Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後
日本動漫畫討論版>榎宮祐「ノーゲーム・ノーライフ ゼロ」BD&DVD 発売中!
尼路 07:14 PM 04-24-14
本來以為係鬥智,結果係神經病玩無規則遊戲……雖然當笑片睇ok,但真係俾佢欺負左……
keijoey 08:06 PM 04-24-14
作者: casio:
呢套唔好太認真,因為呢套簡單嚟講就係一個千王入咗精神病院同班神經病的玩遊戲
同癲佬玩遊戲都可以好好睇,而家純粹係作者冇料到
亍 ◣ 08:20 PM 04-24-14
作者: keijoey:
同癲佬玩遊戲都可以好好睇,而家純粹係作者冇料到
冇料咩....呢兩兄妹由一開始正攻失敗再咁短時間搵到遊戲當中真正玩法我覺得算唔錯啦
Iro 08:24 PM 04-24-14
諗起開司果種無賴
keijoey 08:59 PM 04-24-14
作者: 亍 ◣:
冇料咩....呢兩兄妹由一開始正攻失敗再咁短時間搵到遊戲當中真正玩法我覺得算唔錯啦
異世界遊戲連異世界王女都唔識玩法,本身就講唔通。
點樣學習異世界既玩法,點樣看破對手,跟本就短到零交代。
再整場所謂既內心掙扎戲,然後萌妹一個眼神,就足夠秒通哂所有野,
仲可以又廢宅變到魅力max既領袖同溝女王...

人地鬥智,係搵遊戲上既盲點去對自己有利
而家作者只係一開始唔講rules, 入到中段就是旦整堆魔法,加個勇者威能濫充個結果
亍 ◣ 09:15 PM 04-24-14
要你講o個種真係睇開司o個種先得

對我來講至少今次呢個象棋我接受呢種玩法
casio 09:31 PM 04-24-14
異世界遊戲連異世界王女都唔識玩法,本身就講唔通。
點樣學習異世界既玩法,點樣看破對手,跟本就短到零交代。
再整場所謂既內心掙扎戲,然後萌妹一個眼神,就足夠秒通哂所有野,
仲可以又廢宅變到魅力max既領袖同溝女王...

人地鬥智,係搵遊戲上既盲點去對自己有利
而家作者只係一開始唔講rules, 入到中段就是旦整堆魔法,加個勇者威能濫充個結果
小說有講明套西洋棋本來係森精種用嚟係今次國王選舉對付其他國家間諜用,唔係人類種所有嘅西洋棋,何況連對面嗰位自己都搞錯咗玩法,所以王女根本唔會識玩法
另外,空溝女王嗰段係小說本來有講明佢係棋子被洗腦嘅同時已經諗到破解同之後取勝嘅方法,但因為呢步賭注太危險而令空有所猶疑,只係動畫改咗
keijoey 09:48 PM 04-24-14
就算係咁, 一樣都係講唔通
你當我要求高啦, 我好老實, 睇妹算
casio 10:03 PM 04-24-14
就算係咁, 一樣都係講唔通
你當我要求高啦, 我好老實, 睇妹算
嘛,點都好,呢套唔好真係當鬥智,因為後面嗰D遊戲係痴線的,由其天翼種同海棲種,唔係癲就傻……雖然成套小說本來就只係得(前)王女有常識
shooter 11:24 PM 04-24-14
小說由第2本開始,已經對佢既"神級計謀,解釋" 視而不見,求其了解故事大概就算了。幸好故事整體都算不錯。
Van仔 12:04 PM 04-25-14

妹既依種倒V 咀有無咩學名
風音 10:02 PM 04-25-14
想睇知力game你睇呢套錯左
去睇777啦
FREDDY@o@ 01:10 PM 04-26-14
小說2睇左一半(對完天翼種), 覺得太亂來無乜邏輯, 考慮跳船
試下777先
J+1 02:29 PM 04-26-14
777都唔係考智力吧.....
由手機版發出
shooter 07:07 PM 04-26-14
作者: J+1:
由手機版發出
係 "紳士斷臂" 式既智力...
casio 02:21 AM 04-27-14
作者: FREDDY@o@:
小說2睇左一半(對完天翼種), 覺得太亂來無乜邏輯, 考慮跳船
試下777先
呢套我依家主要睇佢玩梗
a147852987 02:36 AM 04-27-14
作者: casio:
呢套我依家主要睇佢玩梗
だが断る......
幾時玩埋
おまえの次のセリフは XXOO という!
亍 ◣ 07:53 AM 05-01-14
國王宣言

===============================

野生の白

尼路 12:06 AM 05-02-14
個演講出奇地熱血
真十人€ 12:41 AM 05-02-14
いい最終回だった
Kinny Riddle 03:47 AM 05-02-14
井口輸左後角色崩潰。XD
野良猫 08:15 AM 05-02-14
作者: Kinny Riddle:
井口輸左後角色崩潰。XD
順道收埋做後宮啦
GUSTAV 09:29 AM 05-02-14
作者: J+1:
由手機版發出
拿777 佢唔係考智力但我睇得明佢想點

呢個象棋我真係睇到 一聲

到最後我都唔明點解可以贏

感覺上製作組好努力 係玩game以外既地方真係幾好睇 例如演講 第一話online game 時d畫面之類 都幾吸引

睇就會睇落去既................
風音 09:49 AM 05-02-14
其實一開始都講唔係西洋棋
只係披住西洋棋皮既咀砲game
GUSTAV 09:50 AM 05-02-14
拿 我冇當佢捉緊棋

係嘴炮層面我都睇唔明
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 最後

返回主題版面