Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-18-05, 01:00 PM   #26
teamkiller
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 摩亞
8月11號之前交就得~遲交好似要加多400
佢未寄學費單黎....唔理住
而且我都冇話要遲交...我申請延遲交ja ma...不過延遲都好似要交左1/3先....
teamkiller 目前離線  
舊 07-18-05, 01:02 PM   #27
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
引用:
作者: teamkiller
佢未寄學費單黎....唔理住
如果你今日唔返學校既~遲d就會連成績表一齊收到,岩岩返學校一開第一眼睇既唔係成績表~因為上網睇左...係走去睇張學費單
BlackWing 目前離線  
舊 07-18-05, 02:20 PM   #28
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
我要俾兩皮喎

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線  
舊 07-18-05, 03:43 PM   #29
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: Astaroth
我要俾兩皮喎
真係要比個
舊 07-18-05, 03:54 PM   #30
Misaki Taro

PSN  IDShSh4A
yr1 升yr2 都要申請入學 ga ????
又要返去多一次 ......

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線  
舊 07-18-05, 03:57 PM   #31
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: Misaki Taro
yr1 升yr2 都要申請入學 ga ????
又要返去多一次 ......
唔係咁煩下?
舊 07-18-05, 04:19 PM   #32
Misaki Taro

引用:
唔係咁煩下?
我睇學校個board ja .....
話申請升班入學曰期:7月18 - 8月xx日...

Call of Duty: Modern Warfare 2
舊 07-18-05, 04:22 PM   #33
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
<~~咩野都冇睇,直入禮堂拎完即走,因為裝修好死嘈
舊 07-18-05, 07:07 PM   #34
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
IVE真係一個奇妙既組織
有一科, 我同另一個人既平時分差一兩分
year project我抄佢, 而且present時仲比阿sir笑
最後出黎既成績我高佢廿分
好奇.. 平均分都比我預期高十幾廿分
Haken Kreuz 目前離線  
舊 07-18-05, 09:09 PM   #35
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
引用:
唔係交左學費就得?
Cpato 目前離線  
舊 07-18-05, 09:31 PM   #36
龍咒
Game Master
Vincent. 型

我讀61914F.............
成績發了............
但到現在也不知升不升到....................
同學們找班主任也找不到..........................汗
又無指示........

大家也對這個課程及服務完全失去信心.....................

龍咒 目前離線  
舊 07-18-05, 10:07 PM   #37
Misaki Taro

引用:
作者: Pato
唔係交左學費就得?
我都想知 .....
有無有經驗人仕講下 ????

舊 07-18-05, 10:20 PM   #38
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
我冇返去拿成績表....咁升yr2即係要咩手續呀
斯羅 目前離線  
舊 07-18-05, 10:24 PM   #39
SNAKE
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: 斯羅
我冇返去拿成績表....咁升yr2即係要咩手續呀
應該指定時間內交左學費就得掛
SNAKE 目前離線  
舊 07-18-05, 10:27 PM   #40
Cpato

PSN  IDPato-0402
引用:
我都想知 .....
有無有經驗人仕講下 ????
以我理解就係..
張繳費通知書又話無需到學院秘書處遞交繳費收據..
Cpato 目前離線  
舊 07-18-05, 10:28 PM   #41
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: SNAKE
應該指定時間內交左學費就得掛
交幾多同幾時deadline都未知 \
斯羅 目前離線  
舊 07-18-05, 10:44 PM   #42
Astaroth
Moderator
上善若水

PSN  IDAstaroth_Tsz
ive做野真係亂黎...
我同學衰左一科,事前咩通知都無....到睇成績先知....汗

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線  
舊 07-18-05, 10:55 PM   #43
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
我上年 yr1>yr2咩都唔駛做喎...

舊 07-18-05, 11:00 PM   #44
Misaki Taro

引用:
作者: 新堂愁一
我上年 yr1>yr2咩都唔駛做喎...
禁都好d ~~

舊 07-19-05, 12:22 AM   #45
Joe Yeung
Crazy Gamer
LV99懶人

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagJoe Yeung
引用:
作者: Haken Kreuz
year project我抄佢, 而且present時仲比阿sir笑
可能你考試成績高過佢,所以先會禁
我都係平鈞好但考試衰,拉低晒d分,嗚嗚...

Joe Yeung 目前離線  
舊 07-19-05, 01:13 AM   #46
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
...我hd yr2...$11045(其中70係學生會年費)
hd yr3 $12xxx,仲有$70學生會年費同$300畢業費

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線  
舊 07-19-05, 01:22 AM   #47
teamkiller

引用:
作者: 美堂蠻
hd yr3 $12xxx,仲有$70學生會年費同$300畢業費
唔諗住畢業係咪唔洗交?.....XDDD
舊 07-19-05, 01:26 AM   #48
咭咭王子(一V一)p

引用:
作者: Haken Kreuz
唔出奇~
果時我都係咁, project 3人一組, 我7x分, 其餘果2個6x, 記得好似係我高佢o地成10幾分~

PS: group member係1女2男~

舊 07-19-05, 01:33 AM   #49
teamkiller

引用:
作者: 咭咭王子(一V一)p
唔出奇~
果時我都係咁, project 3人一組, 我7x分, 其餘果2個6x, 記得好似係我高佢o地成10幾分~

PS: group member係1女2男~
靚女高分D ?
舊 07-19-05, 01:34 AM   #50
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: teamkiller
唔諗住畢業係咪唔洗交?.....XDDD
我反而想知如果畢唔到業有冇得回XD

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
聖鬥士聖衣神話討論區 Vol.5 [我唔玩聖衣神話勒,我要玩冥衣神話!!] T.K. 收藏品討論版 1000 01-24-05 09:25 PM
IVE綜合討論 咭咭王子(一V一)p 學術文化綜合研討區 1007 09-13-04 12:00 AM
Game vol.5 (完) 魚伕 體育版 30 09-11-04 01:52 PM

現在的時間是 11:33 PM

手機版 | APP版