Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
攻略及心得交流區>TOV TOS TOARISE - 全機種挑戰trophy 實績攻略討論區 (禁:性風進入)
Marco 10:34 PM 08-31-08
最衰又換唔返 Gald......
1000萬都唔知點搵 "
Jamie 11:28 PM 08-31-08
作者: Marco:
最衰又換唔返 Gald......
1000萬都唔知點搵 "
先SAVE
後賣所有ITEM
最少都有數百數吧 ^^''
Marco 11:32 PM 08-31-08
作者: Jamie:
先SAVE
後賣所有ITEM
最少都有數百數吧 ^^''
而家身上有百二萬
睇下打埋隱迷可唔可以再搵多d先

打Last Boss好刺激 "
但唔記得玩 Secret Mission
搞到又要 Save & Load 玩多次
Jamie 11:50 PM 08-31-08
而家身上有百二萬
睇下打埋隱迷可唔可以再搵多d先

打Last Boss好刺激 "
但唔記得玩 Secret Mission
搞到又要 Save & Load 玩多次
剛打到SECRET MISSION 5...
未完成就不小心殺了這件大廢物...... 又SL大法...

暫時都是SM3那幾隻狗真的很SM
SM4本身SM不難但BOSS超強...
Marco 12:01 AM 09-01-08
作者: Jamie:
剛打到SECRET MISSION 5...
未完成就不小心殺了這件大廢物...... 又SL大法...

暫時都是SM3那幾隻狗真的很SM
SM4本身SM不難但BOSS超強...
剛剛搞掂所有 Secret Mission \/

Secret Mission 5 嘛...CPU 控制的 Character 同我解決左

Secret Mission 3...地獄,要操多幾個 Level 先夠打

Secret Mission 4 開 Hard 真係好惡打 "
GN00508771 12:03 AM 09-01-08
暫時玩到去SM10 我覺得 SM6反而難...SM3 唔知係咪玩過試玩的關係 冇咩難度 (戈陣我好似係18LV)
YFW 12:14 AM 09-01-08
我想問ユーリ個称号’心の中の聖騎士様’係吾係要同ー個週目裏面完成所有SM先得?(;゜д゜)
意思係吾係要毎ー個ボス都要打多次SM?
小光 12:15 AM 09-01-08
作者: YFW:
我想問ユーリ個称号’心の中の聖騎士様’係吾係要同ー個週目裏面完成所有SM先得?(;゜д゜)
意思係吾係要毎ー個ボス都要打多次SM?
係, 一定要同一週
Jamie 12:16 AM 09-01-08
作者: GN00508771:
暫時玩到去SM10 我覺得 SM6反而難...SM3 唔知係咪玩過試玩的關係 冇咩難度 (戈陣我好似係18LV)
SM3我第一次慘死時LV14
忽然間想到武器防具應該都可以合成才發現到比較強的裝備和SKILL
儲完SKILL後LV16苦戰五次才成功...

SM4沙奇能力雖強, 但SM3的賤狗防禦不能的吠叫才恐怖...
YFW 12:21 AM 09-01-08
作者: 小光:
係, 一定要同一週
THX('∇')
好辛苦先完左イエガー地獄又要再玩多次((((゜Д゜)))
Marco 12:48 AM 09-01-08

第1位.........
Time Attack 變得冇哂意義了吧......

係, 一定要同一週
但點解我冇既 ?
唔只23個唔通 ?
GN00508771 01:06 AM 09-01-08

第1位.........
Time Attack 變得冇哂意義了吧......

但點解我冇既 ?
唔只23個唔通 ?
00:00:00

可以打D咩呀...未更新好? BUG?
Marco 01:12 AM 09-01-08
咁耐都未更新好 ? 真係唔多信
我懷疑佢出術
小光 01:17 AM 09-01-08
但點解我冇既 ?
唔只23個唔通 ?
23個, 我有呀
爆左機拎左粒星出返去同Fren講野唔得?
可能你同其他Fren的sub-event重疊左?
Marco 01:28 AM 09-01-08
23個, 我有呀
唔該哂,囉到個稱號啦
~ViVi~ 01:40 AM 09-01-08
23個, 我有呀
拎唔到呀......................
我唔知道要同一周sm班boss.....sm成就就開哂,但係...........

btw....隱迷咁煩架....打一轉先得4coins...........

唔該哂,囉到個稱號啦
有冇圖睇?
我唔會再玩3周啦
Marco 01:48 AM 09-01-08
作者: ~ViVi~:
有冇圖睇?
我唔會再玩3周啦
這個 ? a

????

~ViVi~ 01:49 AM 09-01-08
這個 ? a

咦~原來唔係衫黎架?我以為有套靚仔騎士裝...見習果套真係
Marco 01:54 AM 09-01-08
有衫的
我頭先未揀......
補影
????

真係好 Code Geass
~ViVi~ 01:57 AM 09-01-08
有衫的
我頭先未揀......
補影

真係好 Code Geass
[吃不到的葡萄是酸的mode]一d都唔靚,套黑衣斷罪者+頂黑帽型好多!! [/吃不到的葡萄是酸的mode]

btw, 謝post圖
Marco 01:57 AM 09-01-08
另外想問下 チーグルの毛 係邊度可以搵到 ?
~ViVi~ 02:00 AM 09-01-08
另外想問下 チーグルの毛 係邊度可以搵到 ?
50chips扭蛋機,或者架飛空艇upgrade左之後去大地圖d盤地可以降落~有隻藍色ge長腿叔叔會跌
Jamie 02:08 AM 09-01-08
應該入SPOILER, 拜託... 我未玩完 ^^''
打了六次終於完成SM5...
小光 09:18 AM 09-01-08
作者: ~ViVi~:
[吃不到的葡萄是酸的mode]一d都唔靚,套黑衣斷罪者+頂黑帽型好多!! [/吃不到的葡萄是酸的mode]

btw, 謝post圖
我一見到件衫都好失望... 仲以為係好似Fren咁的型仔騎士裝...
仲等我特登行返出最後迷宮拎個稱號
Jamie 01:20 PM 09-01-08
作者: GN00508771:
SM6很容易... 一次過放了五個土龍很難不中吧... ^^''
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面