Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-13, 08:12 PM   #26
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
pve是但fing都無所謂啦戰士

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 08:14 PM   #27
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
引用:
作者: 細路翔 查看文章

咁pve比d怪圍時咪好j屈?
PVE其實無咩大作用, 比怪圍多極都係5-10隻
唔知佢條數點計, 不過d怪既攻擊頻率果3秒可能每隻打得你一兩下
唔補得幾多

WVW zerg vs zerg係講緊隨時係3x人一齊扑落係度幫你補血

舊 12-12-13, 08:45 PM   #28
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 搖搖 查看文章
PVE其實無咩大作用, 比怪圍多極都係5-10隻
唔知佢條數點計, 不過d怪既攻擊頻率果3秒可能每隻打得你一兩下
唔補得幾多

WVW zerg vs zerg係講緊隨時係3x人一齊扑落係度幫你補血
最尾兩招30 skill point既好似無咩用

你地覺得有無必要點

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 08:52 PM   #29
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
最尾兩招30 skill point既好似無咩用

你地覺得有無必要點
無咩sp就學左signet同war banner先, 其他唔駛理住

舊 12-12-13, 08:54 PM   #30
細路翔
The One

引用:
作者: 搖搖 查看文章
無咩sp就學左signet同war banner先, 其他唔駛理住
就係依d必要野點晒,依家有32sp剩

英國說大家抱團死
舊 12-12-13, 10:21 PM   #31
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
隨便學就OK
後期D SKILL PT會多到唔知點用
除非你係咁整SIEGE
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-13, 01:06 AM   #32
搖搖
永遠的毛毛王子↓

執左一輪, ENGI套新裝終於滿意

wxp combine 就係engi出山之日

舊 12-14-13, 08:59 AM   #33
6eo
美波様!

課金中甲

Wxp combine 咁學左d野點計?

Wintersday d daily 好鬼麻煩
舊 12-14-13, 09:10 AM   #34
搖搖
永遠的毛毛王子↓

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
課金中甲

Wxp combine 咁學左d野點計?

Wintersday d daily 好鬼麻煩
尼套裝真係唔著褲都無人知

學左應該reset番比你再點過既, 之前加野都reset啦

舊 12-16-13, 11:19 PM   #35
細路翔
The One

玩依隻野時我見到fps成日上到100以上...

係咪正常架?

英國說大家抱團死
舊 12-16-13, 11:39 PM   #36
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
依家ENG有咩BUILD好玩?
之前玩開雙手槍狀態流

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 02:11 AM   #37
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
玩依隻野時我見到fps成日上到100以上...

係咪正常架?
100咁高?
我部3年前電腦平時廿幾fps
打world boss時得番十幾

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-13, 08:51 AM   #38
細路翔
The One

引用:
作者: Peter Yu 查看文章
100咁高?
我部3年前電腦平時廿幾fps
打world boss時得番十幾
可能因為我張卡係gt690

應該係越多玩家同場時fps越低?

英國說大家抱團死
舊 12-17-13, 10:37 AM   #39
6eo
美波様!

終於夠10000 ap, finisher入手

engine pvp 好多condition build, 難打到喊

引用:
可能因為我張卡係gt690

應該係越多玩家同場時fps越低?
GT690

fps我多數60左右
wvw時有時好低

此篇文章於 12-17-13 10:47 AM 被 6eo 編輯。
舊 12-17-13, 07:56 PM   #40
細路翔
The One

戰士pve真係靠大劍個2行江湖

英國說大家抱團死
舊 12-18-13, 07:05 AM   #41
搖搖
永遠的毛毛王子↓

上年wintersday果陣停左無玩
今年補番

舊 12-22-13, 09:12 AM   #42
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
而家silk scrap TP個價暴升到 1s31c 一塊
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-13, 12:28 PM   #43
6eo
美波様!

痴線
個時7c 一塊都冇人要, 要賣比npc
好在個時留左500 silk bolt

不過ascended armor真係無咩心機整...
終於升到500 armorsmith但d料真係儲到傻
我應該齋整身同腳算

近來不斷pvp, 原來依家有得用pvp glory+60g買全套T3, 好似好吸引
舊 12-22-13, 04:04 PM   #44
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
痴線
個時7c 一塊都冇人要, 要賣比npc
好在個時留左500 silk bolt
我留左1000 silk bolt都用晒
都真係痴線既
唔知邊個update改左要3塊scrap -> 1 silk bolt
一塊Damask要100 bolt
anet...
...... linen scrap都暴升到 6s17c 一塊

引用:
不過ascended armor真係無咩心機整...
終於升到500 armorsmith但d料真係儲到傻
我應該齋整身同腳算

近來不斷pvp, 原來依家有得用pvp glory+60g買全套T3, 好似好吸引
真快
我tailor而家先Lv 464

PVP換到個d文化甲係唔係只限PVP用?
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-13, 05:22 PM   #45
david
The One

註冊日期: Mar 2002
Do you know somebody who deserves to experience the constantly changing world of Tyria? Save 40% on Guild Wars 2 Heroic Edition and Digital Deluxe, just in time for the holidays!

Don't wait! The holiday savings end at 11:59pm Pacific Time on December 23, 2013!
* Offer applies only to Digital Heroic Edition and Digital Deluxe Edition purchased through buy.guildwars2.com from 12pm Pacific Time December 19, 2013 through 11:59pm Pacific Time December 23, 2013.

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-13, 08:52 PM   #46
細路翔
The One

戰士最後兩招30SP既有無大大學過?

英國說大家抱團死
舊 12-22-13, 10:18 PM   #47
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
有不過試完招無用過
玩耐d你會有大把sp

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-13, 11:02 PM   #48
搖搖
永遠的毛毛王子↓

SP唔駛就住用架, 玩得一排就多到你唔知點用

舊 12-23-13, 09:42 AM   #49
ヴィタさんさんKS☀
↘λ

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code1805 2967 4401
引用:
作者: 彩子 查看文章
而家silk scrap TP個價暴升到 1s31c 一塊
trader game
之前未改個時1件都係成本價8c,而家..chi sin

抱いてあげたい

- くすくすくっすん さんくっすん祭り 2014/2015
feat.楠田 亞衣奈
ヴィタさんさんKS☀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-13, 12:02 PM   #50
6eo
美波様!

Trade Wars 2

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 5 - 2013下半年:Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1040 12-09-13 09:55 AM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 01:10 AM

手機版 | APP版