Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
攻略及心得交流區>白金獎盃排名,遊戲評價及獎盃研究區.七 [歡迎各PS3機主加入此行列]
2009 02:28 PM 10-12-11
作者: LeUnG0o0:
ToHeart2 DX PLUS 白金@c@
有冇攻略?
LeUnG0o0 11:03 PM 10-14-11
搵人一齊解winning 2010 同pes2010歐版 online杯
martinyau1979 12:55 PM 10-18-11
http://www.yourgamercards.net/leaderboard/1/

獎杯lv 提高咗上限?, 頭位係56 lv
2009 06:32 PM 10-18-11
今集DR2 易過上集白金,

有冇人想一齊解合作盃?
由手機版發出
T9P2L 09:24 PM 10-18-11
作者: martinyau1979:
http://www.yourgamercards.net/leaderboard/1/

獎杯lv 提高咗上限?, 頭位係56 lv
當事人已經confirm左, 佢話sony好似將個level加到100
martinyau1979 09:30 PM 10-18-11
作者: T9P2L:
當事人已經confirm左, 佢話sony好似將個level加到100

http://www.ps3trophies.org/forum/gen...ml#post2217444
我諗當初設計TROPHY 呢個程式都無預到的人咁勁, 拎到咁多白金杯. 不過改咗都好既, 唔知幾時加番個好友LIST 上限,  得個100人, 真係唔多夠, 成日要DELETE 咁的人騰的空位出嚟
T9P2L 09:33 PM 10-18-11
我諗當初設計TROPHY 呢個程式都無預到的人咁勁, 拎到咁多白金杯. 不過改咗都好既, 唔知幾時加番個好友LIST 上限,  得個100人, 真係唔多夠, 成日要DELETE 咁的人騰的空位出嚟
我都係覺得加friend list仲實際

基本上大部份人就算玩到ps4甚至ps5都升唔到去50lv啦
martinyau1979 09:34 PM 10-18-11
我都係覺得加friend list仲實際

基本上大部份人就算玩到ps4甚至ps5都升唔到去50lv啦

咁又係我宜加仲停留係13LV 好耐都未郁過
LeUnG0o0 05:04 AM 10-19-11
希望我可以升到lv100 la haha..暫時31都算易升
SHCEHUK 06:11 AM 10-19-11
SONY將level加到100,不如佢想下方法有甚麽優惠(例如主題,個人造型.........等)給些高level的人好過,現在只是些數字遊戲
T9P2L 12:00 PM 10-19-11
作者: SHCEHUK:
SONY將level加到100,不如佢想下方法有甚麽優惠(例如主題,個人造型.........等)給些高level的人好過,現在只是些數字遊戲
不過我又咁睇, sony都應該知道呢班高lv人士都有用不正當手法去爆盃, 如果俾獎勵即係變相鼓勵佢地cheat多d

同埋我覺得加level同vita有莫大關係, 因為vita已經confirm左有獎盃, 而且可以跟返ps3個account
martinyau1979 02:01 PM 10-19-11
不過我又咁睇, sony都應該知道呢班高lv人士都有用不正當手法去爆盃, 如果俾獎勵即係變相鼓勵佢地cheat多d

同埋我覺得加level同vita有莫大關係, 因為vita已經confirm左有獎盃, 而且可以跟返ps3個account
以前好似籌備攪緊一個reward program, 不過攪攪下 ,個計劃中止咗, 無咗影
LeUnG0o0 03:46 PM 10-19-11

應該第一時間ban左個班老金先
啤梨王子 01:48 AM 10-20-11
想開始打猛將傳~
有冇白金達人講講心得~
以便用最少時間去白金~
jaychow7w 02:37 PM 10-20-11
早幾日過台灣,果邊啲game貴好多,就算出咗好耐嘅game都無咩跌價,2手仲貴過香港全新!
香港機迷都幾幸福。
T9P2L 09:24 PM 10-20-11
作者: jaychow7w:
早幾日過台灣,果邊啲game貴好多,就算出咗好耐嘅game都無咩跌價,2手仲貴過香港全新!
香港機迷都幾幸福。
咁又係啊, 行版game都係全部版本中最平
jaychow7w 03:58 AM 10-21-11
116白金達成--x men destiny
LeUnG0o0 12:24 AM 10-22-11
all 4 one 白金@@
T9P2L 04:15 PM 10-24-11
由8月頭等到10月尾, 我lost planet終於剩番最後一場faction match win就白金, 眼見白金在望, 以為今日就白到

不過我要贏果個角色硬係阻力多多, 兩次都係最後關頭由贏變輸, 又要等多一個禮拜, 希望趕得切10月完之前白左佢

純粹想呻呻呢種等的無奈
LKC 04:45 PM 10-24-11
唔知幾時加番個好友LIST 上限,  
得個100人, 真係唔多夠, 成日要DELETE 咁的人騰的空位出嚟
agree,不過可能又係成本? 機能? 技術? ...所限,遲遲無加...
PSV出埋我要add PSV朋友,但無位啊
LeUnG0o0 08:05 AM 10-27-11
e排突然出好多之前冇咩提及過的game 而且隻隻都好似可以白金@@連back to the future都出返有白金 我又要玩多次了'..'
LeUnG0o0 08:07 AM 10-27-11
作者: LKC:
agree,不過可能又係成本? 機能? 技術? ...所限,遲遲無加...
PSV出埋我要add PSV朋友,但無位啊
唔知到時PSV出 e度又會唔會結合埋個PSV白金區-.-不過vita d game都唔知會唔會有白金@!@
hin0404 11:24 PM 10-30-11
作者: LeUnG0o0:
唔知到時PSV出 e度又會唔會結合埋個PSV白金區-.-不過vita d game都唔知會唔會有白金@!@
我諗係手提區開返個專區會好d
因為ps3已經好多game..再加埋psv會好亂
T9P2L 10:34 PM 10-31-11
終於都順利係11月前白金左隻Lost Planet 2

http://www.yourgamercards.net/profile/T9P2L
lwl 11:04 PM 10-31-11
終於都順利係11月前白金左隻Lost Planet 2

http://www.yourgamercards.net/profile/T9P2L
GOOD JOB~!!
下一隻諗住挑戰咩?
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面