Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
電視遊戲討論版>バイオハザード RE:3 | Biohazard 3 RE | 已售
雷火武 11:54 AM 04-08-20
爆機

同樣唔睇攻略
Re2用左10個鐘
Re3用9個鐘

不過今集機關係容易過上集
上集象棋同拎電槍個度都有d難度

不過爆機後jill得一套衫咁少
舊版有警察服,禮服,電單車手服之類
darkvolver 11:56 AM 04-08-20
作者: 雷火武:
爆機

同樣唔睇攻略
Re2用左10個鐘
Re3用9個鐘

不過今集機關係容易過上集
上集象棋同拎電槍個度都有d難度

不過爆機後jill得一套衫咁少
舊版有警察服,禮服,電單車手服之類
老友將就下啦........Gapcom要DLC家,現在都未公佈....你估以前RE2有禁快咩...
爽神 12:22 PM 04-08-20
作者: darkvolver:
印象中醫院及研究所都冇廁所及食堂......
呢啲醫院仔先得嗰兩層,應該冇食堂啦
我諗個研究所都要上返去食飯
廁所應該係block咗嗰啲門,醫院有啲門係入唔到,研究所就要再留意下,好似nest1都係俾紙皮箱封咗
真!DC 02:16 PM 04-08-20
醫院普通病房都係得一間
分分鐘職員多過病人
哩d統一裝修風格既建築應該整大間d都可以c&p唔會多太多開發時間?
由手機版發出
darkvolver 02:50 PM 04-08-20
作者: 真!DC:
醫院普通病房都係得一間
分分鐘職員多過病人
哩d統一裝修風格既建築應該整大間d都可以c&p唔會多太多開發時間?
由手機版發出
印象中手術台得一間房.....點攪呀...同埋冇最重要的野...升降機
izumo 03:28 PM 04-08-20
老友將就下啦........Gapcom要DLC家,現在都未公佈....你估以前RE2有禁快咩...
當年又係4舊水
而家又4舊水
當年十幾蚊一個早餐連野飲
要家要3十幾
灣仔中環唔得添

cut 你幾套衫。。將就d 啦
holsety 07:10 PM 04-08-20
甘睇返當年playstation1食水都幾深
izumo 09:04 AM 04-09-20
作者: holsety:
甘睇返當年playstation1食水都幾深
game 廿年間都無點加過價
所以當年堅持老正ge 機迷係幾有愛

當然耐玩度同而家d game 都不能同日而喻
仲未計攻略又幾十蚊一本
darkvolver 09:06 AM 04-09-20
作者: izumo:
game 廿年間都無點加過價
所以當年堅持老正ge 機迷係幾有愛

當然耐玩度同而家d game 都不能同日而喻
仲未計攻略又幾十蚊一本
當年bio1都用真人做casting....個budget係不同計算。

所以Bio自古以來都想行西方老線。
真!DC 09:11 AM 04-09-20
Ps2時代開始平左
Ps2 game一般都三百幾蚊
而家日圓定價冇乜點變但香港定價貴左變左四百
由手機版發出
真!DC 09:13 AM 04-09-20
當年bio1都用真人做casting....個budget係不同計算。

所以Bio自古以來都想行西方老線。
記得睇過訪問話班演員好平人工架
做動畫同請非明星拍片一定係動畫貴
而且而家d game隻隻都真人motion capture
由手機版發出
豪傑公子 09:25 AM 04-09-20
Ps2時代開始平左
Ps2 game一般都三百幾蚊
而家日圓定價冇乜點變但香港定價貴左變左四百
由手機版發出
當年日圓6算, 所以D GAME平D
darkvolver 09:57 AM 04-09-20
記得睇過訪問話班演員好平人工架
做動畫同請非明星拍片一定係動畫貴
而且而家d game隻隻都真人motion capture
由手機版發出
現在睇番都Chris.....都好像Bio 7

https://www.youtube.com/watch?v=IU0GpTFPOdw
Lamsze 10:27 AM 04-09-20
係囉,點解咩都加價,係GAME無加到,甘奇怪,人工咩都要脹,而且賣既件數都無當年甘多
Sar8 10:28 AM 04-09-20
根本先知
harakuma 12:05 PM 04-09-20
作者: Sar8:
根本先知
可能係C記香港分部參考返D漫畫劇情後, 逆向放去隻GAME度
赤兵尉SETH 05:21 PM 04-09-20
由Chris變左猩猩可以用拳頭打死bow就已經係, 係估唔到連Carlos都學埋
野良猫 05:35 PM 04-09-20
作者: harakuma:
可能係C記香港分部參考返D漫畫劇情後, 逆向放去隻GAME度
唔奇
bio4薪水超高玩肉身避雷射嗰度都係取於電影版
harakuma 06:38 PM 04-09-20
作者: 野良猫:
唔奇
bio4薪水超高玩肉身避雷射嗰度都係取於電影版
又真係喎
C.K.F. 09:53 AM 04-10-20
你地估下隻 BH作品會係 8 定係 CV?
darkvolver 10:02 AM 04-10-20
作者: C.K.F.:
你地估下隻 BH作品會係 8 定係 CV?
好在乎gapcom個development cap去到邊...

個人覺得bio 8 / outbreak機會打,bio 8 可以繼續開新故事落去,outbreak可以用舊料繼續磨下去。
C.K.F. 10:11 AM 04-10-20
好在乎gapcom個development cap去到邊...

個人覺得bio 8 / outbreak機會打,bio 8 可以繼續開新故事落去,outbreak可以用舊料繼續磨下去。
之但係新作如5,6,7集 評價都麻麻, Gapcom似乎已江郎才盡, 所以唔希望會出新作先, remake舊作先係上上之策.
darkvolver 10:30 AM 04-10-20
之但係新作如5,6,7集 評價都麻麻, Gapcom似乎已江郎才盡, 所以唔希望會出新作先, remake舊作先係上上之策.

你要攪清楚Gapcom換左社長,好多野改變緊。

Sent from my iPhone using Tapatalk
呂鳳仙 10:24 AM 04-12-20
456集玩越肩式動作遊戲,7集玩VR+鬼片。
明顯個期capcom已經跟住市場方向走。
(第7集如果唔係有RE引擎加持,可能都唔收得)

反而2集Revelation當外傳做,唔知係咪capcom插手少咗,仲叫保留到bio味⋯⋯
pakchi70 10:27 PM 04-14-20
醫院普通病房都係得一間
分分鐘職員多過病人
由手機版發出
其實去返入口睇張大地圖,個醫院我地玩嘅只係west wing
仲有main building同east wing根本去唔到
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 

返回主題版面