Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 140 190 230 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 250 290  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
不死身的出木杉 08:13 AM 11-29-19
之後係咪有人見到"征皇帝"太7 笑到打唔到機......
darkvolver 10:25 AM 11-29-19
作者: LR猫:
荷鑽部大機睇片會hang機
之後四部機會斷線
要restart大機先連得返線
頭先就咁比我斷咗四部機線

好喇有人爆咗五百緣去大機禁登用
之後又hang機
作者: GUSTAV:
荷記拔線聖地

打生打死加得個征字係前面 仲7過之前 SOSAD
荷記星期日有比賽........好看了bbbbb
gun2506 10:41 AM 11-29-19
上次跳電制後遺症?

打唔羸可以拎第二張IC衝過去大機睇片了
LR猫 11:13 AM 11-29-19
作者: gun2506:
上次跳電制後遺症?

打唔羸可以拎第二張IC衝過去大機睇片了

應該會比其他三個玩家鬧
darkvolver 11:47 AM 11-29-19
打三國好多低幾度的人,用來發脾四工具,完全冇粉......

之前見到觀記,有條友,一邊爆x一邊前前推+拍機..技驚四座...bb
LR猫 05:29 PM 11-29-19
就升到霸王先改

https://www.sangokushi-taisen.com/ne...85984767ee447e

btw wfc
BeanZzZz 11:44 PM 11-29-19
作者: darkvolver:
打三國好多低幾度的人,用來發脾四工具,完全冇粉......

之前見到觀記,有條友,一邊爆x一邊前前推+拍機..技驚四座...bb
荃金都係啦,一路打一路小,跟本就係自己柒……

家下部部機都有D問題 IDC 城門冇問題就可以
b_boy 11:52 PM 11-29-19
就升到霸王先改

https://www.sangokushi-taisen.com/ne...85984767ee447e

btw wfc
差幾多先? 升埋攞個稱號羅
b_boy 11:53 PM 11-29-19
基本愈亂咁發火0既愈廢大家都明
BeanZzZz 01:35 AM 11-30-19
發火同拍機係兩樣野黎。
gun2506 05:54 AM 11-30-19
就升到霸王先改

btw wfc
每次都是全一升階就改
LR猫 09:00 AM 11-30-19
作者: b_boy:
差幾多先? 升埋攞個稱號羅
宜家7証
用丕平均3場1個証
不過今日唔得閒
算啦
b_boy 12:01 PM 11-30-19
香港D機最大問題係長期無人保養, 一壞就壞好耐

宜家7証
用丕平均3場1個証
不過今日唔得閒
算啦
SOSAD
darkvolver 02:43 PM 11-30-19
三國個map點維修呀?sega在香港有幾多支援?

Sent from my iPhone using Gaforum
darkvolver 01:46 PM 12-01-19
出發去荷記

d高達不見哂...
6eo 09:38 AM 12-02-19
征皇帝
不如叫番之前聖天/銀河咁好似仲好
GUSTAV 10:09 AM 12-02-19
作者: iamleoluk:
征皇帝
不如叫番之前聖天/銀河咁好似仲好
呢D留返1000證先啦
darkvolver 10:13 AM 12-02-19
琴日見到荷記有條跑道吉左出來.......好鬼唔慣....原來之前d機佔地都幾多。
LR猫 10:33 AM 12-02-19
呢D留返1000證先啦

我估佢又大型更新喎
出Ver3.0,再洗牌
darkvolver 11:09 AM 12-02-19
我估佢又大型更新喎
出Ver3.0,再洗牌
其實現在有幾多人玩晉朝?ver 3.0都幾遙遠.....
LR猫 11:42 AM 12-02-19
其實現在有幾多人玩晉朝?ver 3.0都幾遙遠.....

晉同ver3.0無關係架喎

之前啲ver都8至10個月就大更新
GUSTAV 11:42 AM 12-02-19
我估佢又大型更新喎
出Ver3.0,再洗牌
有3.0先算啦 依家悶成咁 我連紅星白星都冇打了

成日話唔會就住大會改BALANCE 但次次都糞調整 下個月應該唔入錢
LR猫 11:49 AM 12-02-19
有3.0先算啦 依家悶成咁 我連紅星白星都冇打了

成日話唔會就住大會改BALANCE 但次次都糞調整 下個月應該唔入錢

大會前夕一定係糞調整
一齊玩埋曹丕啦

今個月底聖誕+新年event都應該多嘢送嘅
darkvolver 12:45 PM 12-02-19
佢將個奧義改成第三代,有地火及混元一氣,都夠繼續玩下去。

另外,想問一下,當年憂國係唔係好好玩?

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 01:21 PM 12-02-19
佢將個奧義改成第三代,有地火及混元一氣,都夠繼續玩下去。

另外,想問一下,當年憂國係唔係好好玩?

當年憂國謀略地球咁大好好玩
第一 ... 140 190 230 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 250 290  ... 最後

返回主題版面