Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>「艦隊これくしょん -艦これ-」2019年8月四場馬戲 VOL.15
leotam3 03:20 PM 03-14-20
入左BOSS3次(道中爆左3倍次數),
胸熱都射晒去旁邊
Squall-Lucifer 04:20 PM 03-14-20
作者: leotam3:
入到BOSS打唔晒2隊.....
即係要胸熱中晒BBA先拎到甲章?
唔駛,友軍夜戰夠力收頭的
leotam3 05:09 PM 03-14-20
速吸/KAMA係咁係道中爆

好想爆粗, 門神果關入到去都追我隻速吸打....
再係咁我裝女神/轉乙算
Famitsubasa 06:20 PM 03-14-20
岩岩搞掂左 尾二果場比蜜瓜賣左冇CUT到A敗
同長波交換換做旗艦終於做到野

門神冇計 單縱118係威既
anyone 07:05 PM 03-14-20
今日起身到砌完初號機終於入到次boss
機動削換隻陸偵拎到空優咁有趣
Famitsubasa 07:13 PM 03-14-20
隻野有對空值嘛
如果你換隻陸偵而由空喪變空劣壓低到多少少制空
而本隊本身差少少制空拎空優咪會咁

雖然機動應該穩定空優
我削果時702制空出門口
anyone 07:20 PM 03-14-20
專門追殺北上大人

出門720
Famitsubasa 07:31 PM 03-14-20
咁就係陸航空喪空劣之分
就咁篤計算機當729制空出門口 如果兩波陸航空喪都係拎空均

順帶一提如果想keep熟練陸偵唔好放第一格 跌左刷唔返而又影響制空值
leotam3 08:51 PM 03-14-20
唔靠陸基, 只靠赤城(第一格放岩本爆), 伊勢22+9, 同速吸6+3, 夠唔夠BOSS拎平衡
D位同L位唔落陸基好難過
Famitsubasa 09:12 PM 03-14-20
斬殺水打我501制空出門口 O空均 Q拎到空優就算
Q拎得到空優你王房自然都空均到

一隊4東海去D 一隊112去王房
L點靠同航CAP道中支援
leotam3 09:27 PM 03-14-20
作者: Famitsubasa:
斬殺水打我501制空出門口 O空均 Q拎到空優就算
Q拎得到空優你王房自然都空均到

一隊4東海去D 一隊112去王房
L點靠同航CAP道中支援
L點靠唔係成日到既道支, 應該成日爆?

L俾隻ツ一下打爆我隻陸奧,
我係唔係應該打乙#
Famitsubasa 09:35 PM 03-14-20
唔靠支援其實都冇乜野靠到 斬殺冇乜餘裕再落大量裝針對PT
好正路姐 金TSU爺一早已經係披住CL皮既一隻BB (122火力)
leotam3 10:20 PM 03-14-20
今日應該GO左30次, 入BOSS應該得5次,
灰到想轉乙
anyone 10:24 PM 03-14-20
削都未削完
Famitsubasa 10:25 PM 03-14-20
我多數死門神 開幕禁唔住2隻118既話
彈著唔到既長門通常都MISS 因住118銀牙完就大破
leotam3 11:38 PM 03-14-20
粗已爆
係L區呢面明明有6隻, 2支閉幕雷一齊打落速吸到
打埋聽日我認輸, 田中你好野
leotam3 02:22 PM 03-15-20
甲CLEAR
友軍真係好勁, 直接打到BBA大破
當然勁好彩入BOSS時得伊勢中破, 食埋2個幼女, 對面2隊清淨1隻

而家清埋個3輕空任先
Squall-Lucifer 03:41 PM 03-15-20
作者: leotam3:
甲CLEAR
友軍真係好勁, 直接打到BBA大破
當然勁好彩入BOSS時得伊勢中破, 食埋2個幼女, 對面2隊清淨1隻

而家清埋個3輕空任先
暫時來說前後有兩張飛機設計圖、一塊甲板、兩個引擎的話應該可以安心等加賀改二和新飛機任
anyone 11:40 PM 03-15-20
堆改修任務都癡線ge
Squall-Lucifer 01:15 AM 03-16-20
作者: anyone:
堆改修任務都癡線ge
夕雲型今次都易掉落
是素材食你不少船位......
甚麼?沖波和夕雲型近改食滿了?
撈2號機!又或者混隻海防/馬路油食用
anyone 03:12 AM 03-16-20
建造地獄
Squall-Lucifer 04:27 PM 03-19-20
兩個新任務,一個給4個餅,一個給傢俱
Squall-Lucifer 04:36 PM 03-19-20
以0餅入場+第一個星期斬甲來計算,可以做足4次輕母近改任+做完正航近改任
anyone 05:56 PM 03-19-20
整完11隻正空
仲用得多過成個event
Famitsubasa 06:13 PM 03-19-20
唔計堆任計埋應該玩左3萬6油
(雖然堆任都係燒你鋼鋁 )
CV係3-3撈緊 順手升緊沖波
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面