Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後
電視遊戲討論版>Vanquish (三上真司新作) [已售]
一一 06:42 PM 10-21-10
作者: 強殖裝甲加爾巴:
on唔online好閒, 反正online槍game都係鬥線快

單幾來講同bio5比又點
點解有demo又唔試呢

個人而言, 正過Bio5好多條街
Sar8 07:14 PM 10-21-10
360其實有冇demo
因為睇左幾段片都係有得踩下boost
跳COVER果陣可以爆下頭
ZOMA 07:20 PM 10-21-10
作者: Sar8:
360其實有冇demo
因為睇左幾段片都係有得踩下boost
跳COVER果陣可以爆下頭
冇記錯就都係得美日XBOX LIVE先有DEMO
美ACC就得第一個DEMO
赤兵尉SETH 10:43 AM 10-22-10
玩玩下有d似 GOD HAND
沙翁 11:24 AM 10-22-10
5個半鐘死23次爆機
三上如果你認為咁既故事內容都可以好似bio咁長做落去,你實在太睇少你班fans
wing 11:24 AM 10-22-10
作者: 一一:
點解有demo又唔試呢

個人而言, 正過Bio5好多條街
其實vanquish 同bio5唔同類. 但可以話係B女的科幻射擊版, 同時速度快, 節奏快, 表達方式極誇張, 同埋可似開bullet time.
沙翁 11:27 AM 10-22-10
del...
Sar8 11:43 AM 10-22-10
聽GAME鋪講呢隻唔好賣...
aquarius 12:12 PM 10-22-10
vanquish好似想同bio系列來個對比
前者玩速度感, 不過我都係情願玩番bio果種慢慢探索嘅緊張感
普通人一個 12:14 PM 10-22-10
作者: Sar8:
聽GAME鋪講呢隻唔好賣...
game play短成咁.....真係$200都要諗諗,$320就更加唔駛諗
河野貴明 12:18 PM 10-22-10
勤晚打normal去到3-4
gametime顯示2個鐘2x左右
實際打左成3個鐘有多,死左重試時間都唔少
全程好充實兼爽,掟完grenade開慢動作,射爆grenade一次幾隻型到爆開

打大怪唔係boss都可以廢完人手再廢腳再上去虐待人
teamkiller 12:24 PM 10-22-10
呢個長度對我黎講剛剛好....係我未厭之前就爆機XD
依家好少人會打機會打爆啦...尤其是成日買game果D....game play做到幾十個鐘最後咪又係擺到變垃圾
joeypong 12:29 PM 10-22-10
作者: 普通人一個:
game play短成咁.....真係$200都要諗諗,$320就更加唔駛諗
咁以前出bio hazard 都係玩你3,4個鐘賣幾百係唔係又唔駛諗呢?
sonic 12:52 PM 10-22-10
作者: joeypong:
咁以前出bio hazard 都係玩你3,4個鐘賣幾百係唔係又唔駛諗呢?
佢只係計Story .......都唔計挑戰模式既..
Waimann 01:47 PM 10-22-10
依隻game真係要玩hard mode以上先會真正感受到果種爽~~
沙翁 01:52 PM 10-22-10
其實隻game你睇數據覺得佢短
玩落係兩回事
ist 02:08 PM 10-22-10
確實係好玩,遊戲性絕無問題,
hard mode以上成日死,無可能4個鐘爆機
所謂4個鐘爆機,係你未CON個,一隻打到尾先得
即係BIO5果種,如果你勁又要衝時間可以好快爆
$320係低玩的,但如果你吾打算玩HARD,god hand就吾好買LA
ZOMA 02:27 PM 10-22-10
作者: ist:
確實係好玩,遊戲性絕無問題,
hard mode以上成日死,無可能4個鐘爆機
所謂4個鐘爆機,係你未CON個,一隻打到尾先得
即係BIO5果種,如果你勁又要衝時間可以好快爆
$320係低玩的,但如果你吾打算玩HARD,god hand就吾好買LA
如果我玩呢類型game 技術一般..(for 參考, GOW2 solo 玩得hard mode only)
咁就算玩NORMAL應該都幾抵玩 gwa?XD
闇影風 02:30 PM 10-22-10
作者: teamkiller:
呢個長度對我黎講剛剛好....係我未厭之前就爆機XD
依家好少人會打機會打爆啦...尤其是成日買game果D....game play做到幾十個鐘最後咪又係擺到變垃圾
咩道理黎

因為有人唔打爆就所以整短d aaaaaaaaaa
咁有d人買左既game都打爆既係咪叫佢去食屎 aaaaaaaaaaaaaaa
wing 02:42 PM 10-22-10
作者: 闇影風:
咩道理黎

咁有d人買左既game都打爆既係咪叫佢去食屎 aaaaaaaaaaaaaaa
果位仁兄梗係買得太多長而悶的垃圾遊戲, 所以搞成咁.

老老實實, 垃圾game玩2粒鐘都覺得長, 好玩的game玩80 個鐘都覺得短.

長度只係次要, 最重要係好唔好玩.
snowymydog 03:01 PM 10-22-10
作者: wing:
果位仁兄梗係買得太多長而悶的垃圾遊戲, 所以搞成咁.

老老實實, 垃圾game玩2粒鐘都覺得長, 好玩的game玩80 個鐘都覺得短.

長度只係次要, 最重要係好唔好玩.
長短不能評定好壞,不過就可以做抵唔抵買的指標

而家的game,好多都有約十小時的單機,fps/tps multiplay幾乎必不可少,爆機後追加一些其它元素亦是普遍做法
沙翁 03:05 PM 10-22-10
有冇人知呢兩個盃點解

Failure Breeds Success
Destroy two Argus robots in Act 2-3 while they are in bipedal mode.

Flyswatter
Destroy all the floating turrets in Act 3-4.
teamkiller 03:14 PM 10-22-10
一年有咁多game出....
邊有時間隻隻爆...真係唔洗做咩
就算係好玩都唔一定要爆架喎....
垃圾開一次已經係唔會兩開第二次啦...佢game play玩兩年我都唔會再開喎
呢個世界邊有好食,抵食夾大件既野架....
佢造得短你只能夠話佢呃錢....但你唔夠以佢既長度黎話佢唔掂

咩道理黎

有心玩爆佢係好事黎呀...
但無心爆機既大有人在喎....
過程好玩就得啦...理得佢短唔短
闇影風 03:18 PM 10-22-10
一年有咁多game出....
邊有時間隻隻爆...真係唔洗做咩
就算係好玩都唔一定要爆架喎....
垃圾開一次已經係唔會兩開第二次啦...佢game play玩兩年我都唔會再開喎
呢個世界邊有好食,抵食夾大件既野架....
佢造得短你只能夠話佢呃錢....但你唔夠以佢既長度黎話佢唔掂
咁依個係你問題
買左慢慢玩爆既大有人在

即係你自己買完黎儲唔打爆, 唔代表其他人係咁
而且買左垃圾? 今時今日咁多網站咁多地方有評分有人出report都會買一隻自己唔鐘意既, 你怪邊個?

而且你當初你句野比我既感覺就係
「整咁Q長做乜姐, 家陣都無人會爆機架啦」

有心玩爆佢係好事黎呀...
但無心爆機既大有人在喎....
過程好玩就得啦...理得佢短唔短
所以?
你自己唔會打爆機係你既事, 唔好係到講到個個都係咁啦先生
snowymydog 03:22 PM 10-22-10
咁依個係你問題
買左慢慢玩爆既大有人在

即係你自己買完黎儲唔打爆, 唔代表其他人係咁
而且買左垃圾? 今時今日咁多網站咁多地方有評分有人出report都會買一隻自己唔鐘意既, 你怪邊個?

而且你當初你句野比我既感覺就係
「整咁Q長做乜姐, 家陣都無人會爆機架啦」

所以?
你自己唔會打爆機係你既事, 唔好係到講到個個都係咁啦先生
其實隻game短而引起咁多人講,經已表示佢的長度唔能夠令人人滿意

幾時見有人出post話隻game長得滯既先?亦唔會有人因為多左個multiplay而唔買game,更加唔會有人因為爆機有追加元素而去鬧隻game,消費者好簡單,你比多野佢,佢用唔著佢唔會覺得有問題,你交唔足料,佢必然會不滿
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29  ... 最後

返回主題版面