Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-04, 09:48 PM   #1
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
TAKARA係咪唔會再出模型?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-05, 10:54 AM   #2
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: clie
TAKARA係咪唔會再出模型?
上年先出左盒grand convoy模型, 只係TAKARA唔似bandai咁, 有個高達系列可以長出長有, 仲要實有人買.
redfish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-05, 11:39 PM   #3
clie

其實我諗好多人都掉o左呢d模型
未掉o既都已經玩到好殘
(細個o個時好鍾意玩轟炸)
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-05, 02:25 PM   #4
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: clie
其實我諗好多人都掉o左呢d模型
未掉o既都已經玩到好殘
(細個o個時好鍾意玩轟炸)
甩皮甩骨......

舊 02-03-05, 09:16 PM   #5
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝
比中國版D膠的‧顏色好好多

中國版和香港的版本砌吾到
最終決定砌韓版唔砌中國版和香港的版本

此篇文章於 05-21-05 09:37 AM 被 chuntaky 編輯。
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-05, 11:31 PM   #6
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: chuntaky
我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝

THANKS share
幾好咁播~~
想問你係係南韓買??
garuda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-05, 10:24 AM   #7
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: garuda
THANKS share
幾好咁播~~
想問你係係南韓買??
yes
我係南韓買
舊 02-05-05, 10:58 AM   #8
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
yes
我係南韓買
EE.... 係南韓係唔係~ 有哂所有星界山型號買~~??
舊 02-03-05, 11:32 PM   #9
銀色流星
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
引用:
http://img.photobucket.com/albums/v3...ntaky/d0eb.jpg http://img.photobucket.com/albums/v3...ntaky/a28f.jpg

我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝

見到你幅圖...令我想起我那已經"甩皮甩骨/斷手斷腳"的龍星丸

舊 02-04-05, 10:30 AM   #10
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:

我砌左龍星丸
一拍即合,末塗裝

所謂中國版只係翻版﹐質素當然唔及韓國正版好。
redfish 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-05, 07:21 PM   #11
chuntaky
Crazy Gamer

Red face

今曰見到左下角的龍帝龍星丸賣$170
個盒殘
舊 01-04-05, 11:34 PM   #12
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
今曰見到左下角的龍帝龍星丸賣$170
個盒殘
where? thx
舊 01-16-05, 10:13 AM   #13
chuntaky
Crazy Gamer

引用:

小合金 龍神丸
1月下旬予定
価格1,890YEN
話會出龍王丸ka ,重可以變形

copy from HUNTERS HOBBY
我想問依隻出左咪
舊 01-20-05, 09:17 AM   #14
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

有無人知where有邪虎丸賣~???
我budget $400
舊 01-20-05, 09:35 PM   #15
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
有無人知where有邪虎丸賣~???
我budget $400
你說的是bandai version or takara version
$400
罁衣邪虎都買到
可以在 yahoo auction
懷古角試下找
舊 01-21-05, 11:30 PM   #16
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
你說的是bandai version or takara version
$400
罁衣邪虎都買到
可以在 yahoo auction
懷古角試下找
takara version
想問鋼衣邪虎 & 邪虎 有無分別?? (唔計件鋼衣)
兩隻色好似唔同,一隻橙d, 一隻黃d,&鋼衣個隻可唔可以變形??
thx
舊 01-21-05, 11:34 PM   #17
endymion
Ultimate Gamer
ハン・イェスル

引用:
takara version
想問鋼衣邪虎 & 邪虎 有無分別?? (唔計件鋼衣)
兩隻色好似唔同,一隻橙d, 一隻黃d,&鋼衣個隻可唔可以變形??
thx
可以變形,色係唔同,全set鋼衣d色都比原本果隻深/沉色d.
eg.龍王就有白色部分變得似好淺的紫色.

舊 01-21-05, 11:41 PM   #18
garuda
Crazy Gamer
拉科,羅馬 fans

引用:
作者: endymion
可以變形,色係唔同,全set鋼衣d色都比原本果隻深/沉色d.
eg.龍王就有白色部分變得似好淺的紫色.
thanks~ for information
舊 01-23-05, 01:40 PM   #19
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我想要新星龍神丸隻模型知唔知邊度有得買

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-05, 11:36 PM   #20
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
我起yahoo見到白虎龍神丸隻玩具成千蚊

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-05, 09:04 PM   #21
chuntaky
Crazy Gamer

這是我購買自韓國的sunrise正式授權韓國正版

此篇文章於 05-21-05 09:37 AM 被 chuntaky 編輯。
舊 02-27-05, 04:13 AM   #22
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
is there anywhere i can buy in HK?(doesn't matter is korea or china version^^b)
don't want to buy online...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-05, 12:25 PM   #23
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: PTX-003C
is there anywhere i can buy in HK?(doesn't matter is korea or china version^^b)
don't want to buy online...
如果你想找bandai鳥神 和有把謙刀過個
仲有D機會
龍神号就唔覺有
舊 02-27-05, 06:26 PM   #24
Mario
Junior Member

引用:
如果你想找bandai鳥神 和有把謙刀過個
仲有D機會
龍神号就唔覺有
其實bandai版係咪即係日本版?
Mario 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-05, 03:44 PM   #25
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
doesn't matter is it toy or model...and both china or hk or korea or even fake are still ok...as long as the swords look same..(because i only want the sword...^^b)
model i usually just build it and use it for experments if they are cheap
(experments for knife work and painting)

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 08:57 AM

手機版 | APP版