Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-18-12, 11:02 PM   #26
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
デジモン
1/17いよいよ発売
完全体・究極体の紹介、太一ヤマト以外のパートナーも究極体になるってよ
リリモン→ロゼモン、ズドモン→ヴァイクモン、ガルダ→ホウオウ、アトラー→ヘラクル
敵の紹介デビモン(置鮎)オーガモン(江川英生)レオモン(平田広明)
公式サイトで無印アニメ6話まで無料配信決定
ゲームと攻略本同時発売!!この先は君の目で確かめよう!!アニメ監督インタ、究極体終結描き下ろしポスター付属

舊 12-18-12, 11:52 PM   #27
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
真係長達14年的悲願達成之時...!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-12, 11:59 PM   #28
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
全部進化
唔通係阿和被打入冷宮之時?

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-12, 12:00 AM   #29
封印魔劍神式
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
公式サイトで無印アニメ6話まで無料配信決定

係咪會出6話動畫講佢地進化究極體
封印魔劍神式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-12, 11:36 AM   #30
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
「數碼暴龍 デジモンアドベンチャー」プレイ動畫~數碼迷宮篇

「數碼暴龍 デジモンアドベンチャー」プレイ動畫~育成篇~

GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 02:28 AM   #31
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

等多幾個鐘就有得玩了

話說 好似冇偷跑..?

舊 01-17-13, 03:00 AM   #32
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: GN00508771 查看文章
等多幾個鐘就有得玩了

話說 好似冇偷跑..?
有forum有偷跑圖,不過得個盒唔知真定假

舊 01-17-13, 04:21 AM   #33
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
再一次多謝正日哥!
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 10:58 AM   #34
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
日服 psn 有未 ?

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 01:05 PM   #35
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

10點半左右有了
特典的電波暴龍機都有

舊 01-17-13, 01:08 PM   #36
pet3
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
10點半左右有了
特典的電波暴龍機都有
一起買嗎 0.0

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 01-17-13, 01:53 PM   #37
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: pet3 查看文章
一起買嗎 0.0
玩緊了@@

舊 01-17-13, 02:19 PM   #38
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
where buy?

舊 01-17-13, 02:31 PM   #39
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

日PSN...

舊 01-17-13, 07:02 PM   #40
阿寶雷
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2002
請問特典個CODE點入?
唔識聽個段日文
阿寶雷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 07:13 PM   #41
hin0409
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
請問有冇師兄知出面咩價錢呢~?
hin0409 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 07:26 PM   #42
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
作者: hin0409 查看文章
請問有冇師兄知出面咩價錢呢~?
信和熱線行貨36x
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 09:36 PM   #43
hin0409

另外想問一下知唔知行貨有冇code.朋友幫我睇嘅時候話唔見外盒有寫有code,如果冇就買水貨算。。
thx alot
舊 01-17-13, 09:53 PM   #44
lazy0913
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: hin0409 查看文章
另外想問一下知唔知行貨有冇code.朋友幫我睇嘅時候話唔見外盒有寫有code,如果冇就買水貨算。。
thx alot
有code
隻game個遊戲類型係暴力
lazy0913 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-13, 10:23 PM   #45
hin0409

引用:
作者: lazy0913 查看文章
有code
緊係暴力啦成日叫D朋友打生打死
另THANK YOU師兄解答,可以放心買行~
舊 01-17-13, 11:32 PM   #46
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
而家d點卡仲要12算買唔落手
唯有遲d先買

舊 01-18-13, 11:37 AM   #47
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: lazy0913 查看文章
有code
冇Gree game 個 code

舊 01-18-13, 01:31 PM   #48
blackcatlam
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
剛剛LUNCH TIME入手, 玩左幾十分鐘
打左3埸,唔明出招果度點~
3埸都係加布獸自己出招既? 得亞古獸同巴達獸可以自己比我選招
blackcatlam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-13, 02:10 PM   #49
pet3
The One

引用:
作者: 奇蹟少年J 查看文章
冇Gree game 個 code
咁港服果code 得電波暴龍機 ?(找人到人和我交換了\0.0/)

-----------------------------------
星星賣380
藍色賣410

FGO 目標預算

此篇文章於 01-18-13 04:35 PM 被 pet3 編輯。
舊 01-18-13, 04:51 PM   #50
hin0409

冇gree個code唔緊要,重點係有冇暴龍機個code姐,有就今晚放工出去買~
因為細個個陣好中意digimon,要買隻實體版儲。

論壇跳轉

現在的時間是 09:11 PM

手機版 | APP版