Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
日本動漫畫討論版>◆ 港漫雜談-- 第柒回 ≪請支持930封神紀≫ ◆
gingq7 02:49 PM 07-10-11
作者: JMi:
幻城本身原著都勁BL, 女角全部都慘淡收場
個故仔應該畫兩年一百期左右先完到
買了來看, 第一期就講左個結局搞到追看性不大
Mage.千砂望 02:53 PM 07-10-11
講真本幻城真係b味十足.....
e+劍劍開左條女性市場應該會一直keep住咁玩...其實唔係好事~
豪傑公子 06:18 PM 07-11-11
作者: Mage.千砂望:
講真本幻城真係b味十足.....
e+劍劍開左條女性市場應該會一直keep住咁玩...其實唔係好事~
我睇我頂到幾耐...
kkgtsang 09:22 PM 07-12-11
作者: 凍檸茶:
完全無興趣
其實本野唔錯, 係超神Z之後的佳作,
比之前的作品完成高,分鏡, 構圖好

算係龍少版火雲後, 最期待第二期的書
Bandit-Anji 11:43 PM 07-12-11
作者: kkgtsang:
其實本野唔錯, 係超神Z之後的佳作,
比之前的作品完成高,分鏡, 構圖好

算係龍少版火雲後, 最期待第二期的書
我第一期收貨
不過魚兒
佢諗d橋好唔得, 好易整死本書
T.K. 08:40 AM 07-13-11
作者: mikemike:
本幻城班腐女睇完一個呱呱叫
女性市場有無一千呢
呢種風格真係趕港漫老讀者走
俾我係杜比就一次過出中港台3種版,食晒3地腐女就可能有得做,剩做香港腐女的話,薄裝真係食得屎
yeah yeah 09:48 AM 07-13-11
作者: T.K.:
女性市場有無一千呢
俾我係杜比就一次過出中港台3種版,食晒3地腐女就可能有得做,剩做香港腐女的話,薄裝真係食得屎
我要返關7既豪氣....
唔要gay漫
凍檸茶 02:31 PM 07-13-11
作者: yeah yeah:
我要返關7既豪氣....
唔要gay漫
開本關七傳啦

本千秋一帝收咗皮
豪傑公子 02:37 PM 07-13-11
作者: T.K.:
女性市場有無一千呢
自從九龍城寨發現咗有一班腐女捧場之後,
今次幻城直接就開宗明義打腐女市場,真係祝佢好運...
小白熊 02:38 PM 07-13-11
本千秋一帝收咗皮
咪遲羅.... 我估佢過吾到 3 期架
Bandit-Anji 03:40 PM 07-13-11
作者: 小白熊:
咪遲羅.... 我估佢過吾到 3 期架
超額完成

哩本真係唔識欣賞, d 人全部怪獸咁
主角眾又走樣
好在平時都係痴書睇
豪傑公子 04:04 PM 07-13-11
作者: Bandit-Anji:
超額完成

哩本真係唔識欣賞, d 人全部怪獸咁
主角眾又走樣
好在平時都係痴書睇
其實我幾BUY瑞新嗰種粗獷到近乎面容扭曲嘅人物...
至少港漫嚟講少見,亦有D美漫FEEL~~
Bandit-Anji 04:38 PM 07-13-11
作者: 豪傑公子:
表達人性扭曲時畫到咁 我唔mind
個個人係咁就

或者佢故事>畫功 都得, 好似噬謊者咁
不過佢彩圖係幾好, 尤其背景
凍檸茶 12:32 AM 07-14-11
作者: 豪傑公子:
平時都係"近乎面容扭曲嘅面相"
唔係睇特徵真係唔知佢乜水
唔好記住我 02:15 AM 07-14-11
千秋一帝....我買0左8期架..
不過睇0左8期都冇高潮位...我就冇買啦...

佢哩次真係蝕死.....
豪傑公子 02:22 AM 07-14-11
平時都係"近乎面容扭曲嘅面相"
唔係睇特徵真係唔知佢乜水
可能我睇慣咗,我又唔覺認人有困難~~
★星人44★ 12:44 PM 07-14-11
一定係觸手!!!!!!!!!!!
小白熊 12:51 PM 07-14-11
作者: ★星人40★:
一定係觸手!!!!!!!!!!!
哈哈~ +1
T.K. 12:56 PM 07-14-11
四樣有齊都得啦,氣變姐
小白熊 12:57 PM 07-14-11
大炮會變左格斯
JMi 01:08 PM 07-14-11
作者: gingq7:
買了來看, 第一期就講左個結局搞到追看性不大
果個只係其中一個中轉點, 係原著四分一左右的事情
T.K. 01:12 PM 07-14-11
枝炮似呢個
遲d第3部仲可以鍊埋下半身
豪傑公子 01:38 PM 07-14-11
咦...孔雀姐,妳生咗嘞?
半熟蕃茄 09:35 PM 07-14-11
我都覺得會係觸手
仲會係八個蛇頭XD
joeypong 10:38 PM 07-14-11
https://www.youtube.com/watch?v=06N1...layer_embedded
漫畫武道狂之詩第2期書展,第3期動漫節
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面