Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 
電視遊戲討論版>どうぶつの森 《集合啦!動物森友會》︱動物之森 Animal Crossing: New Horizons l 已售
滅龍士 01:53 PM 05-19-20
作者: leungky1:
唔係,依個係4期型,即係你依家唔放就要出外搵朋友了
由手機版發出
如果你個島大頭菜係收$194或以上,麻煩你開關前出post或PM畀我上你島沽哂D準蟹貨/
滅龍士 12:06 PM 05-20-20
是日股價上晝$138,下晝$44。個市暴跌搞到我嗰4000股變哂蟹貨
lodoss 06:11 PM 05-20-20
我個島明早應該係三期型最高價, 高過四百會post密碼比大家入
lodoss 09:47 AM 05-21-20
蘿蔔價546
密碼:3J9M2
不用比野我,
請記得用機場離開。
滅龍士 10:08 AM 05-21-20
作者: lodoss:
蘿蔔價546
密碼:3J9M2
不用比野我,
請記得用機場離開。
Thx
sugoteam 06:57 PM 05-21-20
錯過了上午的機會,請問各位有冇好價走貨?
cat8642 10:35 AM 05-22-20
Ching 們,想問問,新入坑同太太一齊玩動森,佢而家喺我鄰居身份,但玩落佢興趣大咗想買機分開玩,想問佢喺我呢度嘅料喺咪唔可以帶到新機?麻煩各位 Ching !!
lodoss 01:32 PM 05-22-20
作者: cat8642:
Ching 們,想問問,新入坑同太太一齊玩動森,佢而家喺我鄰居身份,但玩落佢興趣大咗想買機分開玩,想問佢喺我呢度嘅料喺咪唔可以帶到新機?麻煩各位 Ching !!
冇得繼承,
但材料道具果d可以找人拎過去
cat8642 03:32 PM 05-22-20
作者: lodoss:
冇得繼承,
但材料道具果d可以找人拎過去
清楚晒! 唔該Ching
滅龍士 11:55 PM 05-23-20
希望聽日GAF有人d大頭菜係賣9字頭靚價可以開島畀人上倉
小光 12:38 AM 05-24-20
作者: 滅龍士:
希望聽日GAF有人d大頭菜係賣9字頭靚價可以開島畀人上倉
其實買價不是重點吧
買2轉8000棵, 一棵平$10都係慳得$8萬
要飛來走去仲煩
滅龍士 10:44 AM 05-24-20
菜價$101,果然要出外靠朋友a
lodoss 01:03 PM 05-24-20
上星期係3期型,今個星期應該早d排定隊賣。
leungky1 02:11 PM 05-24-20
上星期無咩時間睇價,輕微蝕讓
今日賣成$105,希望有靚價
由手機版發出
滅龍士 12:03 PM 05-26-20
尋日股價上晝$89,下晝$86,今日股價上晝$83,下晝$77,持續偏軟。
lodoss 05:34 PM 05-26-20
我昨天55, 50, 今天106, 130, 照睇係四期型
現在排緊隊等出島賣
滅龍士 12:40 PM 05-27-20
是日股價上晝$72,下晝$68,持續低迷
滅龍士 12:01 PM 05-28-20
今日菜價上晝$65,下晝$61。希望今晚十點前有巴絲開島救濟
滅龍士 12:12 PM 05-29-20
今日菜價上晝$57,下晝$52。除非聽日有奇跡,如果唔係成個禮拜都係蝕本價
小光 12:46 PM 05-29-20
今日菜價上晝$57,下晝$52。除非聽日有奇跡,如果唔係成個禮拜都係蝕本價

qwe 12:58 PM 05-29-20
屈你本攻略今日出

https://www.facebook.com/11532836516...415257935/?d=n
leungky1 01:10 PM 05-29-20
$265無償救濟
4D19N
歡迎廣傳
由手機版發出
滅龍士 01:27 PM 05-29-20
作者: qwe:
https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=197578
屈你本攻略今日出
錯link?成版都講HxH手遊
滅龍士 03:05 PM 05-29-20
作者: leungky1:
$265無償救濟
歡迎廣傳
由手機版發出
Too late.我想入島你已經封咗關
qwe 04:08 PM 05-29-20
錯link?成版都講HxH手遊
貼錯
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 

返回主題版面