Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 11-02-03, 07:33 PM   #26
ckpanda
Junior Member

註冊日期: Nov 2003

請問D級任務(最後一個,升中忍果個)........你地話要轉三次地圖先PASS....但係個問題來啦......有冇辦法可以增加轉地圖的機會,或者有咩條件先可以發動到轉地圖的機會呢?(即 上 +

THX
ckpanda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-03, 07:36 PM   #27
千野 衛
Ultimate Gamer
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
被人打時,點解有時會出到木頭既?
仲有,後圓咪投擇既!之後咪再追加的嘛!追加時大家係咁不停變木頭閃後,夠竟點判定嫁?

舊 11-02-03, 07:42 PM   #28
ckpanda

千野衛先生/小姐:

被人打時,你想用木頭/砂/水做替身.......我覺得係俾人打果一刻按R/L2(防禦)......我間中都用到

至於俾人打到吹飛再追打......你「吹飛」左人地之後按「對方的方向 + 攻擊」,只要夾岩時間就追打到.......至於要反追打,你只要在被追打的時間按「對方的方向 + 攻擊」就可以反了.........
明無?
舊 11-02-03, 08:26 PM   #29
千野 衛
KY KISKE

引用:
Originally posted by ckpanda :
千野衛先生/小姐:
呢個我知,但我唔知點為之失敗的反追打,因為我唔知點解會追打幾次後就追唔到!

舊 11-02-03, 09:38 PM   #30
觸手J
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
我試過追打8次,好像去到第8次就fail咁(即係俾人打個位個打番開打個位)

舊 11-02-03, 10:30 PM   #31
SherMan
God of Gamer

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagSherMan CM
大家都買O左啦

你o地o係邊度買同幾錢啊?
SherMan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-03, 04:54 AM   #32
ckpanda

多數我被電腦追打多.........我反佢兩下佢就唔反我囉.......

重有我想請問一下,轉地圖的機率是否=random???

因為我重未過到D級最後一個任務.......
舊 11-03-03, 08:28 AM   #33
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

3DS Friend Code2449 5953 1887
躺在地上4-5次[b]應該[/]會轉地圖的...

|     /ヽ ヽ_//  
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-03, 08:31 PM   #34
千野 衛
KY KISKE

咁咪要被打!!!

舊 11-03-03, 09:07 PM   #35
ckpanda

俾人打唔緊要.......打下又唔打,時間又唔夠........我已經用日向雛田,不停補血.......但係都轉唔到三次地圖.......最多兩次咋.....

help!!!!
舊 11-03-03, 09:58 PM   #36
ckpanda

請問有冇人試過過到D級最後一個任務?

我轉左三次地圖都唔PASS......>_<
舊 11-04-03, 09:22 PM   #37
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
終於買左啦,去左sony shop買,貴就貴d,不過有寫輪眼,而且周圍都冇貨。

爆左鳴門、佐助、櫻、李o既Story mode
真係幾好玩,尤其係有睇漫畫o既會覺得仲正。
我都試過同敵人不斷反擊,都唔記得確實反左幾多次,不過連得多的話唔知點解多數係敵人贏。

有冇人知點先出到鳴門招"裸女變化術"?

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-03, 09:44 PM   #38
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
Originally posted by Metal Gear NT :
終於買左啦,去左sony shop買,貴就貴d,不過有寫輪眼,而且周圍都冇貨。

我都試過同敵人不斷反擊,都唔記得確實反左幾多次,不過連得多的話唔知點解多數係敵人贏。

幾錢
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-03, 09:49 PM   #39
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
Originally posted by GateHacker :

幾錢
$415......
因為聽講等佢再有,訂都要$400
而且應該冇寫輪眼
咁我又唔想等
咪買囉

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-03, 09:52 PM   #40
SherMan

引用:
Originally posted by Metal Gear NT :

sony shop o係邊?仲有無?
舊 11-04-03, 09:57 PM   #41
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
Originally posted by 子龍 :
sony shop o係邊?仲有無?
我o係旺角o個間買(惠豐中心)
應該仲有
而且我覺得佢好似仲有好多寫輪眼

舊 11-04-03, 09:58 PM   #42
SherMan

引用:

我o係旺角o個間買(惠豐中心)
應該仲有
而且我覺得佢好似仲有好多寫輪眼
惠豐點去啊

唔好意思我係路痴
舊 11-04-03, 10:00 PM   #43
GateHacker
Baned

唔要寫輪眼幾錢???
舊 11-04-03, 10:14 PM   #44
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
Originally posted by GateHacker :
唔要寫輪眼幾錢???
Sony Shop買冇得話唔要就平d......其他game shop多數冇貨,黃金有間$400淨game

引用:
Originally posted by 子龍 :
惠豐點去啊

唔好意思我係路痴
Esprit o個幢大廈(旺角地鐵站D3出口出去就見到Esprit)

舊 11-05-03, 07:53 AM   #45
ckpanda

有冇人知點先出到鳴門招"裸女變化術"? <====

其實press start 就會有得睇出招表架啦.......
鳴門招裸女變化術.......係 「上,上,上,上+O」
舊 11-05-03, 08:50 AM   #46
Moderator
核搭載二足步行戰車

引用:
Originally posted by ckpanda :
有冇人知點先出到鳴門招"裸女變化術"? <====

其實press start 就會有得睇出招表架啦.......
鳴門招裸女變化術.......係 「上,上,上,上+O」
唔該晒
不過我好少出呢d招
我硬係覺得好難命中

舊 11-05-03, 05:45 PM   #47
SherMan

報告:惠豐sony shop已經無晒貨...

搞到我要去TT買,無寫輪眼都要428
舊 11-05-03, 06:48 PM   #48
觸手J
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
>>請問有冇人試過過到D級最後一個任務?
>>我轉左三次地圖都唔PASS......>_<
唔係轉地圖3次,係追打被打飛的敵人3次
我個時都係誤會左佢個意思:@_@":

舊 11-05-03, 07:32 PM   #49
Moderator
核搭載二足步行戰車

我想知特殊忍具即係邊件?

舊 11-05-03, 08:27 PM   #50
GateHacker
Baned

狐忍岩岩入手!不過...$428:@_@":

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
狐忍 討論區 卷2 亍 ◣ 日本動漫畫討論版 1001 05-27-04 07:57 PM
狐忍 PART 2 出左未? 天空 收藏品討論版 77 12-27-03 08:41 PM

現在的時間是 08:36 AM

手機版 | APP版