Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

查看投票結果: 邊隊會係歐洲國家盃冠軍?
瑞士 0 0%
捷克 2 1.32%
葡萄牙 12 7.95%
土耳其 2 1.32%
奧地利 0 0%
克羅地亞 1 0.66%
德國 25 16.56%
波蘭 1 0.66%
荷蘭 33 21.85%
意大利 30 19.87%
羅馬尼亞 0 0%
法國 4 2.65%
希臘 1 0.66%
瑞典 2 1.32%
西班牙 30 19.87%
俄羅斯 8 5.30%
投票者: 151. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 06-13-08, 10:13 AM   #576
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
其實係德國比人高估o左\
\/
大家樂職員 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 10:16 AM   #577
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
上場話德國未撻著, 今場直頭係頹

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 10:16 AM   #578
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
引用:
作者: 大家樂職員 查看文章
podolski係國家隊先會打得好
佢入左3球﹐3球都好靚
今日球凌空抽射又係good

前面出佢+ klose, wing出豬仔同fritz會好好多﹐今日豬仔同lahm係左面有D攻勢﹐不過為時太晚﹐同埋豬仔已經紅牌.....

mario gomez都係坐下候備先啦.....
小豬原來紅牌..
gomez真係要坐下後備 完全夾唔到klose..哂曬

引用:
作者: Coquelicot 查看文章
上場話德國未撻著, 今場直頭係頹
發哂夢添啦

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 10:41 AM   #579
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
菜肉魚講真高拿時~講左真x拿
個x系咩字??真高拿好難會講錯喎

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 11:16 AM   #580
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
引用:
作者: DC 97 查看文章
之前佢講事與願違, 第3個字改左就夢字
我都幾明確聽到, 唔係我聽錯

佢成日無啦啦整句呢d野, 仲要咁正經
做佢拍擋都幾難頂

入正題, 大家樂職員講得好o岩呀
不過小豬拎紅下場想變都無得點變

同埋第1場右面打得好順, 琴日個場死晒火
換左奧當高都無乜用

此篇文章於 06-13-08 11:20 AM 被 『庭』 編輯。
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 11:57 AM   #581
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: 大家樂職員 查看文章
克羅地亞爆本屆第一次冷
有睇呢場波o既就知唔係爆冷~ 克羅地亞o既演出比德國好好多~

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 11:59 AM   #582
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: initial 查看文章
有睇呢場波o既就知唔係爆冷~ 克羅地亞o既演出比德國好好多~
如果講表現既話,今年第一次場已經爆左
(瑞士對捷克)

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 01:31 PM   #583
大家樂職員
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 『庭』 查看文章

入正題, 大家樂職員講得好o岩呀
不過小豬拎紅下場想變都無得點變

同埋第1場右面打得好順, 琴日個場死晒火
換左奧當高都無乜用
其實我唔熟德國D人
但係odonkor其實我覺得徐左快之外無咩用
match 1既右邊係lahm + fritz, 但係LB marcel jansen都幾好
下場德國生死戰﹐出D夾過既人啦
前面唔想死就出podolski + klose
大家樂職員 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 05:07 PM   #584
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
荷蘭 對 法國,呢場可能係今屆歐國盃最精彩的一場比賽,唔知睇唔睇好

舊 06-13-08, 05:18 PM   #585
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
同金猴同一個字

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 05:21 PM   #586
DC 97
The One

Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
同金猴同一個字
佢真系好鍾意個九號呢個no.
點解now仲唔炒佢

今晚一定要睇足2場

舊 06-13-08, 05:24 PM   #587
『庭』
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
荷蘭 對 法國,呢場可能係今屆歐國盃最精彩的一場比賽,唔知睇唔睇好
C組係唯一一組場場都要睇足既!
『庭』 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 05:24 PM   #588
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
佢真系好鍾意個九號呢個no.
點解now仲唔炒佢

今晚一定要睇足2場
呢d先係提神野呀
冇呢d神來之筆點捱到睇哂尾場

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 06-13-08, 05:25 PM   #589
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 小嘉 查看文章
都話左叫拿姆打番左閘啦
拿姆打左閘出生既
出生係打右閘
係拜仁上唔到位

借去史特加比馬交夫點左成金

引用:
其實我唔熟德國D人
但係odonkor其實我覺得徐左快之外無咩用
佢果種快
係要有空間比佢果隻先發揮到
到衰呢場..快都唔覺快
係後場有下覺得追波都唔夠人追

還我麥林

此篇文章於 06-13-08 05:28 PM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 05:30 PM   #590
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
作者: 『庭』 查看文章
C組係唯一一組場場都要睇足既!
我都想睇,不過我目前的身體未必可以支持到

舊 06-13-08, 05:31 PM   #591
DC 97
The One

PSN  IDDC97
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
呢d先係提神野呀
冇呢d神來之筆點捱到睇哂尾場
佢系咪講足咁多場??

舊 06-13-08, 05:32 PM   #592
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
佢系咪講足咁多場??
點鬼知
殖民星都收唔到now......

死神Lv.3能力覺醒
舊 06-13-08, 05:41 PM   #593
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我都想睇,不過我目前的身體未必可以支持到
Sat要返工?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 05:44 PM   #594
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
Sat要返工?
要呀,除此外近來精神不足係最大問題

舊 06-13-08, 05:53 PM   #595
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
咁搞德國都係唔掂....
處於兩頭唔對岸地步

打番自身本領~~高空轟炸+效率足球

6下6下都有望入到決賽

始終空中戰力係歐洲黎講都係數一數二
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 06:18 PM   #596
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
咁搞德國都係唔掂....
處於兩頭唔對岸地步

打番自身本領~~高空轟炸+效率足球

6下6下都有望入到決賽

始終空中戰力係歐洲黎講都係數一數二
克羅地亞打沉英軍唔係靠運架
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 06:48 PM   #597
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: sqling 查看文章
克羅地亞打沉英軍唔係靠運架
但係果場英格蘭自滅因素都應記一功

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 06:59 PM   #598
bid仔
Banned

註冊日期: Sep 2007
引用:
但係果場英格蘭自滅因素都應記一功
點樣自滅法?
個場好明顯係人地打得好
雖然佢追平,但再失波只怪打龜陣
bid仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-08, 07:15 PM   #599
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: bid仔 查看文章
點樣自滅法?
個場好明顯係人地打得好
雖然佢追平,但再失波只怪打龜陣
頹領隊玩讓賽六十分鐘

舊 06-13-08, 09:05 PM   #600
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
小豬咁快有得抖下...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!) KKH 照相館 44 09-06-13 09:35 PM
[NDS] 地球の歩き方DS 香港,イギリス,ソウル・釜山,上海 *小榮* 手提遊戲機討論版 26 02-08-08 08:53 PM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.31 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1001 12-27-07 10:54 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.30 [ ~CLOSED~ ] 啤梨王子 球會討論區 1002 10-27-07 09:03 AM

現在的時間是 07:34 AM

手機版 | APP版