Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21
國家隊討論區>FORZA Italia vol.2~~ 鄧立東尼正式下課 納比重掌帥位
kimtch 05:22 PM 06-25-14
巴神上半場得2腳波,
一腳就係28,30碼起腳,
出界就大道理 唔出界就兜口兜面射落隻鳥龜後衛
起腳都無可厚非,
2打3定4
自己隊友衝入OFFSIDE位
咁唔射姐係要扭足咁多個

第2腳波先衰
斬中省到鳥龜 個波真係好似搵手LOOK埋去比佢射
結果

派路無可能踢下個WC架啦. 中場35歲踢都炆水啦. 39算把啦

基阿連尼成日上身比人搶波 都冇乜好講

派路D出波係好靚, 可惜隊友堅係冇默契走位.
一係冇體能一係唔跑

睇怕都係要收多幾次WC皮睇青訓有冇人上架啦..

不過意甲D假波風氣咁樣, 又係果句都係算把啦.

利申: 支持意粉
clie 12:04 PM 06-26-14
望就望迪西里奧同沙拉維可以上到位
巴神聯賽唔入返廿個波證明自己頭腦穩定都拜託唔好再選佢入隊
烏圭呢場係抵贏,但穌亞雷斯一定要禁賽
sugihara 06:09 PM 06-26-14
羅斯玻璃腳恩莫比利腳軟德斯度唔夠經驗基佬論外
柏路斯治加比亞甸尼流流地
唔揀巴神揀邊個正前呀
(=v=)b 07:49 PM 06-26-14
幾時先再有偉大既左後衛~
clie 07:56 PM 06-26-14
意大利回國皮爾洛松口談退出 若新教練需要我願回來

本屆世界杯意大利在小組賽中出局,這樣的結果出乎很多人的意料。直到比賽後的很長時間,很多意大利隊的球迷都不願相信這個結果,其中很大一部分原因在於,對於皮爾洛、布馮這樣的老將,這很可能是最後一屆大賽了。特別是世界杯開賽前就宣布即將退出國家隊的皮爾洛,帶著這樣的結果回到意大利,的確讓人遺憾。

不過,從最新的情況看,皮爾洛退出國家隊的事情,或許還有轉機。北京時間26日下午,意大利隊已經乘包機從巴西回到了意大利,在機場接受記者們采訪時,關於脫下藍色戰袍的事情,皮爾洛自己率先松了口。

「是的,目前我已經決定了離開國家隊,但如果新的主教練需要我的幫助,我非常樂意回來。」皮爾洛在天空體育電視台的鏡頭面前說出的這句話,無意是一個重磅炸彈,對於未來意大利隊的重建和過度,他能夠起到舉足輕重的作用。由此看來,剛剛結束的與烏拉圭的比賽,很有可能並非皮爾洛的國家隊絕唱。

皮爾洛對於國家隊的重要性不言而喻,在球員發聲之後,同機抵達的意大利足協副主席阿爾貝蒂尼對記者說,「皮爾洛,我們需要他在場上擔任球隊的領袖和引導者。如果他願意,他就可以回到國家隊,球隊的大門向他敞開。巴洛特利?如果他的表現符合國家隊的要求,他仍將被招進國家隊,否則的話我們就用其他球員。」

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
言下之意,四年後國家隊仲需要佢,佢都會繼續踢?
意迷之福
clie 07:57 PM 06-26-14
作者: sugihara:
唔揀巴神揀邊個正前呀
沙拉維唔啱踢中鋒??
(=v=)b 08:19 PM 06-26-14
作者: clie:
沙拉維唔啱踢中鋒??
翼~
sugihara 08:27 PM 06-26-14
沙拉維唔啱踢中鋒??
爆左半季咋喎,最緊要係未知佢打大賽點,強如神射手恩莫比利今次都食晒屎,而家經驗黎講點都係巴神行先
同埋兩個唔同類型,要睇下新帥點打
當然我都希望佢掂啦,多個選擇起碼...

仲有...4年後仲要派路真係唔係好事
sugihara 08:32 PM 06-26-14
作者: (=v=)b:
幾時先再有偉大既左後衛~
Criscito.......
(=v=)b 08:40 PM 06-26-14
唔識佢~
sugihara 08:43 PM 06-26-14
作者: (=v=)b:
唔識佢~
同候克一齊剷緊雪果個呀

12果陣懷疑打假波被out,後來打甩左反足總檯
mario0606 08:50 PM 06-26-14
小留意意大利波,馬治奧去左邊?
至於派路我覺得都係退啦!依家隊意粉成個踢法已經圍住派路打
要真真正正重建,一定要病好派路依賴症先
陣痛期一定有,總好過又要人地咁老都出返黎止住痛先
sugihara 08:57 PM 06-26-14
肥賓玩開4後衛
352之王變成點唔使我講啦
東條希 09:37 PM 06-26-14
馬治奧爆完肺後狀態一直未恢複,所以俾柏帥out左,大概

基斯薜圖無啦,年紀都唔算小,無幾多進步空間
押佢不如押大衛辛頓
clie 10:16 PM 06-26-14
作者: 東條希:
押佢不如押大衛辛頓
紐卡素嗰個?咁不如迪西里奧
clie 10:18 PM 06-26-14
FIFA:蘇亞雷斯禁賽9場 4個月不能參加足球活動

據國際足聯在裡約熱內盧當地時間周四舉行的新聞通氣會上正式宣布,因為在烏拉圭與意大利的比賽中犯下「牙咬對方後衛基耶利尼肩膀」的惡劣行徑,烏拉圭隊前鋒蘇亞雷斯被國際足聯下屬的紀律委員會處以禁賽9場,以及不能參加一切與足球相關活動4個月的處罰。這同時意味著,蘇神的巴西世界杯之旅已經宣告結束。

國際足聯在官方聲明中表示:FIFA紀律委員會在有關路易斯-蘇亞雷斯的這個案子上達成決定,針對FIFA世界杯賽意大利與烏拉圭在2014年6月24日的比賽中所發生的一幕。

FIFA紀律委員會的決定如下:

球員路易斯-蘇亞雷斯被認定違反了FIFA紀律條例第48章第1部分的相關規定,以及第57章有關FDC(向另一名球員做出不符合體育行為的表現)的規定。

球員路易斯-蘇亞雷斯將被禁止參加正式比賽9場。禁賽期內所適用的第一場比賽是接下去FIFA世界杯哥倫比亞與烏拉圭在2014年6月28日的比賽。剩下的比賽禁令將在烏拉圭余下的FIFA世界杯比賽中實行,只要球隊晉級,並且/或者在所代表球隊的下一場正式比賽中,按照FDC條例中第38章第2a部分的規定。

球員路易斯-蘇亞雷斯被禁止參加任何與足球相關的活動(管理層面、競技層面或者其它),為期4個月的時間,按照FDC條例中第22章的規定。

有記者分析,盡管蘇亞雷斯與烏拉圭隊可以對國際足聯紀律委員會的這一處罰決定立即進行上訴,但是FIFA官方的說法是,他已經不可能再在這屆杯賽中出場了。
東條希 11:18 PM 06-26-14
紐卡素嗰個?咁不如迪西里奧
依家左閘最佳人選當然係迪西利奧
不過辛頓出道踢國米時都曾經閃耀過,當年摩佬仲讚佢係新馬甸尼,只係後來經常傷越踢越沉
sugihara 11:34 PM 06-26-14
作者: 東條希:
馬治奧爆完肺後狀態一直未恢複,所以俾柏帥out左,大概

押佢不如押大衛辛頓
意大利佬大把3張先爆seed,年齡唔係問題,何況基薜質素幾高
問題係佢唔肯返黎

辛頓無啦睇紐記真係普通過普通
(=v=)b 07:04 AM 06-27-14
格羅素都係29歲先爆出黎~
kimtch 01:39 PM 06-27-14
我想像唔到39歲既派路仲要落場踢會係點
可唔可以叫佢番國家隊做教練/幫手train人就算
保方40歲踢多次wc我堅覺得唔係問題..
clie 03:43 PM 06-27-14
格羅素係爆左世盃嗰個零月咋喎,之後去國米無料到
派路唔係速度型,39歲喺球場上慢踢應該都唔差得過而家班年青人(呱)
保方其實係諗緊44歲個屆嘅WC,四年後嗰屆反正佢踢硬
意國近呢八年真係出現好多大器晚成人
clie 03:46 PM 06-27-14
對烏圭時迪西里奧啲眼神好兇,有無人覺得
sugihara 07:48 PM 08-15-14
干地:計画通り~
clie 07:59 PM 08-15-14
盃賽腳軟,仲話打歐洲盃
clie 05:35 PM 09-06-14
WIN荷蘭2:0,干地WIN希丁克
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21

返回主題版面