Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-28-17, 03:43 PM   #6876
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
上邊有人講過我咪答句咀

其實gameplay冇得變既情況底下活動一定係咁收場
唔係定律黎咩
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 03:43 PM   #6877
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
講緊活動保底定抽卡保底
活動2萬吧
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 04:03 PM   #6878
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
忍唔住玩多次20抽 無償石

中夏樹 唔中愛麗絲
但30抽 2SSR 都好收貨 ...
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 04:11 PM   #6879
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
忍唔住玩多次20抽 無償石

中夏樹 唔中愛麗絲
但30抽 2SSR 都好收貨 ...
1.5%之下直頭歐洲啦
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 04:27 PM   #6880
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
下次復刻就到嫁蘭啦....
希望今次可以抽中
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 04:31 PM   #6881
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: lineage19 查看文章
下次復刻就到嫁蘭啦....
希望今次可以抽中
師兄又知一定下期出既

好驚喎

舊 05-28-17, 04:33 PM   #6882
lineage19
Crazy Gamer

Nintendo Switch ID8108-0773-7021
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
師兄又知一定下期出既

好驚喎
因為復刻係順住原本個次序出
上年就夏樹之後就到嫁蘭

不過未必係下個月出既
因為下個月FES, 我記得FES係會暫停復刻
舊 05-28-17, 04:34 PM   #6883
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: lineage19 查看文章
因為復刻係順住原本個次序出
上年就夏樹之後就到嫁蘭

不過未必係下個月出既
因為下個月FES, 我記得FES係會暫停復刻

儲得16000石
又唔想課金
希望中到啦

舊 05-28-17, 04:38 PM   #6884
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:

儲得16000石
又唔想課金
希望中到啦
我都希望中
本身儲左14700無償石 岩岩玩下30抽就得返7200
不過本身已經有婚紗蘭子, 如果真係出復訂嫁, 係睇下有冇興趣抽埋隻貓:
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 04:39 PM   #6885
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
我都希望中
本身儲左14700無償石 岩岩玩下30抽就得返7200
不過本身已經有婚紗蘭子, 如果真係出復訂嫁, 係睇下有冇興趣抽埋隻貓:

Sau大大話中就中
我淨係希望到時跟到師兄你既氣流咋

舊 05-28-17, 04:42 PM   #6886
lineage19
Crazy Gamer

想食氣流+1

不過最大的魔鬼都係下個月底的fes....

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 05-28-17, 04:48 PM   #6887
蛋撻王子
功德完滿

FES都唔抽
一心儲石

舊 05-28-17, 04:49 PM   #6888
yorkyork

註冊日期: May 2010
抽60石止住癮先囉
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 04:50 PM   #6889
蛋撻王子
功德完滿

引用:
抽60石止住癮先囉
Apple d儲款唔用得
又好懶唔想去日版itunes點卡

好頹

點解要封d咁既野

舊 05-28-17, 05:00 PM   #6890
lineage19
Crazy Gamer

我特意伸請左張JCB以防萬一....
希望唔洗大課就中到
舊 05-28-17, 05:03 PM   #6891
蛋撻王子
功德完滿

睇黎六月蘭子會係個戰場
祝各位師兄到時好運

舊 05-28-17, 05:10 PM   #6892
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
硬係有感覺好快會有森久保....繼續儲石...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 05:18 PM   #6893
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
講緊活動保底定抽卡保底
活動卡補底,20000pt 一張上位
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 07:23 PM   #6894
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: J+1 查看文章
硬係有感覺好快會有森久保....繼續儲石...
由手機版發出
COOL 50%?

舊 05-28-17, 08:00 PM   #6895
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
引用:
師兄又知一定下期出既

好驚喎
呢隻GAME d蛋機週期咁準

三個月一次 Fes、月末蛋出咩顏色都係固定順序

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 08:08 PM   #6896
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: Chitose1987 查看文章
呢隻GAME d蛋機週期咁準

三個月一次 Fes、月末蛋出咩顏色都係固定順序

好讓玩家預計自己的死期

舊 05-28-17, 11:27 PM   #6897
sd03021
Crazy Gamer

引用:
作者: kimtch 查看文章
唔會啦.. cgss係同fgo 並列咁難抽先會有人大巴大巴課落去..
比如9萬羊有一隻件事就唔好睇..

重點係呢邊要1隻就得...

fgo都話要5隻

課金既生態而家都仲係有咁難抽得咁難抽, 先有人隊落去.....
我玩開果邊而家已經四年命都仲係未死得

呢邊應該仲可以頂到一排既

當然以而家呢個情況黎睇,的確係有D危
單人曲已經無剩幾多,不過我唔係P就唔知有幾多首啦
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 11:48 PM   #6898
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
單人曲又唔怕,而家每隻碟都有兩首新歌搭落去,二週目都夠一排用...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-17, 12:50 AM   #6899
lineage19
Crazy Gamer

單人曲除左為數不多的CM之外呢家仲有SM碟的第2 SOLO, 都夠挺多段時間

另外動畫第2期的歌都未開
舊 05-29-17, 01:17 AM   #6900
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
我又覺得你要幾多歌咪寫幾多出黎?
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 10:39 PM

手機版 | APP版