Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
電視遊戲討論版>1-2-Switch
Rance 11:41 AM 02-09-17
wii o個D都話對住個畫面睇到自己做緊咩...
呢隻兩個傻佬對住真係唔知做緊咩
貓太部 12:09 PM 02-09-17
如果香港代理同獎門人嗰d合作,增加玩哩隻game環節,
我諗喺香港個話題性肯定好誇張,再推埋酒吧,短期內真係不得了~
wong0622 12:23 PM 02-09-17
原本都驚好小 minigame, 依家成 28 個, 用黎同朋友/小朋友玩應該好正~
真!DC 12:43 PM 02-09-17
仲有小朋友會玩家用機?
幾無聊+1
由手機版發出
Eking 02:03 PM 02-09-17
作者: 貓太部:
如果香港代理同獎門人嗰d合作,增加玩哩隻game環節,
我諗喺香港個話題性肯定好誇張,再推埋酒吧,短期內真係不得了~

.....係講笑咋嘛....邊有人會係酒吧玩呢D GAME....
Gundam MK-2 02:12 PM 02-09-17
湊B好頂癮
harakuma 02:22 PM 02-09-17
第一次玩通常各個玩一LOOP

然後就選幾個比較好玩D既玩幾次,

之後就放上網SELL咗佢

我都係玩返D緊張又興奮既油妹加孖車算.
貓太部 02:58 PM 02-09-17
作者: Eking:
.....係講笑咋嘛....邊有人會係酒吧玩呢D GAME....
如果仲後生d,仲唔帶埋部機出去,
撩隔離枱d女,姐仔,不如我地攪返場揸奶比賽?

不過之前nintendo land我都只係玩咗一陣,
但今次都想買呢隻,因為個仔幾歲應該好啱玩~
Kain 03:03 PM 02-09-17
作者: harakuma:
第一次玩通常各個玩一LOOP

然後就選幾個比較好玩D既玩幾次,

之後就放上網SELL咗佢

我都係玩返D緊張又興奮既油妹加孖車算.
人人都有一隻仲有邊個同你買
真!DC 04:18 PM 02-09-17
酒吧會有人打機
由手機版發出
jyeung1 05:13 PM 02-09-17
作者: 真!DC:
酒吧會有人打機
由手機版發出
D Youtube 都有人講:"依家D人邊會帶機通街同人打Game!!"
1) 以前家用機太大部,帶去人地屋企玩好麻煩(就算係Wii)
2) 手提遊戲只可一個人玩, 最多成班機友約埋一齊連線對戰
(大家都有機先可以玩)

但NS打破左一個傳統就係,你可以隨處搵人雙打
只要一個人有NS.
最終會吾會多人拿出來同朋友一齊玩
(相信一定有一部份人)

至於Bar 入面有無人會打NS就吾知
(會吾會有人打拳王/街霸,賭錢/賭酒)
不過Party可能會有
Jockey 05:15 PM 02-09-17
酒吧會有人打機
由手機版發出
啤牌都唔會有人帶......
野良猫 05:18 PM 02-09-17
去到酒吧唔會玩哩啲啦,梗係玩大人遊戲
Rance 05:19 PM 02-09-17
出左之後不如你親身示範下拎去老蘭再YOUTUBE直播埋過程....
強化人間ですの~★ 05:20 PM 02-09-17
酒吧會有人打機
由手機版發出
Pong就係放係酒吧,然後電子遊戲先發揚光大
Jockey 05:22 PM 02-09-17
Party Room都似D~Bar就真係難......
歌絲˙暮斯 05:46 PM 02-09-17
講 bar 果 d 可能未去過
由手機版發出
skydream 05:53 PM 02-09-17
作者: Jockey:
啤牌都唔會有人帶......
套就大把人帶
david 05:55 PM 02-09-17
作者: Rance:
出左之後不如你親身示範下拎去老蘭再YOUTUBE直播埋過程....
應該都係同人講「得閒飲茶」差唔多O架O者,吹水有幾咁閒。
Rance 05:57 PM 02-09-17
咁囉,拎去問"小姐,不如一齊揸下奶"
jyeung1 06:00 PM 02-09-17
Bar 有幾種
1)溝女
2)傾閒計
3)睇波
4)玩飛標,玩啤牌,玩大話X

睇你講邊隻
貓太部 06:21 PM 02-09-17
估唔到我嘅構想咁有話題性,
bar一向有得打機,
以前波子機,足球機,而家掟標機,
話唔埋第日過澳門賭錢有ns機項目~
sugihara 06:36 PM 02-09-17
酒吧就真係痴線咗少少,飛標機係神手溝女用架,開埋世界大賽出晒偶像名人咁
就算機舖識女仔都係靠一睇就知你係高手嗰類game架啦
呢種柴娃娃game係用嚟氹女朋友開心用嘅
tylau 07:10 PM 02-09-17
有幾個都可能好玩

最頂唔順第一個魔法棒

大佬 舞台劇? 俾到咩感覺個玩家?

Sent from my iPhone using Gaforum
信長 02:29 AM 02-14-17

23秒.猩猩GAME 係打心口

棒球
https://mobile.twitter.com/Nintendo/...883904/video/1
1 2 3 4 

返回主題版面