Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 09-13-12, 03:23 PM   #26
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
sorry...睇唔到片
premium set 同basic有咩分別?
WAL1 目前離線  
舊 09-13-12, 03:24 PM   #27
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: seed2005 查看文章
プレミアムセット - 31,500円
ベーシックセット - 26,250円
係買都會買P版
不過真係睇唔到有咪GAME令人有衝動即時出機
個PAD成14800..買到半部機了
okabe 目前離線  
舊 09-13-12, 03:26 PM   #28
okabe

引用:
作者: WAL1 查看文章
sorry...睇唔到片
premium set 同basic有咩分別?
8GB 同32GB 有多幾個插座,充電插座
okabe 目前離線  
舊 09-13-12, 03:26 PM   #29
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
一係一出即買嘆頭啖湯,一係等到佢一年半載降價
好期待10點有咩GAME
半熟くん 目前離線  
舊 09-13-12, 03:27 PM   #30
額倆羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2002
跟機得隻MARIO同WII U PARTY
第三廠亦唔寄望有乜吸引嘢
暫時嚟講,唔駛一出即賣

舊 09-13-12, 03:28 PM   #31
square-enix

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
個制好貴, 差不多一部3DS, 但部機就相對比較平, 仲2GB內存
square-enix 目前離線  
舊 09-13-12, 03:28 PM   #32
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: okabe 查看文章
8GB 同32GB 有多幾個插座,充電插座
8GB - 白色
32GB - 黑色

http://www.nintendo.co.jp/corporate/...12/120913.html
seed2005 目前離線  
舊 09-13-12, 03:28 PM   #33
kashiko

註冊日期: Mar 2008
引用:
作者: okabe 查看文章
係買都會買P版
不過真係睇唔到有咪GAME令人有衝動即時出機
個PAD成14800..買到半部機了
咁佢部主機都算半賣半送
kashiko 目前離線  
舊 09-13-12, 03:28 PM   #34
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
今晚咁夜播…希望可以播少少Ninja Gaiden 3 Razor Edge 比我睇下…

舊 09-13-12, 03:29 PM   #35
額倆羅

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: seed2005 查看文章
8GB - 白色
32GB - 黑色
好似買下載遊戲都有優惠
不過嗰部份有野做,睇唔清楚

舊 09-13-12, 03:32 PM   #36
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
講真,今時今日買GAME 渠道太多,
可ONLINE 買,買DL 版,買二手,買THE BEST 版..
唔怕買唔番D GAME

我寧願等佢降價
除非佢好早期出3D MARIO,MARIO KART ,ZELDA,大亂鬥
3DS 都瀨過一次野
信長 目前離線  
舊 09-13-12, 03:36 PM   #37
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
Premium pack 買 digital titles 有 9 折,直到 2014/12
由手機版發出
enishi 目前離線  
舊 09-13-12, 03:37 PM   #38
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
要睇今晚3rd Party 有幾多野。Dragon Quest X Wii U版有咩分別/特別…

舊 09-13-12, 03:39 PM   #39
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
以而家個價, 一部Wii U差不多夠買齊Ps3+xbox360
一一 目前離線  
舊 09-13-12, 03:42 PM   #40
CCemi

註冊日期: Dec 2003
佢個手制比預之中貴好多..果度真係佔左機既一半價錢
如果計basic版既話..2/3價錢都接近

我們會定期舉行會與比賽, 有興趣請看看我們的專頁吧
CCemi 目前離線  
舊 09-13-12, 03:42 PM   #41
okabe

引用:
作者: 信長 查看文章
講真,今時今日買GAME 渠道太多,
可ONLINE 買,買DL 版,買二手,買THE BEST 版..
唔怕買唔番D GAME

我寧願等佢降價
除非佢好早期出3D MARIO,MARIO KART ,ZELDA,大亂鬥
3DS 都瀨過一次野
暫時之前E3公佈果堆GAME真係無咪邊隻有吸引力
起碼都要降番5000円都先出機

睇下尼緊WIIU隻DQ10幾時會出
3DMARIO,MARIO KART ,ZELDA
尼幾隻起碼都半年以上先會出現
今次無WII果時有既出機意欲
okabe 目前離線  
舊 09-13-12, 03:43 PM   #42
Netnet
Game Master

註冊日期: Jul 2005

Netnet 目前離線  
舊 09-13-12, 03:44 PM   #43
Netnet
Game Master

引用:
作者: 一一 查看文章
以而家個價, 一部Wii U差不多夠買齊Ps3+xbox360
我自己買 X360 果時都貪佢平
點知買多個手柄又要錢....... HDMI 線又要另買.....無線 Headphone 又勁貴
加硬碟又焗你食貴 harddisk.......
仲要衰三紅
會員制又要交年費

好彩我 Wii D 配件係哂度

此篇文章於 09-13-12 03:46 PM 被 Netnet 編輯。
Netnet 目前離線  
舊 09-13-12, 03:49 PM   #44
seed2005

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
引用:
作者: 一一 查看文章
換個角度睇
一部Wii U只係比一部 3ds大使機 貴1000yen
seed2005 目前離線  
舊 09-13-12, 03:51 PM   #45
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Netnet 查看文章
我自己買 X360 果時都貪佢平
點知買多個手柄又要錢....... HDMI 線又要另買.....無線 Headphone 又勁貴
加硬碟又焗你食貴 harddisk.......
仲要衰三紅
會員制又要交年費

好彩我 Wii D 配件係哂度
360機就平 點知後尾買d周邊同三紅維修都食好多錢

WiiU個價平啦 同當初PS3差唔多水口
噹噹dondon 目前離線  
舊 09-13-12, 03:51 PM   #46
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
HDMI你唔好出專用頭比我呀……

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 09-13-12, 03:52 PM   #47
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章

效能相若,但遲咗幾年先出,好明顯唔應該咁比較

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線  
舊 09-13-12, 03:54 PM   #48
Netnet
Game Master

http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=185316

Wii U Basic - ¥26,250

-White
-8 GB SSD
-Wii U Console
-Wii U Gamepad
-Wii U AC Adapter
-Wii U Gamepad AC Adapter
-HDMI Cable

Wii U Premium - ¥31,500

-Black
-32 GB SSD
-includes Nintendo Premium
-Wii U Console
-Wii U Gamepad
-Wii U AC Adapter
-Wii U Gamepad AC Adapter
-HDMI Cable
-Wii U Console Stand
-Wii U Gamepad Charging Dock
-Wii U Gamepad Stand

Controllers

GamePad – 13,440 yen (includes adapter)
Pro Controller – 5,040 yen

Accessories

GamePad stand – 315 yen
Charge and Play stand – 1,890 yen

Games

New Super Mario Bros. U – 5,985 yen
Nintendo Land – 4,935 yen
Netnet 目前離線  
舊 09-13-12, 03:55 PM   #49
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章

我部360就係3年內紅左2次免費換 之後到而家都仲好勇猛
手制都玩壞幾個仲未死

wiiu唔知到香港會開咩價 食蛋節前夕出機
game shop一定想殺到d水魚一頸血
tung999 目前離線  
舊 09-13-12, 03:59 PM   #50
wsx360
Game Master

註冊日期: May 2005
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
HDMI你唔好出專用頭比我呀……
人地跟機送HDMI
HDMI無專用頭

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
效能相若,但遲咗幾年先出,好明顯唔應該咁比較
ram已經多ps3幾倍啦
點樣效能相若
wsx360 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
Nintendo Wii 癮君子FC & 操作吸毒區 Vol.2 [Wii 機主集中地][邪道免問] antony chan 攻略及心得交流區 879 02-19-11 04:31 PM
GameCube交流區~Wii機主的另一好去處~Vol.4(注目作品推介、用Wii玩GC game、GC玩GBA、GBC、GB game簡介) IDGAF 攻略及心得交流區 383 06-11-09 06:33 AM
Wii等於一台DSstation,DS遊戲可以通過Wii進行擴展,充當Wii控制器 Netnet 手提遊戲機討論版 19 06-09-06 01:18 AM

現在的時間是 02:37 AM

手機版 | APP版