Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 43
阿聰 01:38 PM 11-01-18
D-ROSE!
Sar8 09:59 AM 11-02-18
DH要復出了
巫師(更衣室)會變得仲好睇
陸奧 貴志 05:26 PM 11-02-18
viutv 99台聽日有轉播,有廣東話
魚伕 02:20 AM 11-03-18
ViuTV本月播放的NBA賽事

03/11(六) 10:30am
木狼vs勇士
11/11(日) 09:30am
火箭vs馬刺
18/11(日) 08:30am
爵士vs塞爾特人
24/11(六) 11:30am
爵士vs湖人
Penny仔 09:32 AM 11-03-18
作者: Sar8:
DH要復出了
巫師(更衣室)會變得仲好睇
華盛頓無私(笑)
今日比雷炒緊3X分
半人馬-RigiL- 11:17 AM 11-03-18
作者: 魚伕:
ViuTV本月播放的NBA賽事

03/11(六) 10:30am
木狼vs勇士
11/11(日) 09:30am
火箭vs馬刺
18/11(日) 08:30am
爵士vs塞爾特人
24/11(六) 11:30am
爵士vs湖人
正,有免費波睇好似返返去Atv 咁XDDD
由手機版發出
Sar8 12:17 PM 11-03-18
勇屎第一節後就食緊屎
搖搖 12:46 PM 11-03-18
而家唔玩3節收工,改第4節一波收皮?

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 12:52 PM 11-03-18
木牛果d咩戰術黎?
Iso打Green......
由手機版發出
Sar8 06:56 PM 11-03-18
明明第2節同第3節反超到勇士

第4節只係勇士klay出來補左8分,其他人做返原本做既事
但木牛就往往單打,你打都打個防守差D,但打D.Green真係
基本上係JB打到球tough之外都唔識入波咁款
AW直頭iso到TO....

明明勇有咁多TO,2,3節食屎,相反木牛得1,2個TO都唔識把握
比人炒返十幾分轉頭
Sar8 08:16 PM 11-03-18
而家JB真係「我鐘意幾時上場就幾時上場」
Penny仔 08:37 PM 11-03-18
今日仲同勇士球迷一齊fing 毛巾添....
我話知你幾勤力,我淨係睇到佢自私
而家贏就贏佢, 輸就隊友軟蛋...佢邊有得輸
然後錢照袋

佢任何一方面都好努力, 包括破壞球隊
搖搖 10:26 PM 11-03-18
上年明星賽果單野已經唔係好鐘意佢
今年更加...

奈何有KL尼單野在前,有實力真係唔怕無人要

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Sar8 11:12 PM 11-03-18
咁KL實力好佢太多太多
JB最好既地方真係操得....
不過年紀都大,佢想去果D隊又未必想要佢...

作者: Penny仔:
今日仲同勇士球迷一齊fing 毛巾添....
我話知你幾勤力,我淨係睇到佢自私
而家贏就贏佢, 輸就隊友軟蛋...佢邊有得輸
然後錢照袋

佢任何一方面都好努力, 包括破壞球隊
VIU都話你跟人地主場fing毛巾究竟係幫緊邊面...
即係你私底下幾唔鐘意隊波都算
至少係比賽場合就尊重下自己仲著住果件球衣
Penny仔 11:17 PM 11-03-18
職業球員(笑)
而家搞到成隊木牛好似欠左butler
但木牛點講都好,都出緊糧比佢....
由手機版發出
HEAD_HUNTER 12:08 AM 11-04-18
作者: 搖搖:
上年明星賽果單野已經唔係好鐘意佢
今年更加...

奈何有KL尼單野在前,有實力真係唔怕無人要

KL主要係態度不合作 (玩失蹤) 先搞大件事,
目前嚟睇佢係Raptors都仲知自己咩身份乖乖地做番份內事,
JB就真係.....只能夠講肥Tom已經無威信可言
搖搖 09:27 AM 11-04-18
作者: HEAD_HUNTER:
KL主要係態度不合作 (玩失蹤) 先搞大件事,

目前嚟睇佢係Raptors都仲知自己咩身份乖乖地做番份內事,

JB就真係.....只能夠講肥Tom已經無威信可言

佢去左暴龍聲帶都醫好埋

JB再唔走隊波應該散哂,收火箭offer啦

Penny仔 10:58 AM 11-04-18
剛剛被Suns放棄的Chandler, 將會加盟Lakers
令人感動既係, lakers終於有後備中鋒
幫Mcgee 頂一下(咦?)
Penny仔 12:47 PM 11-04-18
打得好辛苦,但Lakers終於贏波
Mcgee最尾生命籃球
腳步甩晒跟唔上,但仲可以後上封波,進攻籃板,入波咩都齊
由手機版發出
搖搖 07:15 AM 11-05-18

一個leader咁講野..不如去學中文算啦
HEAD_HUNTER 10:34 AM 11-05-18
東有牆仔、西有JB,
今年開季寧捨多花生
搖搖 12:10 PM 11-05-18
比無KL既暴龍虐,LBJ唔知有咩感受

Sar8 12:34 PM 11-05-18
寶麗龍:點解明明都係LBJ,但爭咁遠
Sar8 12:51 PM 11-05-18
作者: 搖搖:

一個leader咁講野..不如去學中文算啦
KD: Weak ass niggars
Penny仔 01:02 PM 11-05-18
Walton 應該教半季就要炒
唔係話唔輸得,但隊波冇乜form...
由手機版發出
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面