Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 152 202 242 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 262 302  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
tung999 10:17 AM 11-28-13
作者: 任仔:
仲諗緊買 橙色定 Zelda 日限
會入埋 luigi mission 2
仲有乜 game 係必玩?
入分紙換光神話
Netnet 11:10 AM 11-28-13
仲諗緊買 橙色定 Zelda 日限
會入埋 luigi mission 2
仲有乜 game 係必玩?
你買左後可以入去 e-shop 睇下出左咩 game
3DS 既必買 game 多到爆
你算遲入手 3DS........好玩既 game 已經出左好多 .......

MONSTER HUNTER 4
Mario 3D Land
DONKEY KONG RETURNS 3D
惡魔城 暗影之王 宿命之魔鏡
DEAD OR ALIVE DIMENSIONS
ACE COMBAT CROSS RUMBLE
BIOHAZARD THE MERCENARIES 3D
BIOHAZARD REVELATIONS
新.光神話 帕爾提娜之鏡
E.X. TROOPERS
MARIO KART 7
DRAGON QUEST 7
閃電十一人系列
機戰 UX
LUIGI MANSION 2........... 仲有好多未講

來緊 :
Puzzle & Dragons Z
Bravely Default For The Sequel
taikin0901 03:00 PM 11-28-13
想問問2手3DS可以賣到幾多錢呀?因為想賣左佢入ZELDA特別版 , 感恩節做特價
mrk 08:07 PM 11-28-13
作者: taikin0901:
想問問2手3DS可以賣到幾多錢呀?因為想賣左佢入ZELDA特別版 , 感恩節做特價
咩色?咩版機?特別版嗎?有冇留住個盒?
Sea 08:50 PM 11-28-13
3ds買漫畫果個app成日都有擦身(著綠色燈), 但又唔見有咩野睇到
其實係擦d咩?
Cpato 10:03 PM 11-28-13
想問下大家係咪都係用D雜嘜220V牛差電?
Netnet 10:25 PM 11-28-13
作者: Cpato:
係, 我有日版 3DS, 用街邊 game 鋪牛差電
另外我亦有港版 3DS, 用原廠港版牛差電
taikin0901 10:49 PM 11-28-13
作者: mrk:
咩色?咩版機?特別版嗎?有冇留住個盒?
普通黑色美版機,好似無盒
八仙果 11:29 PM 11-28-13
原裝牛 + 變壓牛。
tung999 01:06 AM 11-29-13
原裝牛 + 變壓牛+1
用開水貨機有好多變壓牛仔係屋企
carychow 02:21 AM 11-29-13
我就用 USB 線插手機個火牛(?)
ac-angel 08:50 AM 11-29-13
Bravely Default For The Sequel
我都唔知買唔買好~
係咪要重頭玩過??
之前玩到後期超頹....

作者: Netnet:
你買左後可以入去 e-shop 睇下出左咩 game
3DS 既必買 game 多到爆
你算遲入手 3DS........好玩既 game 已經出左好多 .......

MONSTER HUNTER 4
Mario 3D Land
DONKEY KONG RETURNS 3D
惡魔城 暗影之王 宿命之魔鏡
DEAD OR ALIVE DIMENSIONS
ACE COMBAT CROSS RUMBLE
BIOHAZARD THE MERCENARIES 3D
BIOHAZARD REVELATIONS
新.光神話 帕爾提娜之鏡
E.X. TROOPERS
MARIO KART 7
DRAGON QUEST 7
閃電十一人系列
機戰 UX
LUIGI MANSION 2........... 仲有好多未講

來緊 :
Puzzle & Dragons Z

任仔 09:54 AM 11-29-13
橙色連 luigi 入手
請問 3ds 有冇得打漢字?

刷機係咪開左機就得
係咪好難刷?返工一個都刷吾到 .....
mrk 10:07 AM 11-29-13
原裝牛 + 變壓牛 +2,

PS:除左日版3DSLL冇原裝牛用,唯有USB充電線 + 4500mA的USB X 3充電牛。

PS2:其實呢緊2款日版新顏色3DSLL將會跟埋110V原廠火牛,未出機的人兄可以考慮下喎!
Netnet 10:57 AM 11-29-13
橙色連 luigi 入手
請問 3ds 有冇得打漢字?

刷機係咪開左機就得
係咪好難刷?返工一個都刷吾到 .....
給日版的人 :
3DS汉字输入法...... (有些字沒漢字)

http://3ds.tgbus.com/ime.shtml

最著名的擦身地點 : 188商場, 旺角信和, 黃金商場

你在人多地方, 如 :旺角, 地鐵,
M 記 (有些人打芒享)
Netnet 11:05 AM 11-29-13
任天堂公式 channel
http://www.youtube.com/user/NintendoJPofficial

任仔 11:16 AM 11-29-13
給日版的人 :

http://3ds.tgbus.com/ime.shtml

吾該你先
但都係吾知點并個漢字出黎
打極都係日文
ゆうたろう 11:41 AM 11-29-13
吾該你先
但都係吾知點并個漢字出黎
打極都係日文
你想打咩漢字?

另外一提,
想幫隻Mii改名,係出唔到漢字的,
Mii名稱只可用平假名/片假名/英文。

其他例如Mii広場幫隻Mii設定招呼語(あいさつの編集),
回應人地Mii招呼語,就可用到漢字的。
任仔 12:05 PM 11-29-13
作者: 薑餅人Lobo:
你想打咩漢字?

另外一提,
想幫隻Mii改名,係出唔到漢字的,
Mii名稱只可用平假名/片假名/英文。

其他例如Mii広場幫隻Mii設定招呼語(あいさつの編集),
回應人地Mii招呼語,就可用到漢字的。
原來係咁, 就係想改隻 mii, thx so much
carychow 12:45 PM 11-29-13
刷機o係香港簡直係悲劇, 有唔少人只開game刷身功能唔開 Mii 廣場, 相反亦有.
就算去熱門地點, 都要4-5小時先會滿夠10人.

聽聞台灣西門町都冇咁慘烈.
去到日本簡直係天堂, 好易滿, 連續刷 5個女性成就都係去旅行時拎到.
Fun 01:06 PM 11-29-13
十幾廿間都係搵唔倒DEVIL SUMMONER SOUL HACKERS

唔知有咩GAME好玩, 有冇好介紹?
OK: PERSONA/SMT/ATLUS, 逆轉, 神宮寺三郎, galgame....
唔OK: POKEMON, MARIO, MON HUN, ZELDA, DQ, 音樂類, 恐怖類, 格鬥類....

係呢你地用咩黎做日本地址 for NINTENDO CLUB?
teealpha 01:41 PM 11-29-13
作者: Fun:
十幾廿間都係搵唔倒DEVIL SUMMONER SOUL HACKERS

唔知有咩GAME好玩, 有冇好介紹?
OK: PERSONA/SMT/ATLUS, 逆轉, 神宮寺三郎, galgame....
唔OK: POKEMON, MARIO, MON HUN, ZELDA, DQ, 音樂類, 恐怖類, 格鬥類....

係呢你地用咩黎做日本地址 for NINTENDO CLUB?
如果你要收佢D禮品的話可以搵轉購公司俾你地址
我自己就用科樂美株式會社
mrk 05:39 PM 11-29-13
作者: taikin0901:
普通黑色美版機,好似無盒
放唔不到幾多錢,你不如留住自己擦自己機算啦!
mrk 05:44 PM 11-29-13
給日版的人 :

其實重有灣仔298 3字樓某買電腦Server舖有位人兄都有得擦。
catho7 07:47 PM 11-29-13
作者: Fun:
早幾日先見到信和地庫有
好似52X
第一 ... 152 202 242 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 262 302  ... 最後

返回主題版面