
由手機版發出
近排真係幾喜歡cqc bt...好有手感

同埋bt巨大化幾兇.....遲d post個影片.....
qwe 10:51 PM 11-25-19
作者: 野良猫:
唔係點叫傳說之配達人

好貼地,俾like幫你宣傳唔使俾錢

另外太朗本攻略星期三27號出
未爆,應該會課
野良猫 12:50 AM 11-26-19
九點幾睇到十二點九終於睇完個結局...

結局

宣傳片入面五個浮空黑影原來咁解
同埋sam哥嘅十字死光肚係咁嚟

最後bb個名係向瑪叔致敬

darkvolver 07:55 AM 11-26-19
琴日回收自己d建築物時發現,原來可以用map按三角鍵回收,十分方便及用正方睇各地基地物資分佈,幾細心。

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 01:12 PM 11-26-19
其實大家有沒有發現起野好像有cap....每個地區有獨立connect數...
darkvolver 09:08 PM 11-26-19
更新1.06.....又有什麼特別呀?
hinasaki 03:59 PM 11-27-19
作者: 真!DC:
但係依然唔識游水的
由手機版發出
係唔識踩水
hinasaki 04:00 PM 11-27-19
玩玩下又想收返個珍藏版
hinasaki 04:01 PM 11-27-19
作者: darkvolver:
不是要打平放.......用貨車運才好?
砌行李砌到可以平放Pizza就得
darkvolver 04:22 PM 11-27-19
現在去到左下角雪山位置,好在回收左不小建築物可以起番電棒及樹......真係好重要
豪傑公子 04:48 PM 11-27-19
作者: hinasaki:
玩玩下又想收返個珍藏版
我見葵芳仲有, 咁鬼大盒唔多人買都正常~
真!DC 05:54 PM 11-27-19
Game入面識陏有表情有反應唔同
模型擺出尼好恐怖w
由手機版發出
hinasaki 06:36 PM 11-27-19
作者: 豪傑公子:
我見葵芳仲有, 咁鬼大盒唔多人買都正常~
Thx 下個月仲有就去買
風間鈴木仁 07:41 PM 11-27-19
轉貼其他版友:

作者: DevilElvis:
Death Stranding 完全攻略本已入手

大圖注意

$ 98

極度推薦。已入手。

轉貼 GW FB :

https://m.facebook.com/story.php?sto...15328365163073
yuhon 07:53 PM 11-27-19
條公路起得7788
來住好方便
Kain 08:11 PM 11-27-19
公路有啲位係BT區
根本無用
一定要靠飛索
由手機版發出
九點半 10:12 PM 11-27-19
想問下game入面有無之前trailer首bgm?

https://youtu.be/XraipkEAp9g
豪傑公子 10:16 PM 11-27-19
公路有啲位係BT區
根本無用
一定要靠飛索
由手機版發出
都唔係, 喺公路雖然照出探測CUT IN,
不過其實唔會俾BT搞(我未試過),
BT區路段多段喺半空嚟~
darkvolver 11:10 PM 11-27-19
公路有啲位係BT區
根本無用
一定要靠飛索
由手機版發出
作者: 豪傑公子:
都唔係, 喺公路雖然照出探測CUT IN,
不過其實唔會俾BT搞(我未試過),
BT區路段多段喺半空嚟~
公路係會detect BT.....但一定不會給BT攪。

現在起雪山左下角zipline.........都幾重要。
真!DC 12:04 AM 11-28-19
卡車載貨量大
公路好重要
我嫌飛索帶得太少貨了
不過山區唔飛索冇計
由手機版發出
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34  ... 最後

返回主題版面