Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 100 150 190 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 210 250 300  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
柚原このみ 11:25 AM 03-27-19
鍾會得番一張咭多少少
GUSTAV 11:41 AM 03-27-19
作者: 柚原このみ:
鍾會得番一張咭多少少
still too big
6eo 11:51 AM 03-27-19
神速+4
巨象+14
巨虎藍+9
真係嚇死寶寶

典韋一如所料-2秒
繼續邊印新咭邊玩下漢董/典韋先

諗緊 巨忠 巨象 1.5銀屏 馬承 連環
白馬 華雄 張梁 守城槍 牛步弓
6eo 11:55 AM 03-27-19
作者: ouki:
2COST 太史都應該會下修
跟本張咭唔算太勁, 只係個2個駕駛員太癲
結果d上位一齊用攬炒

依家個計5士氣 +2武, 真係慘不忍睹...
鐘會又係, 使唔使nerf到咁呀
GUSTAV 12:00 PM 03-27-19
作者: iamleoluk:
結果d上位一齊用攬炒

個計唔勁就假既

典型就咁禁唔勁 連埋D 野一齊用就勁既計

我覺得應該改下高武弓D 計DAMAGE 法就真...

其實太史死左咪變哂陳泰....
darkvolver 12:06 PM 03-27-19
作者: GUSTAV:
個計唔勁就假既

之前我用張菖蒲加典......好像玩到18-20c...但比起黃忠多了3c.....未改版前有15c...

所以現在諗緊孟獲加黃忠..
darkvolver 12:08 PM 03-27-19
神速+4
巨象+14
巨虎藍+9
真係嚇死寶寶

典韋一如所料-2秒
繼續邊印新咭邊玩下漢董/典韋先

諗緊 巨忠 巨象 1.5銀屏 馬承 連環
白馬 華雄 張梁 守城槍 牛步弓
巨虎藍會加周火,遲d試下。
LR猫 12:21 PM 03-27-19
結果d上位一齊用攬炒

我晨早講過鍾會至少NERF到金田一咁先合理
柚原このみ 12:34 PM 03-27-19
廚房哥太強
+2已經大鑊,開知都得7.5C

天之鼓動又上返20C

南蛮王の大号令又上返9C

不過奇諾未執
maxwaver 12:45 PM 03-27-19
神速+4咁仲要霸求做乜
柚原このみ 12:58 PM 03-27-19
啲英傑死都唔+6
大德終於可以雞肋級
darkvolver 01:06 PM 03-27-19
啲英傑死都唔+6
大德終於可以雞肋級
根本叫人用5虎將+八掛 / 蜀礎家啦.....再唔係就孟獲泊車....蜀礎上調已經第2次...

群神速馬超再見...
柚原このみ 01:13 PM 03-27-19
捨身の教授 +10
6eo 02:23 PM 03-27-19
作者: darkvolver:
典哥可以休息下....
另外黃忠應該會試下...未改前有15C...
邊有15C咁耐呀... 8.3C之嘛
作者: darkvolver:
之前我用張菖蒲加典......好像玩到18-20c...但比起黃忠多了3c.....未改版前有15c...
所以現在諗緊孟獲加黃忠..
邊有18-20C...
之前基礎10.8C, 知力依存0.83C, +7智 = 16.6C

作者: LR猫:
我晨早講過鍾會至少NERF到金田一咁先合理
佢依家短到連李典個半徑都長過佢
廚房哥太強
+2已經大鑊,開知都得7.5C

天之鼓動又上返20C

南蛮王の大号令又上返9C

不過奇諾未執
南蠻一家除左救蜀, 可能仲救埋群

天之鼓動3劃20C, 不過其實幾難夾多個3國力計又運用足個20C
好耐之前個副6魅馬倫D士氣先岩岩好

捨身の教授 +10
捨身 (但人地死)
GUSTAV 02:26 PM 03-27-19
唔係講笑 南蠻王 祝融 木鹿加隻1.5 好似好好推 再唔係 唔用祝用埋骨 加隻1
6eo 02:30 PM 03-27-19
個計唔勁就假既

咁係應該NERF D腳囉
8武活兄弟同D 1cost 3征槍先係萬惡根源

典韋遲d個大環境咁多怪物, 隻隻都14,15武起跳,
又多番妨害同dam計, 再少埋劉曼戰巧呢D好打既deck, 真係未必咁好生存

作者: maxwaver:
神速+4咁仲要霸求做乜
叫你打balance

槍張郃, 後指都幾勁丫

唔係講笑 南蠻王 祝融 木鹿加隻1.5 好似好好推 再唔係 唔用祝用埋骨 加隻1
咪之前個副 兩公婆 孟優 馬鐵+鄒 / 閻行
見過 孟 骨哥 張遼 3武象
GUSTAV 02:32 PM 03-27-19
咁係應該NERF D腳囉
8武活兄弟同D 1cost 3征槍先係萬惡根源

典韋遲d個大環境咁多怪物, 隻隻都14,15武起跳,
又多番妨害同dam計, 再少埋劉曼戰巧呢D好打既deck, 真係未必咁好生存

叫你打balance

槍張郃, 後指都幾勁丫

咪之前個副 兩公婆 孟優 馬鐵 鄒
木鹿-20勁wow
6eo 02:34 PM 03-27-19
木鹿-20勁wow
要低征先+多武喎
GUSTAV 02:34 PM 03-27-19
要低征先+多武喎
已經唔記得個計係咁計 wwwwwwwwww

8武地利象邊到搵
darkvolver 02:57 PM 03-27-19
邊有15C咁耐呀... 8.3C之嘛

邊有18-20C...
之前基礎10.8C, 知力依存0.83C, +7智 = 16.6C

佢依家短到連李典個半徑都長過佢

南蠻一家除左救蜀, 可能仲救埋群

天之鼓動3劃20C, 不過其實幾難夾多個3國力計又運用足個20C
好耐之前個副6魅馬倫D士氣先岩岩好

捨身 (但人地死)
都係個句,暫時會推黃忠加孟獲。典叔暫時休息下...
柚原このみ 03:11 PM 03-27-19
有咩無腦decka
6eo 04:18 PM 03-27-19
有咩無腦decka
巨虎?

紅-> 泊車-> 藍 -> 衝軍城增玩手機
柚原このみ 04:22 PM 03-27-19
巨虎?

太強了
同以前差唔多,有無其他
GUSTAV 04:23 PM 03-27-19
巨虎?

我覺得夾四龍都OK

推線巨虎唔係好抵玩
6eo 04:23 PM 03-27-19
樹爺馬單高手梗係玩神速

我覺得夾四龍都OK

推線巨虎唔係好抵玩
巨 宋 韓 孫翔 四龍?
巨 周泰 孫翔 四龍 呂範?

其實步狗好似都ok
第一 ... 100 150 190 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 210 250 300  ... 最後

返回主題版面