Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-05-16, 05:27 PM   #5301
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
有人爆過數據包, 預定參戰作除佐以前機戰出過果D仲有無限のリヴァイアス, 交響AO, 機戰OG ANIME之類, 應該夠玩到出年先執既...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 06:17 PM   #5302
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一陣7點有生放送

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 07:12 PM   #5303
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
手機完全睇唔到
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 07:50 PM   #5304
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
而家講進化史??? 萬能俠最後一幕

...而家到nu 最後一幕應該好過萬能俠好多.....................................結果dead air左\/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-05-16 07:59 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 08:21 PM   #5305
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
派左50石同2張SSR確定

之前唔係話會再派SSR大器確定咩﹖

得62石唔知抽唔抽佢個40石必SSR POOL好

SSR確定中左優子同拳00

此篇文章於 10-05-16 08:24 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 08:25 PM   #5306
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
好似11號(?)先派

舊 10-05-16, 08:32 PM   #5307
ShinDou

射左40石,又中多隻射ARX7,我冇盾大器ARX7,又得個留字

另外SR白槍UC
舊 10-05-16, 09:03 PM   #5308
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
40石得保底, 不過係泳裝聖杯~~~~~
2SSR必中卷中盾GUNBUSTER同拳白卡~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 09:08 PM   #5309
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

盾BUSTER同盾迪士尼.....

40抽左隻和服zegapain.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-05-16, 09:34 PM   #5310
yorkyork

註冊日期: May 2010
頭先個生放送,
我見到有人係咁留言話要nerf 水著加蓮,
由開始就係咁講講到完
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 09:56 PM   #5311
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
40石得保底, 不過係泳裝聖盃~~~~~
2SSR必中卷中盾GUNBUSTER同拳白卡~~~~
聖盃即係咩?

SP中EUREKA同射ZZ
40石中聖天八極 今次唔係SR啦
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 10:10 PM   #5312
ShinDou

水著卡蓮好勁咩﹖每TURN補20%血咋麻

岩岩打左隻拳師傻,乜佢以前唔係淨係每TURN補10%血咋咩﹖而家佢1行動就補100%血,呢隻先應該要NERF啦
舊 10-05-16, 10:14 PM   #5313
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
飛中拳overman同射uc....有2隻射uc等唔等大器好,不過射uc本身都唔錯

40石中大器ARX7...
勁唔勁,見招必殺係自buff...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 10:16 PM   #5314
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

7仔用黎刷箱用.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-05-16, 10:17 PM   #5315
ShinDou

射UC本身都勁,不過正常都係留黎做大器肥好D

盾ARX7鬥雞可能唔勁,但點都會升黎用啦

而家鬥雞覺得清場技好重要,最好出幾隻幾時都出得,有時1慢少少就係輸果少少,而家鬥雞真係1步都唔行錯得,以前容錯率都幾高下
舊 10-05-16, 10:22 PM   #5316
yorkyork

引用:
作者: GP03D 查看文章
飛中拳overman同射uc....有2隻射uc等唔等大器好,不過射uc本身都唔錯

40石中大器ARX7...
勁唔勁,見招必殺係自buff...
大棄ARX7我覺得凸爆防守幾勁

引用:
作者: ShinDou 查看文章
水著卡蓮好勁咩﹖每TURN補20%血咋麻

岩岩打左隻拳師傻,乜佢以前唔係淨係每TURN補10%血咋咩﹖而家佢1行動就補100%血,呢隻先應該要NERF啦
同埋普通攻擊可以射退人,
所以我都唔係好明,
點解佢要一兩分鐘留言一次,
又因為nico唔比重複同一句,
佢次次句野都有少少唔同,
佢有幾憎呢部野
舊 10-05-16, 10:35 PM   #5317
ShinDou

唔知有冇記錯,岩岩開鬥雞果陣卡蓮好似普攻打兩拳﹖拎1珠定兩珠﹖XD

射退人係平時打果陣﹖

鬥雞應該冇乜特別

不過盾ARX7防低,創性1拳就打爆佢 XD
舊 10-05-16, 10:43 PM   #5318
Crazy Gamer

水著卡蓮普攻可以打飛人 連必殺都可以打停嘅,本來。
但啱啱下修無得打停,必殺。
佢應該係叫唔好nerf先係?

紅蘭斯洛正式名稱係蘭斯洛 聖杯型,水著版係大器~~~
普通版已經有指揮又有stun嘅再加埋大器數值,重要係靚女,各種意思上都係大獎~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-16, 10:45 PM   #5319
Crazy Gamer

重有,每回回10%血係盾師傻,拳版係每turn全回復兼全畫面十二方王牌嘅bug機……
舊 10-05-16, 10:48 PM   #5320
yorkyork

烏冬自己爽完過難關打斷人必就nerf,
真係勁
舊 10-05-16, 11:00 PM   #5321
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

ex ssr中左盾重高....攪咩全部都係盾

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-05-16, 11:27 PM   #5322
ShinDou

SSR確定EX得盾31,好似31拳盾射出晒都冇大器﹖
舊 10-05-16, 11:30 PM   #5323
yorkyork

拳三一係大棄
舊 10-05-16, 11:34 PM   #5324
ShinDou

咁即係又係中肥 XD 好多大器肥了
舊 10-05-16, 11:55 PM   #5325
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: yorkyork 查看文章
大棄ARX7我覺得凸爆防守幾勁

同埋普通攻擊可以射退人,
所以我都唔係好明,
點解佢要一兩分鐘留言一次,
又因為nico唔比重複同一句,
佢次次句野都有少少唔同,
佢有幾憎呢部野
因為水著卡蓮之前可以斷必, 之前好多人抽361石水著確定就係為佐佢, 而家NERF課佐金狂抽既人咪不服LAW, 如果出完沒耐改都仲可以接受, 但第二次出完先改就有D欺詐成分了, 而家神機變垃圾係人都火啦
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:57 AM

手機版 | APP版